Tror inte det är sant!!!!!!

Jag tror inte att det är sant!!!! Jag är sjuk IGEN!!! När jag började få ont i halsen häromdagen igen, så var jag övertygad om att det var halsbränna, men ack så fel jag hade... ännu en förkylning på gång! Undrar om jag har ens en gnutta immunförsvar kvar?? Verkar ju inte så?! Borde ju vara omöjligt att bli sjuk igen efter en sån omgång, men men... tydligen inte!
Hoppas verkligen bara det håller sig till en "liten" förkylning denna gången, för det kan jag leva med! Även om inte kroppen återhämtat sig helt efter svininfluensan... *suck* ... varför????

I kväll är det fest hos Marie o Rickard (Jimmys kusin). Marie fyller år o det ska tydligen komma massor av folk! Jag hoppas verkligen jag orkar.... =/

FÖRSVINN JÄVLA VIRUS, JAG ORKAR INTE MER!!!!!!!!!!




Snart jul...

Uppträdet gick bra! Det blev bara tre sånger för tiden räckte inte till... men det var kul :) Min lärare håller i en teckenspråkskör i Malmö... måste säga att jag blev sugen på att börja... bara ett problem: TID! Men men, man vet aldrig... grymt bra träningen för språkets skull hade det varit...!

Det närmar sig julen med stormsteg nu! Tror jag packar upp mina julsaker i morgon eller på fredag... sen måste jag ta en sväng till Vellinge Blomman snart för att få rätt sinnesstämning :) ... o baka julkakor o börja handla julklappar! Whiiieee...! Känns konstigt att älska julen igen!! ... om två veckor ska jag hålla föredrag i skolan om ett jultema också (på teckenspråk givetvis!) o jag valde JULGRANEN! Med tanke på mitt efternamn tyckte jag det passade bra ;)


Sjunga...

Om ungefär en timme ska jag hämta upp Marlene (en klasskamrat!) vid tåget, sen bär det av mot SACO-mässan på Europaporten. Där ska vi "sjunga" 6 låtar på teckenspråk... vill väl inte påstå att någon av dem sitter, men tack o lov är vår lärare också körledare - så gäller bara att göra som hon! O en skylt kommer finnas med texten "Övning pågår" - för egentligen går det ut på att visa hur det kan gå till på en lektion!
Ska bli skoj i alla fall... o det var en välbehövlig sovmorgon jag fick i dag (o så slipper jag tåg- o busshelvetet!!!) o sen slutar jag tidigt - så ska iväg o handla lite mat o grejer... kanske ska se om jag hittar julsakerna också - snart första advent ju!

Dagen sånglista består av:
Stanna världen en stund
Värld full av liv
Älskar, Älskar inte
När en flicka talar skånska
Det vackraste
Tänd ett ljus


Slut i rutan!

Känner mig totalt slut i rutan i dag - kanske för att man inte sov ordentligt på hela förra veckan eller för att det blev ganska hårt i lördags (... o jag var grymt sliten hela dagen igår!) eller kanske för att jag inte haft en ordentlig skoldag på flera veckor eller för att jag på allvar började ta buss/tåg/buss idag o det suger... eller kanske p.g.a. lite av alla de grejerna... ;)

Kände mig grymt peppad idag i skolan (trots att jag tagit mig dit kommunalt!!!) - tror det beror på vår Sverigeresa. Känner mig grymt mycket säkrare på språket o flytet... men samtidigt känns det mer avlägset att bli tolk... kanske hittar en annan gren inom teckenspråk - så det känns det nu i alla fall, men det kommer säkert ändrars tusen gånger till...!
Tränade att sjunga på teckenspråk idag med... det är så jäkla skoj, men svårt! Vi ska uppträda på Saco-mässan i Malmö på onsdag o vi har typ inte tränat alls... men men, det ska nog gå bra ;)

I morgon väntar mer träning på sångerna och sen ska jag filma in en redovisning om Goeldis-apor (den söta lilla apan på mina foton från Sverigeresan på min fotosida).

Måste skriva lite om i lördags o återträffen också ju! Kul att träffa vissa personer o mindre roligt att träffa andra (GRRR!) - vissa människor förrändras tydligen aldrig - men över lag skoj :) Maten kunde varit bättre för pengarna man trots allt betalt... o hur jävla mycket drack jag egentligen? Tiden på Swing In är som en dimma ;) Men men, bara återträffa en gång...

Nej, nu blir det lite TV... i morgon väntar en låååång dag!

Back home!

Det är såååå skönt att vara hemma, ni anar inte!? :) Att sova i sin egen säng, slippa bo i en liten väska o trängas på en väääldigt lite yta!!
Fast trots att det är skönt att vara hemma, så har det varit en väldigt rolig vecka... mååånga intressanta studiebesök på skolor, tolkcentraler o på en dövrestaurang... :) ... o vi har grymt skoj i klassen o med tvåorna också för den delen - skrattar heeela tiden!! ... o det allra bästa är att nu känns det som att jag äntligen kommit igång på alllvar med att teckna i vardagen! Har inte riktigt vågat innan, men nu bara flyter det på... känns nästan lite konstigt att prata o inte avläsa tecken hela dagarna, som jag gjort hela veckan!
Lagt upp lite foton från resan på http://annizzen.pixbox.se

Nu ska jag strax ta en dusch o bara njuta av att inte stressa... :) Sen ikväll är det dags för återträffen - nervöst, men roligt!!!


Några rader från Göteborg...

Sitter nu i vår lilla mini-stuga i Göteborg. På väldigt liten yta bor vi fem tjejer. Lite trångt, men än så länge har vi haft väldigt skoj :)
Varit på studiebesök både igår o idag. Idag var vi på en skola här i Göteborg för döva, hörselskadade o språkstörda barn o all personal var teckenspårkig - väldigt intressant... men svårt att förstå allt, då all information var på teckenspråk! O jag har varit utan teckenspråk i tre veckor, så känner mig ganska mycket efter o tar ett tag innan hjärnan ställer om sig :(
I morgon bitti kl 7 bär det av till Vänersborg över dagen... då blir det två studiebesök o sen bär det av mot Örebro där vi ska stanna två nätter o gå på ännu flera studiebesök! Såå i morgon väntar en lååång dag med mycket bussåkande...

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST! Längtar faktiskt hem en del...

Packa!

Varför ska det vara så besvärligt jämt att packa? Vad ska man ha med sig? Tänk om man har för lite - eller för mycket? Vilken väska ska man ha? O tänk om man glömmer något?
Tillbringat halva kvällen med att packa lite... packa upp igen... packa något annat... byta väska... skriva listor för att inte glömma saker i morgon bitti... o.s.v... jag avskyr verkligen att packa, blir ju aldrig helt rätt!?

Tacka vet jag laptop o mobilt bredband i alla fall - hur skulle jag annars överleva på resande fot? ;)

Dags förlite TV innan det är dags för sängen - klockan ringer 05.00 i morgon! Natti natti!

Fredagen den 13:e!

Äntligen, kan jag säga att jag håller på att bli bättre... eller rättare sagt, så mår jag mycket, mycket bättre redan! Nu är det mest som en dunderförkylning! Jimmy däremot mår fortfarande inget vidare, dock visade inte hans prover på svininfluensan - men det är möjligt att det varit det ändå o dessutom går det en himla massa andra virusinfektioner just nu som kan göra en riktigt sjuk!

Om ca. 1 ½ timme bär det av till Staffanstorp där jag ska på lite fest o hålla party! O trots att jag kör ikväll o inte är det minsta sugen på fest - så ska det bli skönt att träffa människor igen... de senaste veckorna har man blivit jäkligt trött på att bara sitta hemma...!

I morgon kväll ska jag följa med en av mina kollegor på ett party i Lund. Krävs att jag ska följa med någon annan ut på ett party för att jag ska bli fullvärdig säljare!

Sen på söndag är det bara packning som gäller... tidigt på måndag morgon ska jag ta mig till Hässleholm. Där hämtar en buss upp oss o kör oss till Göteborg. Där ska jag stanna måndag o tisdag. På onsdag blir det en sväng inom Vänersborg. O tordag o fredag är vi i Örebro - för att sen börja hemfärden till Hässleholm igen... lär vara hemma sent på fredagkväll! Men ska bli intressant att besöka dövskolor o tolkcentraler o liknade!

Sen nästa lördag är det dags för återträffen med Söderkullaskolan... :) Nervöst, men roligt... hoppas jag i alla fall!

Totalt fast i True Blood förresten... sett två säsongen på 1 ½ veckas tid... riktigt bra serie:) SE DEN!




Influensa...

Efter många om o men fick jag då tillsist konstaterat att jag har svininfluensan!
O med tanke på hur media förstorar upp allting, så tror ju folk nu att jag är döende o att jag smittar dem bara genom att ha dem i min telefonbok! Riktigt så är inte fallet... jag var riktigt sjuk förra veckan o ja det var jobbigt (alla sorts influensor är jobbiga!)... o då har troligtvis smittat ner Jimmy o delar av hans familj... o jag är fortfarande inte helt friskt - så trots att man egentligen bara smittar ca 5-7 dagar (o jag är inne på min 8:e eller 9:e dag), så väljer jag att vara hemma resten av denna veckan för allas skull... har dessutom fått medicin som snabbar på! O om man ska se något positivt så slipper jag nu vaccinera mig o har bättre motståndskraft mot nya influensor sen...!
Det är grymt tråkigt att missa så mycket i skolan o jag är lagom uttråkad här hemma... men har i alla fall som mål att jobba på mina två erotikparty på fredag o lördag... o sen på måndag ska 1:orna o 2:orna iväg på ett resa i fem dagar (till Göteborg, Örebro o Vännersborg!) o den vill jag verkligen inte missa!!!

Bläää....

Bläää... verkar som jag fått en sväng av influensa!
Varit halvrisigt i två veckor o när jag äntligen trodde att det började släppa, så började det kännas värre i söndags... sen igår åkte jag till skolan utan att tänka så mycket - hade knappt sovit på natten o mådde inget vidare, men tänkte inte så mycket på det... vill ju inte missa mer än jag behöver i skolan!
På eftermiddagen kände jag för varje minut som gick att jag bara blev sämre o sämre... stannade dock i skolan hela dagen ut, men var totalt frånvarande!
När jag äntligen kom hem hade jag hög feber - låg i flera timmar fullt påklädd under två duntäcke o en filt o frös ändå som en galning! Min förkylning hade nåt sin absoluta topp o hade ont i varje liten led o muskel i kroppen... o natten bjöd inte på många minuters sömn...!?
Stannade såklart hemma idag... pratade lite med vårdcentralen, men de testar inte en för svininfluensa om man inte är riktigt sjuk o de sa att det kan lika bra vara en vanlig influensa... de rekommenderade massor av vatten o vila o alvedon för att sänka febern... men efter som jag tillhör en riskgrupp, då jag har astma, så skulle jag återkomma om det inte börja ge med sig efter några dagar...! Så nu väntar en vecka i sängen... det suger verkligen!!!!

Back to school...

Back to school! ... o jag hade verkligen hoppats på att vara utvilad o peppad för att börja idag... istället accelererade min hosta igår (varit halvrisigt i snart 2 veckor!) o det känns inte som jag sovit en blund på hela natten... *suck*

Igår hann jag med både en sväng på HiFi-mässan och sen var jag på distriktsträff med Himmelriket i Helsingborg! Riktigt skoj att träffa lite kollegor, blev enormt peppad... o vill handla en massa nya grejer nu :)

Nu måste jag bege mig - ska hinna tanka, få tag i ett pendlingskort (vilket inte är det lättaste) o besöka apoteket innan jag ska vara på skolan 10.30...

RSS 2.0