Julafton!

Ja, då var det jul igen... julstämningen är lika med noll, som vanligt de sista åren! O som vanligt inte en enda snöflinga så långt ögat kan nå... bara regn o rusk! Men men, jul är det i alla fall! O julafton ska firas i Trelleborg med Jimmys familj! Juldagen blir tillsammans med min familj! Sen väntar bara jobb, jobb o åter jobb... *bläää* Men har lovat mig själv att jag ska försöka njuta, trots att jag känner mig totalt slutkörd o huvudet värker som F-N.... tack o lov för redbull o Treo...!

Fick ett väldigt tråkigt dödsbud i går.... en vän till familj som fick en stroke o dog på väg till jobbet igår.... 57år gammal.... :( VILA I FRID! Alla tankar hos hans familj denna julen....

God Jul mina vänner! Ta hand om er o njut så mycket ni bara kan!

Borta från jobb...

Jag bläddrade precis igenom min kalender o insåg hur mycket jag varit borta från jobb detta året.... kändes inte alls bra... :( Måtte nästa år bli ett bättre år för mig...!!!

Ett immunförsvar kanske?

Har någon ett immunförsvar att låna mig?!? Mitt är obefintligt... min kropp klarar inte av den enklaste förkyldning utan att jag ligger helt utslagen... *blääää* ... kanske inte så konstigt egentligen när den får jobba 24/7 på att överleva all huvudvärk...

Fick i alla fall en bra nyhet i veckan... efter några klagomejl till försäkringbolaget ang. vårt golv, så tog de beslut om att det ska bytas :) Efter alla helgerna vet vi mer...!

På måndag ska jag till en "personlig coach" som min personalchef har skickat mig till...! Hmmm... ska bli intressant!

Handlade julklappar...

Var på Mobilia en sväng igår o handlade mina första julklappar.... sen åkte jag hem till mamma o bakade lussebullar... riktigt mysigt var det :) ... tyvärr ville inte mitt huvud riktigt, så kvällen slutade i hemsk migrän o en sömnlös natt... *blääää* ... blev inget jobbande idag - mådde hemskt i morse o låg i sängen fram till 15... hoppas jag mår bättre i morgon, då mamma o jag ska på julmarknad på Katrinetorps gården!

I dag skulle min älskade farmor fyllt 93 år... Vila i frid! Saknar dej farmor Flosse!!

Snart drar julruschen igång på allvar o den enda frågan jag ställer mig är hur jag ska orka?!

RSS 2.0