Back home...

Då var man hemma igen...! Tack o lov inte bakfull, men väääldigt vääääldigt trött! Blev inte många timmars sömn i natt... *gäsp* Men skoj var det! O nattklubben vi var på i Göteborg var riktigt schysst (Push), dock lite tråkig musik!

Nu ska jag packa upp min väska o sen bädda ner mig framför TV-n igen! Sen väntar två lediga dagar innan det är dags för mig att åka iväg på vitvaruutbildning i Stockholm i två dagar!

Fest...

Om några timmar bär det av till Göteborg... :) Ska bli jätteskoj... hoppas verkligen huvudvärken låter mig ha lite roligt också!

Bröllop i morgon...

I morgon är det dags för bröllop... det ska bli... hmmm... intressant är nog rätt ord! Jimmys syster som gifter sig... ska vara nykter då jag jobbar på söndag (bläää...!)  o är ändå rädd för att få migrän när man ska dricka massa vin o sånt... så blir bäst så! O så kan jag koncentrera mig på att fota!

Längtar till nästa helg då det bär av till Göteborg med HP! Då jäklar ska det festas ;)

Ska lägga mig i sängen nu o titta på film på vår gamla tjock-TV... projektorlampan har gått sönder... :( Troligtvis ett resultat av värmen o den torra luften som var i lägenheten efter branden.... då den skulle hålla lika många timmar till egentligen! Hoppas Länsförsäkringar går med på att betala lampan på ca. 3000kr... ganska jobbig kostnad just nu annars... hmm!

Första besöket...

Första besöket hos psykologen är nu avklarat... det var nervöst o väääldigt stelt! Mååånga frågor.... Men det är väl så det ska vara första gången antar jag... får ge det några gånger! Önskar att det inte varit så himla dyrt bara - 650kr för 45 minuter o så en gång i veckan...! Blir en ganska skaplig summa i månaden... så jag hoppas verkligen det hjälper!!!

Nu ska jag ta mig i kragen o städa o tvätta lite... får se hur mycket jag orkar - jäkla förkylningen jag dragit på mig gör mig mer slut än jag brukar! :/

Sen sist...

Ganska märklig känsla att sitta vid datorn med musik i hörlurarna på hög volym o äta frukost för att stänga ute allt oväsen...!? De sista dagarna har de börjat bygga på allvar här i huset... o det är hemskt! Klockan 7 på morgonen börjar de o det känns som de står inne i vår lägenhet o håller på... o det gör de ju nästan mer eller mindre - bara en vägg som skiljer oss åt! *suck* .... just nu känns det väldigt tacksamt att man har en vecka då man jobbar mycket!

Vad har annars hänt sedan sist?

... Jimmy börjar i en av Phonehousebutikerna inne i Malmö idag... han ska börja ta bussen till jobbet . Har svårt att se det framför mig att han bil bara ska stå o damma... ;)
... jag har varit på två arbetsintervjuer (för samma jobb) ... får se hur det blir med det!
... besökte en "ny" läkare nu i veckan... resulterade i starkare tabletter o antideppresiva (hur stavas det?) ... har skjutit upp det in i det längsta, men nu måste jag nog prova det också!
 ... har också bokat tid hos en psykolog... dyrt blir det, men hoppas det hjälper! Har slutat tro på att jag ska få hjälp från den "vanliga" sjukvården med det...!
... pixbox har en massa problem med sin sida, så har inte kunnat ladda upp foto på ett tag... :(

Nu är det dags att göra sig iordning för jobb...!

RSS 2.0