Haha... där fick ni!

Min kära chef meddelande den "tråkiga" nyheten igår att vår nya butiksledare sagt upp sig igen - för att han fått ett annat jobb! (HAHAHA... där fick ni!!!) Han frågade desperat mig om jag kunde jobba en månad till som tillfällig BL, borde sagt nej o satt honom i klistret - men schemat är bättre o så tycker jag bättre om att ha lite ansvar, roligare att jobba då... kommer dock inte anstränga mig något större... ;) Vår kassatjej la av en bra kommentar när han berättade för de andra att jag skulle fortsätta en månad till - "Men om Anna ändå ska jobba som det en månad till, ska kan väl lika bra hon få tjänsten!?" Han blev helt röd i ansiktet o började nervöst bladdra om något annat - jag bara flinade, orkade inte ens kommentera det... han har lämnat det ansvaret till Regionschefen o jag tror fortfarande inte att jag får den... vet inte ens om jag skulle vilja ha tjänsten längre, känns inte lika roligt nu!! Har fortfarande inte fått nåt svar från intervjun jag var på... hade varit sååå underbart att få det jobbet!

Annars är det mest jobb som gäller denna veckan... ska hinna med ett besök hos sjukgymnasten på torsdag o kanske ta en fika med Lotta på eftermiddagen också! O så är det kräftskiva på lördag - tror dock det blir en nykter sådan för min del, vågar knappt dricka ens ett glas vin efter migränanfallet i lördags... :(

Bröllopet...

Jenny o Martins bröllop i går var jättetrevligt :) I kyrkan var vigseln precis lagom lång, underbar sång o prästen tappade tråden o gav brudparet råd om att inte prata skit om varandras släkt! ;) God buffé o tårta bjöds det på o trevligt sällskap vid bordet! Jenny var underbart vacker, blev alldeles förälskad i hennes klänning - sååå fin!! (Bilder finns på http://annizzen.pixbox.se) Första valsen fick dansas till musik som ingen hörde, men det gick bra ändå :) Sen blev det fest hemma i deras lägenhet - fick dock jobbig huvudvärk o fick åka hem vid halv 12... i taxin blev det mycket värre o när jag kom hem så utvecklades det till mitt värsta migränanfall någonsin... spydde som en kalv o kunde inte somna på flera timmar för mitt bultande huvud... *blääää*

När jag vaknade i morse var dock den värsta huvudvärken borta, tack o lov! Dock känner man sig alltid lite migränbakfull... :/ Så hela dagen har jag o Jimmy tillbringat att springa mellan tvättstugan o Wow... :)

Fredag...

Då var tre dagars helvete över... hade som tur var bara tre arbetsdagar denna veckan, eftersom jag fick ledigt i helgen :) ... men det har varit tre dagars plågor med min sjuka huvudvärk... den släppte dock lite igår eftermiddag o då sålde jag som en gud trots att jag inte är ett dugg motiverad - slog faktiskt mitt eget säljrekord, all time high... galet!

Men nu är jag ledig idag,lördag o söndag... strax ska jag iväg till sjukgymnasten o få akapunktur - mådde ganska dåligt efter det sist, men hoppas inte jag gör det i dag... har en hel del som jag behöver ordna!
I morgon är det sen dags för Jenny o Martins bröllop... trots att jag inte träffat Jenny på evighetero aldrig träffat Martin, så ser jag verkligen fram emot det :)

Blääää....

Såklart ska jag må piss nu när jag strax ska iväg o jobba... :( Sovit dåligt - drömt konstiga drömmar om att jag blir jagad, hus som rasar samman, våldtäkter o död... vaknade såklart med världens huvudvärk, yr, illamående, kramp i käkarna o värk i magen... tror inte jag kan säga tillräckligt många gånger hur jävla trött jag är på det här!!! BLÄÄÄÄÄÄ!
Normalt skulle detta varit en sån dag då jag bara förflyttat mig från sängen eller soffan för att hämta något att äta o dricka... skulle se på film o tv hela dagen o sova så mycket jag hade kunnat... hade inte hoppat in i duschen förrens sent på eftermiddagen enbart för att vara lite piggare på kvällen när Jimmy kom hem!
Men i stället måste jag le o vara trevlig hela dagen, sälja o lyssna på dumma kunder, sätta mig in i allt jag missat, göra i ordning min avdelning som säkert ramlat sönder totalt o trots allt inte försöka stressa, inte vara arg o besviken på Jörgen o försöka ignorera min malande huvudvärk... *suck*

Aldrig mer sprit?

Jag börjar jobba i morgon igen - kan väl egentligen bara säga att det känns jobbigt o jag vet inte riktigt hur jag kommer må när jag väl kommer dit... tänker i alla fall dra ner några växlar och inte göra mer än jag behöver o låta mig själv o min hälsa komma först!

Var på fest hemma hos Jimmys kusin Rickard o hans tjej Marie i lördags... mådde inget vidare på dagen o kände inte alls för det, men det blev faktiskt riktigt trevligt! Började med att spela brännboll o mitt lag vann med 10 poäng, vilket jag inte får att gå ihop ;) Vi grillade, åt och sen började det bli mörkt, kallt o myggen bet som f*n... så vi gick in! Trängdes väldigt mycket folk i Maries tvåa, men det gick bra... kände mig dock lite utanför då vi inte kände någon o jag var helt klart yngst! Men sen blev en det massa shots, groggar o schlager o festen kom igång på allvar!! :)
Började prata med en helt underbar tjej (Lotta) o hennes kille (Jonas) - vi hade massor gemensamt jag o Lotta, det var nästan lite läskigt! Jimmy o Jonas kom också väldigt bra överrens! Vi pratade, dansade o hade jätteskoj! O sen när vi åkte in till stan och gick in på Swing In (första gången för mig där) så höll vi ihop även där - blev en kebab innan vi skilldes åt! Vi bytte nummer, så hoppas det blir en fika eller två o sen ska de dessutom resa till Thailand bara några dagar efter oss, så i ska förhoppningsvis träffas där! Dock blev jag fruktansvärt full - vet inte hur det gick till riktigt... o det fick jag verkligen känna av hela dagen igår, kunde inte röra mig mer än till soffan o tillbaka igen till sängen! *bläää* ... till o med i dag känns det tungt... aldrig mer sprit!?

Just nu håller jag på att installera World of Warcraft igen... jaja, jag vet vad ni tänker - inte nu igen!! Men jag saknar det jättemycket i mellanåt... o har inte spelat på ett år eller nåt... ska testa lite o se... kanske inte är lika roligt längre?

I kväll blir det nog en sväng på Malmöfestivalen också - måste ha min årliga langos där ju! *mums*

Jobbintervjun...

Haft riktig jobbig huvudvärk de tre senaste dagarna... :( Men men, bara att kämpa på!
Arbetsintervjun i veckan kändes jättebra! Var på Proffice uppe i stan, trodde de kallade in mig för tjänsten jag sökt på Canon, men det var en fältsäljartjänst på Eniro - som jag nästan glömt att jag sökt! Fick reda på en del om tjänsten - bra betalt, höga krav, men också en hel del utbildning, tjänstebil- mobil o dator, reser en del i Sverige, ganska fritt att själv boka in sina kundbesök! Lät precis som ett jobb jag kan tänka mig! De två jag pratade med på Proffice var supertrevliga o de avslutade intervjun med att berätta hur mina chanser var! De sa att jag var öppen, lugn, trevlig o lätt att tycka om - verkade passa bra till tjänsten, dock kunde min ålder vara negativt, då de helst anställde folk runt 30 år, men deras bästa säljare är 24 år, så det var inte omöjligt! Skulle ge mig besked inom 3 veckor om jag gick vidare till en intervju med Eniro själv.... I vilket fall som helst ville de gärna ha kvar mina uppgifter o de skulle kontakta mig när de fick in en tjänst som passade - det skulle inte vara några problem att hitta ett jobb till mig avslutade de med att säga! Kändes väldigt bra att jag satt bollen i rullning - hade varit skönt att säga bye bye ONOFF - för alltid!!! Ska dock börja jobba igen på tisdag, känns jobbigt - men samtidigt är jag rastlös av att gå hemma... får se hur det blir!
Ska strax till sjukgymnasten!!

Uppdatering...

Har inte haft tid att skriva de senaste dagarna - haft fullt upp :)

I fredags var vi hemma hos Liza o Jimmy på kvällen o spelade Texas Hold em... det var riktigt skoj o jag var ganska nöjd - var trots allt mina allra första gång o mitt enda mål hade varit att inte göra bort mig alldelles ;)

I lördags passade jag på att storstäda medan Jimmy jobbade - något jag varken haft ork eller lust till på väääldigt länge, så det kändes bra! Sen blev den en sväng på Willys o förberedelser av maten... för på kvällen kom Gulli, Linda, Jimmy o Liza hit på middag! Drack gott o kvällen (natten) slutade med en hel massa karaoke :)

I söndags var man dock lite seg... blev sovmorgon o film i soffan innan vi gjorde oss i ordning o åkte ner till Trelleborg o grillade hos Jimmys föräldrar! Anna hade kommit hem från sjukhuset, så de var också där med lilla Linus - han är såå söt o lugn :)


I måndags bestämde jag mig för att det var dags att ta tag i mitt motionerade igen o begav mig ut i bokskogen på en 7 km runda... underbart! Efter det åkte Linda A o jag ut till mamma i stuugan, solade o fikade - mysigt!!

O idag har jag haft en fixar-dag... fått tid hos en sjukgymnast på fredag - ska ev. testa akupunktur! Sen fick jag tid i början av september hos en specialistläkare - skönt att ha fått bollen i rullning! Skaffade mig också en tid att fixa mina naglar o mitt i alltihopa ringer de från ett av jobben jag sökt - så nu ska jag dit på en mindre intervju i morgon :) Alltid en början i alla fall! Nu ska jag ner på ICA en sväng, sen ska jag slänga ihop några risbollar, verkligen sugen på det!!


Bläää...

Var hos läkaren i tisdags... alla som känner mig, vet att jag inte litar ett dugg på läkare - o gång på gång bevisar de samma sak för mig, att de är helt värdelösa!!!
Så samma sak var det med den kvinnliga läkaren som jag fick träffa på vårdcentralen. Jag berättade hur jag mådde - om min ständiga huvudvärk, om migränen som blir värre o värre, om min eviga trötthet, magkramperna, hopplösheten jag känner, om min "blackout" på väg till bilen och allt annat som hänt... :/
Tog lite prover, vilket innebar 4 stick i armen, några brustna blodkärl eftersom de inte kunde träffa rätt och ändå lyckdes de inte ta alla de proverna de skulle... *bläää* ... alla testerna var bra och läkaren skrev ut starka migräntabletter som jag skulle ta TRE gånger om dagen om jag hade migrän och hjälpte inte de skulle jag ta ännu starkare... detta efter att jag sagt att det enda som hjälper när jag får migrän är att sova och att jag redan känner mig helt drogad av mina "svaga" migräntabletter och kan varken jobba eller köra bil när jag tagit dem... jag frågade vad jag skulle göra om jag fick migrän på jobbet - hennes svar var att gå hem... tror jag skulle bli jättepoppis på jobb om jag gick hem 2-3 gånger i veckan från jobb - urfattig skulle jag bli i alla fall!!!
Hon ansåg att min migrän var "normal" o att det berodde på att jag var dum nog att inte ta ut min semester på sommaren utan sparar den till januari...!! Kokade inombords vill jag lova - o hon fortsatte bara babbla på med sina dumheter, utan ens att bry sig om några av de andra sakerna jag sökt läkare för! Sa till henne att jag inte tror att starkare tabletter är svaret på att jag ska må bättre o att i mitt jobb fungerar det inte att gå hem så fort jag mår dåligt o att jag inte orkar må så här längre!!! Slutade med att hon skrev ett sjukintyg på en veckas sjukskrivning - där hon skrev att jag hade "normal" migrän som nu blivit värre o därför borde jag vara hemma! Ringde mamma o berättade när jag kom hem, hon blev rasande, likaså blev Jimmy - de undrade vilken idiot till läkare som jag hade haft!
Jag önskar att jag skulle överdrivit allting, att jag gråtit där nere hos läkaren, så kanske hon hade skickat mig vidare till någon som visste vad de pratade om... jaja, nu ska jag vara hemma en vecka i alla fall, kanske mår jag lite bättre sen - tror ju inte det... mina sju schemalagda lediga dagar som jag precis haft har inte hjälpt ett dugg, har knappt kommit ur sängen om dagarna eftersom jag varit helt slut o huvudvärken nästan tagit kål på mig o träningen, stranden o umgås med vänner som jag hade tänkt mig har jag inte alls orkat med... jag är SÅÅÅ trött på det här! Men men... vad ska jag göra?? Det enda trevliga i det här, var att ringa till Jörgen o berätta att jag var sjukskriven ett tag - höra paniken i hans röst, allt hans babblande om hur han skulle få ihop detta nu? I mina ord lätt jag ledsen o bekymrad för honom, stackars, stackars dig, hur ska du lösa detta! Men i mitt huvud tänkte jag - hahaha, nu får du igen!!!! ;)

Nu är det dags för dagen första Treo 10 minuters vila, så jag orkar med denna dagen - sen måste jag ta tag i lite här hemma, tömma diskmaskinen o städa o så... sen ska jag träffa Kim när hon slutat jobba :) Dagens höjdpunkt!

Äntligen läkartid...

Nu har jag precis skickat iväg tre jobbansökningar... verkligen skittrist att sitta och leta jobb och fylla i samma forumlär om vad man gjort och inte gjort - om o om igen... men men... måste ju!

Ringde läkaren igår... var ett riktigt vrak och sköterskan ville ge mig en tid, men de hade dock inga "akut" tider kvar till samma dag, utan kunde bara ge mig en tid till nästa vecka... tog inte den, utan ringde dem igen i morse kl 8... tusen frågor om hur jag mådde, om jag var ledsen, om jag funderat på att ta livet av mig o om jag har det bra hemma... *suck* ... fick tid klockan 16 idag efter mycket övertalning, hon erbjöd mig först en tid om två veckor... hmm, ja vi får väl se hur det går...

Nu ska jag återgå till min tvätt o mina jobbansökningar...

Hemma från Liseberg...

Då var man tillbaka från Göteborg, eller rättare sagt kom vi hem i går vid 4-tiden...! Då var man helt slut, varit väldigt intensivt! Körde upp i tre bilar vid halv nio i fredags morse... regnade och var jättetrist väder, men det blev bättre ju längre vi körde! Stannade till på Freeport i Kungsbacka, märkeskläder till billiga priser :) Köpte små adidasskor till Linus (Anna och Daniels bebis som föddes i torsdags!), lite underkläder o några grymt snygga skjortor till Jimmy! Sen bar det vidare till Åby stugby, där vi checkade in i våra stugen där vi skulle bo över natten. Tog bussen in till Liseberg, köpte åkband o satte igång att åka :) Jag bara älskar Balder, vilken underbar känsla! Kanonen var dock ingen höjdare då det resulterade i två stora blåmärken på mina armar :( ... åkte en massa, spelade men vann inget såklart, åt gott o drack några öl... :) Åkte spårvagn hem halv 12, men hamnade en bra bit från stugorna, så fick ta taxi därifrån...! Stupade i säng, men sov  inget vidare - hårda sängar o förkylningen gjorde ju inte saken bättre... På lördagen bar det av mot Ullared, första gången jag var där o handlade bara en kundkorg full i stället för en kundvagn... ;) Fast åkte egentligen bara in där för att köpa lite filmer! ... fortsatte resan hem och somnade direkt på soffan... lördagskvällen bestod av pannkakor, öl, grogg o filmtittande :)
Finns bilder från Göteborgsresan på http://annizzen.pixbox.se

Nu har jag fyra lediga dagar för mig själv...! Har en hel del att fixa med, men ska försöka ta hand om mig själv lite... framför allt så ska det fixas en läkartid...

Ångest...

Jag har sån sjuk ångest... jag kan inte hjälpa det! Känns som någon tagit från mig all min kraft o styrka...!
Att gå till jobb dessa dagarna har varit ett helvete, har slitits mellan tårar, ilska o hopplöshet... Jörgen tyckte jag kunde lära upp den nya typen, eftersom jag kan alla rutiner och hela datasystemet och är duktig på att lära ut.... helt plötsligt passar det att ha mig igen?!
Förstår mig inte på honom...! Har så hopplöst trött på detta nu - hade jag kunnat hade jag lagt min avskedsansökan på Jörgens bord snabbare än ögat... men kan ju inte det... :(
Satte mig ner o pratade igenom allt med honom idag, han menade att han tycker han har gjort rätt val o att han är medveten att han kan förlorar mig nu... han kan samtidigt förstå att jag inte är så villig att lära upp Stefan (det är den nya typens namn) nu i början o menade att nu hade jag ju en veckas ledigt för att vänja mig vid tanken innan jag ska tillbaka o jobba med honom igen... normalt hade jag nog bara svalt och tagit emot all hans skit, det är så jag gjort i 4 ½ år nu... men känns som han sviktit mig en gång för mycket nu... orkar inte mer!!!!!!!! Jag gör verkligen inte det, jag vet inte vad jag ska ta mig till mer....!?

Trots att jag sitter och storgråter medan jag skriver detta, så ska jag faktiskt försöka vara lite positiv... dessa 7 lediga dagarna ska jag göra det bästa av... vi åker ju till Liseberg med Jimmys familj i morgon o stannar där över natten! Sen ska jag försöka ta det väldigt lugnt - träffa lite vänner, se på film, läsa, ringa läkaren o beställa en tid, träffa mamma o pappa lite, göra klart mitt hemliga projekt och sätta mig ner och fixa till mitt CV och söka lite jobb...! Sen efter det får jag se vad som händer... jobbet kommer i sista hand, o min hälsa i första!

Suck...

Gårdagen på jobb var hemsk... Jag var sååå ledsen o besviken... o jag fick inte ens smälta det hela, för den nya typen från Dressman var där... det är ju inte hans fel att han fått tjänsten, men det är ändå jobbigt... Jörgen fjäskar för fullt, han är så himla rädd att förlora mig! *suck* Nu har jag en lååång dag kvar idag o en kort dag i morgon.... sen är jag ledig i 7!! dagar! Precis vad jag behöver just nu!!

RSS 2.0