Vad är det med vädret?

Hmmm... vad är det med vädret? Kan det inte bara antingen vara sol o värme eller kallt o regnigt?!
Fast det finns väl egentligen bara ett vettig uttryck för det hela - "Svensk Sommar!!!"

Har varit ledig i tre dagar nu - o har knappt gjort något vettigt alls... SÅÅÅ skönt!! Jooo, har ju iför sig ringt de vanliga samtalen till försäkringsbolag osv (som varje vecka...!) ... annars händer ju ingenting! Men håller fan på att bli tokig på kärringen på Länsförsäkringar - hon är så kall o försöker hitta alla små kryphål för att slippa betala ut lite pengar! Det handlar om såå små summor för dem, så var för fan lite mänsklig! Blir deprimerad bara jag hör hennes röst... *suck*

Känner att det snart är dags för en ny bil... haft min lilla Colt i tre år i oktober! O fick hem Jimmys Mazda-tidning härom dagen o fick se att de nu släppt Mazda2 i tredörrars utförande... Mee like! Liten, billig att köra, ganska rolig att köra också, bra pris o ganska snygg! Måste nog in en sväng på Mazda snart igen!!  http://www.mazda.se/Showroom/Mazda2/Mazda2-3Door/Overview/

Nu ska jag slappa vidare... :) Sen är det fyra dagars jobb som väntar...


Fullspäckad helg...

Då var det måndag o  sista dagen på denna omgångens semester - 1 månad kvar tills det är dags igen! =/
Veckan gick väääldigt fort, men var verkligen välbehövlig!! Har ätit mycket mindre värktabletter än på länge!

Helgen som varit har varit ordentligt välspäckad! Fredagen bestod av en hel massa ärenden, sen var det dags för Emmas student i Trelleborg! Det var trevligt, dock lite kallt o regnigt... men en hel massa foto blev det, o Micke blev förälskad i min kamera ;)
På lördagen var det dags för Helena o Rickards bröllop... det var nästan direkt till att göra sig i ordning på förmiddagen! Vigseln höll i Västra Skrävlinge kyrka o jag trodde faktiskt nästan att både Glenn o Rickard skulle tuppa av innan Helena o hennes pappa kom gående längs kyrkogången! Åhh, gud så vacker hon var :)
Sen bar det av till St: Gertrud där festen hölls - lokalen var jättefin, maten kanongod,  massor av känsloladdade tal förgyllde middagen, de fick ett oväntat besök från brandkåren o det blev en hel massa pussandes :) O efter middagen, tårtätning, presentöppning o den första dansen för brudparet så satte festen igång på allvar - med tequila, groggar o massor av dans :) Underbart skoj hade vi!!!! När det var dags att åka hem var man helt slut... tror jag somnade på en sekund eller nåt! Tog ju MAASSOR av foton också såklart (var ju utnämnd till förste fotograf av festen!) - resultatet blev 738 bilder, galet!! En del av dem ligger uppe på http://annizzen.pixbox.se

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag träffa Linda H :)

Instängd...

Det är en vääldigt obehaglig känsla att känna sig så här instängd... för några dagar sedan plastade de in vårt hus med vitt plast som täcker hela taket o tre våningar ner! Det är vääälidgt frusterande att inte kunna titta ut, att inte veta vad som händer utanför ens fönster o inte ens kunna se vad det är för väder...!?
Gillar inte alls det, men det är bara att köpa läget - nästan ett år kommer det vara såhär! Blääää...!

Jag orkar inte ens kommentera fuktfirmas besök igår... är sååå trött på hela den historien så jag bara vill spy!!!

Fullt upp hela helgen med studentfest o bröllop... :) Ska bli jäätteskoj, o jag ska ta såååå mycket foton... fast det förvånar väl ingen ;) Hoppas alla de där grå molnen håller sig borta också...!!

TIPS!
Hittade en rad olika artiklar av skribenten Jenni Berndtson (http://www.sourze.se/Jenni_Berndtson_10385416_a.asp) häromdagen som är väldigt inspirerande, känner igen mig i så mycket som hon skriver...!
Hon skriver om att ta slut! Om att lyssna på sin kropp o inte ignorera vad den försöker säga oss! Lyssna på sin intition eller sina fjärilar i magen som hon kallar det!
Hon skriver om att den där ständiga huvudvärk eller den återkommande förkylningen är kroppens sätt att försöka säga till oss att den inte orkar mer! Om att skämmas för man mår dåligt - för en sjukdom som inte syns på utsidan! Att känna att man inte räcker till o att skämmas för att man inte längre orkar...
"För att bli utbränd måste man ha brunnit, jag tror inte att vi som blev trötta brann för våra uppgifter, det var snarare så att vi brann för något som vi inte hade tid till att göra..."Kaos...

Jag har alltid känt mig väldigt säker där vi bor - har aldrig haft problem med att vara ensam hemma, sova själv o när andra pratat om säkerthetsdörrar har jag bara tyckt det varit onödiga pengar!
I all den här kaosen har allt det förändrats - nu vill jag ha säkerhetsdörr, nya lås, fler brandvarnare, videokameror i huset, larm o nytt portlåssystem... allt pga av jäveln som tände eld på huset!!!
Vår huvudmisstänkte o hans familj lever jävel o alla andra är skiträdda - det är ju inte normalt att man ska vara rädd för en fjortonåring??
I fredags kväll kom polisen hit igen efter att han höll på att leka med eld i huset mittemots soprum o  vår vice-värd (som var den som ringde polisen i fredags!) hade plötsligt fått tre muttrar avskruvade från sitt bildäck dagen efter, o det hade verkligen kunnat sluta illa - hur långt ska de egentligen få gå??
Hoppas polisutredningen snart blir klar så vi kan kasta ut dem ur huset o sova om nätterna igen!!

I morgon förmiddag är det dags för ännu en fajt med Munters (fuktfirman!!) ... de ska göra sin slutmättnig av fukten i lägenheterna i vår trappa... ska trycka upp lappen från Fuktteknik under näsan på dem, så ska de få förklara varför de mäter NOLL i fukt o de andra mätter TIO!!!

Nu ska jag göra mig ett par goda mackor o sen ska jag slå på fotbollen o inte lossas om all kaos runtomkring mig...!

Putande magar, fest o ännu mera fukt...

Överallt putar det ut gravida magar - känns som ALLA ska ha eller precis har fått barn omkring mig! O jag ska erkänna att jag fortfarande inte är det minsta sugen... åter igen frågar jag mig varför jag aldrig känt "mamma-känslorna"?? Älskar mina brorsdöttrar över allt annat, men vill inte ha egna barn... vad är det för fel på mig?

Var på Burlöv Center fest igår kväll... eftersom inte så många anmält sig denna gången, så hade de flyttat festen från Alnarpsgården o in i Malmö! De andra gångerna har det varit väldigt hög klass på maten, underhållningen o musiken... denna gången blev man besviken - kom dit utan att ha ätit, men den stora buffén var utbytt mot lite tilltugg, trollkarlar o komiker hade byts ut mot en frågesport om Burlöv Center o den annars bra musiken som varit live eller med en schysst DJ var utbytt mot några sunkiga CD-plattor... :/
Så det tog tid innan festen kom igång o mååånga åkte innan den gjorde det - men i slutet var det väldigt skoj o med tanke på bristen på mat, så var man ju lite fullare än tänkt...! Några foton finns på http://annizzen.pixbox.se

I morgon är det måndag igen o ännu en veckas kämpande med lägenheten tar vid - ska försöka fixa en hel del i morgon (då jag faktisk har semester o inte orkar hålla på med detta hela veckan!)
Målarna kommer på förmiddagen o ska fixa till vårt "hål i väggen"  - måste ringa försäkringsbolaget för vi har upptäkt att det runnit vatten på en vägg till o att en annan vägg blivit alldeles ojämn då gipsskivorna börjar böja sig, troligtvis ännu mer fukt - känns som detta bara blir ett större o större projekt för varje dag som går!
Samtidigt fortsätter vi kämpa vidare för att få rätt ang. de andra fuktmättningarna... o får väl försöka ta reda på hur det går med ersättningen av det som är förstört ute i förrådet o fråga om saneringsbolaget kan städa bort all sot från mina sommardäck, så jag äntligen kan få på dem på bilen!!

Semester ja - det är jätteskönt att vara ledig lite :) Försöker trappa ner på mina värktabletter o inte stressa! O än så länge har det gått ganska bra...! Precis haft 4 ½ dag utan värktabletter (var tvungen att ta en idag för bakfyllan) o det är det längsta jag klarat på fleera månader!! *Duktig Anna!*

Vad händer?

1 månad o 1 dag sedan branden nu...!

Fick tillbaka alla våra grejer från saneringsfirman i morse... känns lite mer som hemma igen när man har fått tillbaka sina gardiner, mattor o kuddarna i soffan :)
Träffade också en man från Länsförsäkringar som tittade på lägenheten - han sa att de inte tänkte släppa det faktum att en fuktfirma faktisk hittat fukt i vår lägenhet... han sa att de förmodligen får byta golvet i kök o vardagsrum o kanske måla om hela vardagsrummet! Men ska ha byggfirman o en målare här på torsdag morgon som ska titta på vårt fina hål i väggen... de ska avgöra vad som behövs göras med väggen...!

Så vad händer annars i mitt liv då?
---> Har insett att jag har början till magsår o det är Treons fel... ungefär fem minuter efter att jag tagit en treo ligger jag dubbelvikt med magsmärtor... :/
---> Men jag har fortfarande sjukt jobbig huvudvärk HELA tiden, så jag vet inte vad jag annars ska göra? Jag kan ju inte heller gå runt i ett evigt rus av migräntabletter?
---> Jag har börjat spela ett webbaserat onlinespel som heter Tribalwars... tar inte alls speciellt mycket tid, men fruktansvärt skoj o vääldigt beroendeframkallande! :)
---> Jag håller på att bli tokig på David på mitt jobb - den där äckliga, falska o vidriga människan som vi fick till butiken för ett halvår sedan!! Han måste bort - jag orkar inte mer!!! Grrrrrrr....!
---> Ska inventera med denna vidriga människa i morgon bitti klockan åtta - o risken är vääldigt stor att jag får ett utbrott på honom!
---> Jag jobbar bara tre dagar till (tis, ons o tors), sen har jag 11 dagars semester :) Hoppas på fint väder, ingen huvudvärk o mycket skoj.... :)
---> Nästa helg ska det grillas med familjen o vi ska på personalfest med Burlöv Center!
---> Snart (...mycket snart!) är det dags för Helena o Rickards bröllop också - längtar! :)

Nu ska jag bädda ner mig... Natti natti!


RSS 2.0