Han gav upp...

Jag fick härom dagen av en slump reda på att en kille (Pontus) som jag "växte upp med" tagit sitt liv för snart 2 veckor sedan! Blev verkligen chockad... Han var dagbarn hos mammas kollega Kerstin i många år... så vi har tillbringat många eftermiddagar med att leka på gården, äta mellanmål ihop o varit på läger med alla dagmammorna! Jag har inte sett honom på måånga år och mitt starkaste minne av honom var att han var ett busfrö med krulligt hår som alltid hördes o syndes! :)
Han var ett år yngre än mig, hade flickvän, familj, vänner o ett bra jobb... o hans vänner beskriver honom som en väldigt glad kille på minnesklubben som startats på Facebook för honom... min första tanke var "Hur kan en person i min ålder bara sluta kämpa, att ta beslutet att sluta leva?" ... men mina nästa tankar var ju att jag faktiskt själv tänker de tankarna varje dag...! O det skrämmer mig att han vågade - att han var så egoistisk o gjorde slut på sitt lidande...! Tänk om jag samlar samma mod... tänk om jag gör verklighet av mina tankar? Tänk att få slippa att ha ont...  Förlåt för min tankar... =(

Huvudvärken har varit så intensiv idag att jag varit illamående... satte mig på toaletten på jobb o grät... torkade såklart tårarna o sminkade mig på nytt o gick åter ut i butiken med mitt fejkade leende för att hjälpa kundjävlarna!! Tillsist sa Richard åt mig att gå hem...börjar bli rädd att jag ska förlora mitt jobb om jag ska fortsätta att må såhär... Vad ska jag göra?? Hjälp...

Lördags...

Igår var en sådan söndag då den första tanken som flyger genom skallen var - "Jag ska aldrig mer dricka sprit"... Vaknade klockan 8 på morgonen i soffan med alla kläderna på o har ingen aning om hur jag hamnade där?! Det sista jag minns är att jag satte nyckeln i låset vid halv 4 på morgonen...!? Mådde inget vidare o kröp mer eller mindre in på toaletten där jag somnade på golvet i några minuter! ;) Tittade på alla mina blåmärke som jag inte riktigt vet hur jag fick - jo, det enorma blåmärket på benet är Lottas klack skyldigt till, men hur fick jag det på ryggen?? Tog mig i kragen o tvättade av mig sminket o gick o la mig... låg där o i soffan hela dagen o tyckte väldigt synd om mig själv... ;)

Hur var festen då?? Mamma körde oss till Oxie vid 6 tiden... kom dit först! Rickard o Marie hade flyttat in i ett helt underbart nybyggt hus där... vardagsrummet var enormt!! Snart trillade de andra gästerna också in... 42! personer allt som allt! De bjöd på en god buffé, öl o snaps :) En av mina bordsherrar (Ola) var bror till killen som skrivit Fridas låt, så det blev mycket Melodifestival-snack, vilket alltid passar mig bra :) Fick dock bara se finalen utan ljud! (hade spelat in det, så såg det med öjud i går!) Festen började snart komma igång på allvar, med massor av dans - o jag höll såklart igång hela tiden! Pratade en stund med en tjej som jobbade på Siba - förstår inte varför de alltid blir så otrevliga när man berättar vart man jobbar!? Jag o Lotta dansade, pratade Thailand o hade jätteskoj! Fick henne att sjunga lite karaoke med mig också! Mycket folk försvann snabbt från festen, men vi hade underbart roligt ändå...! Lotta tycker jag ska komma o jobba extra hos henne (på hennes cateringfirma) o jag måste erkänna att jag är grymt sugen!! VILL, VILL, VILL!!!!

O vann rätt låt Melodifestivalen - JAAA, Charlotte var självklar som vinnare!! Dansade många gånger till Hero i lördags!! :)

Nej, nu är det dags att ta vara på sin lediga dag... ska ner i stan o hämta mina glasögon idag!

Hmmm...

Jag har haft huvudvärk KONSTANT i över en månad nu... förutom en eftermiddag o en kväll som inte var så farlig! Äter tabletter värre än någonsin - det är mitt enda sätt att överleva dagarna! O dricker massor av Redbull för att jag är såå sjukt trött hela tiden.... :( Men kan inte fortsätta så här mycket längre - måste ha hjälp! Fick inte tag i min läkare förra veckan, får prova igen på måndag... hjälper inte hon mig, så vet jag inte vem som ska göra det?!

Ska strax iväg o jobba några timmar... mellan 11-16... har haft jättelugnt på jobb på senaste tiden - knappt några kunder alls... men det är alltid samma sak varje år vid den här tiden! Det är som att alla behöver några månader efter jul för att återhämta sin ekonomi! På måndag börjar vi i alla fall lagerreningen för att få bort alla gamla produkter o få plats med allt det nya - då blir det nog lite mera fart!

I kväll ska vi på fest hem till Rickard (Jimmys kusin) o Marie! De har köpt ett nytt hus i Oxie o ska ha lite inflyttningsfest! Ska bli riktigt skoj o hoppas att Lotta kommer vara där - har fortfarande lite dåligt samvete för att vi aldrig tog den där fikan vi så länge pratade om... men men, blir kanske ändring på det nu!

Önskar att jag bara kunde stänga av alla tankar o känslor för ett tag... ta lite semester från mig själv!

Tom...

Jag känner mig så fruktansvärt tom... som jag är hungrig, men inte kan äta mig mätt... :( Skum känsla... kanske är det hoppet som försvunnit...?! Eller livsglädjen... vet bara att jag känner mig tom!

Ska strax iväg o jobba... 9.45-20...! Var ledig igår, solen sken o allt borde vara perfekt om det inte var för den där jäkla huvudvärken - mådde skit hela dagen, men tvingade mig ändå ut på Nova o Burlöv Center för att fixa lite ärende! Fick köpt en nya jacka... vill börja använda den direkt, men det är nog fortfarande lite kallt...!
Ledig i morgon igen... hoppas verkligen jag kan få en hyfsat smärtfri dag...! Funderar på att åka till Mobilia o luncha med Jörgen (min gamla chef!) ... saknar verkligen honom!

Ett litet steg i rätt riktning...

Har blivit ganska dåligt på att skriva... snurrar för mycket tankar i huvudet på mig för att jag ska kunna få ner det i skriven form... o då är det ganska illa då jag ALLTID o i ALLA lägen kan skriva...!? Dock skriver jag långt ifrån allt här, men har konstigt nog inte kunnat skriva av mig någonstans på sista tiden... =/

Har grävt en hel del inom mig den sista veckan... min sjukgymnasts alla försök att leka min psykolog lönade sig när jag plötsligt insåg varför jag troligtvis har denna eviga huvudvärken...! Jag har väl alltid vetat det egentligen, men inte velat inse det... att alla min höga krav på mig själv, all min oro, min inre stress, mina tvång o alla mina deprimerade tankar skulle sätta sig som smärta i kroppen på mig tillsist! Nu är bara frågan vad jag ska göra åt det? =/ Nånstans måste jag hitta lite mera kraft att kämpa vidare... men var?! Jag känner mig så uppgiven...

Var hos optikern förra veckan - min kusin Lina kom ner på oväntat besök o gjorde min sällskap dit :) Gjorde en undersökning o optikern konstaterade att jag hade ett litet, litet synfel som gör att mina ögon blir spända o ansträngda framförallt när jag läser o sitter vid datorn... så beställde glasögon som blir klara om några veckor... som jag ska använda i just de lägena! Men tråkigt nog så trodde inte optikern att det skulle hjälpa speciellt mycket mot min huvudvärk, men kanske lite...! O det är alltid något... ett litet, litet steg i rätt riktning...

Hur ska man kunna veta vad som är rätt o fel, när det som borde vara fel känns rätt....?!

Oj, vad klockan blivit mycket... måste börja med maten!

Måndag...

Måndag igen... o förra veckan gick så fort, har inte hunnit skriva! O sen har jag inte mått så bra - haft jobbig huvudvärk nästan varje dag o så är jag inne i en svacka just nu... hade förväntat mig att må bra efter vår resa, men huvudvärken bara fortsätter att banka på dag ut o dag in... har lite svårt att acceptera det o framför allt svårt att hitta kraft att kämpa vidare... :(

Hade en trevlig helg i varje fall - fredagkvällen tillbringades hemma hos Linda o Gulli med god mat, goda drinkar, "Jag har aldrig-leken..." o Alfapet... blev lite senare är vi tänkt o lite snurrigare också för den delen ;)
Lördagen var vi ganska slitna, så det blev ganska lugnt på dagen... körde några ärende o sen åkte vi till Peter o Fia på kvällen... där terrade jag alla med min nya kamera... hehe... ;) Åt räkor o såg Melodifestivalen... kunde inte låta bli att kela med hundarna, så blev ganska dålig sen... men jag fick skylla mig själv!
Söndagen tillbringades med att tvätta, spela Wow, panta massvis med flaskor o burkar, handla o laga god mat :)

O nu är det då måndag igen... ska strax köra till jobb... undrar om de blev klar med ombyggnaden av butiken förra veckan, eller om det fortfarande är kaos...?!

RSS 2.0