Årskrönika...

Normalt är det dags för min årskrönika vid den här tiden på året... o jag har skrivit den - men det blev lite för privat för att lägga ut här! Så valde att göra min offentliga-årskrönika med bilder o lite text på http://annizzen.pixbox.se i stället! :) Måånga oförglömliga ögonblick där!!!

Då var det nyårsafton i morgon o efter måånga turer hit o dit blev det bestämt att vi ska fira tillsammans med Linda H, Gulli, Liza o Jimmy o c:o ute i Oxie! Kommer säkert bli trevligt :) Har lyckats dra på mig både ögoninflamation o förkylning, men det ska nog bli bra ändå!

GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!

Vi ses nästa år! ;)

Juldagen är här...

Givetvis var det några personer som lyckades få mig att må riktigt dåligt igår trots allt... hade lovat mig själv att det inte skulle bli några tårar på julafton - men det blev ett löfte som jag inte kunde hålla! Huvudvärk de lux var också ett faktum heeela dagen! *BLÄÄÄÄÄÄ....!*

Men trots allt blev det en bra julafton med min älskade familj!!! :)

O nu efter 4 ½ timmes sömn är det dags att köra till jobbet o sätta igång att skylta om butiken innan alla galna kunder kommer...! Slutar tack o lov redan klockan 14 idag (istället för 18 som de andra stackarna!!!) eftersom jag fortfarande är 25 % sjukskriven... något som inte märks resten av veckan dock! O trots allt jag skrev häromdagen så är detta verkligen ÅNGEST!!!! *suck*

Min mantra för denna veckan "Thailand, thailand, thailand...!!!"

Dagen före...

Dags att skriva några rader såhär på en av årets mest hektiska dagar... den 23 december - dagen före dopparedagen! Kan tänka mig alla människor som är ute o trängs för att köpa sina sista julklappar just nu, slår in paket i fina inslagspapper, stressar runt i mataffärer, städar o skurar hela hemmet för att allt ska vara perfekt o rullar köttbullar med panik i blicken!
Själv har jag tillbringat dagen på det mest ostressiga sätt jag kan tänka mig - sovmorgon o lite tv-tittande i sängen... förflyttade mig till soffan med filt o kuddar - åt frukost o halvsov till en film... *Mmmm* ... tog god tid på mig att göra mig i ordning o här sitter jag nu framför datorn o slösurfar!
Kan väl inte direkt påstå att någon julstämning riktigt infunnits sig än, trots att om några få timmar ska jag fira jul med Jimmys familj i Trelleborg. Men samtidigt är jag mest glad för att jag inte känner samma panik o ångest som vanligt inför hela julen...! Ser faktiskt riktigt fram emot att fira en traditionell julafton tillsammans med familjen i morgon - med Kalle Anka, glögg, julmat, gröt, julgodis, jultomte o klappar...! O jag bryr mig faktiskt inte ens att jag måste hoppa över julsnapsen! Inte heller stör det mig lika mycket att jag vet att jag måste gå upp klockan 6 på juldagsmorgon o göra mig i ordning för att åka till jobb o stå ut med massor av galna kunder som inbillar sig att allting plötsligt är så billigt - trots att vi har ungefär samma kampanjer året runt!! Visst så är nästa vecka helt galen o man känner sig totalt slutkörd efter det, men det är bara en tid det är såhär...
Vet inte om man bara vant sig efter femte julen på ONOFF eller för att allt känns lite lättare när jag vet att det snart är semester! Vet bara att det känns skönt att inte må så dåligt som vanligt!

30 dagar kvar tills Thailandsresan!!! :)

GOD JUL på er mina kära vänner!!

Lite julstämning i luften?

Varit hemma från jobbet idag! Började redan igår kväll när jag hade fruktansvärd huvudvärk - låg o vände o vred mig i sängen timme efter timme o dumt nog tog jag ingen tablett... när jag vaknade i morse var jag helt slut o migränen var ett faktum... :( Ringde chefen, tog några tabletter o bäddade ner mig igen...! Några timmar senare var det värsta över, men mår fortfarande inte helt bra... de där starka medicinerna gör en helt snurrig o illamåendet vill inte ge med sig... :/

Kom på mig själv tidigare att sjunga med i en julsång på radio o så slog det mig plötsligt "Oj, det är snart jul!!" - vet att jag är lite sent på det, men det här med julstämning är inget jag känner längre... :/ Men insåg att jag faktiskt ser fram emot att köpa lite julklappar i veckan som kommer o blev plötsligt väldigt sugen på lussebullar, glögg, julmat o massa julmusik! :)

Det är inte bara jag som insett att julen är här - vilket tydligt märks på jobb... då kunderna blivit fler o de springer lite snabbare än vanligt! O till helgen börjar paniken synas i ögonen på dem... samma sak varje år! O helgen precis innan jul kommer det vara KAOS....!
Årets julklapp blir ingen GPS som något pucko kommit fram till (Det var årets semesterköp!) ... utan spelkonsoller o spel blir året julklappar! De säljs redan som smör i solsken - så ska du köpa något sånt i julklapp så gör det NU! Konkurenterna försöker redan köpa av oss för att deras är slut då de inte planerade sina inköp inför julen speciellt bra... hehe!

Tvättar!

Sitter här framför datorn o är trött o lite sliten... det är dock självförvållat då jag drack alldeles för mycket vin (cider o grogg!) igår för att fira min huvudvärksfria dag...! Var nog ganska lullig... eller kanske rent av lite full... ;) Men det var skönt att bara slappna av lite... Mmm...
Precis laddad två rejäla maskiner med tvätt nere i källaren o har nu 45 minuter tills det är dags att gå ner igen... borde tömma diskmaskinen, bädda sängen, städa undan, duscha o dammsuga... men det får vänta lite till... kanske borde sova en stund till!? Mmmm, hade varit underbart att bädda ner sig i sängen några timmar till, men finns inte mycket tid för det idag... men kanske en stund i alla fall! *Gäsp...*

Idol avgjordes igår med stor final i Globen o eftersom jag följt varje sekund av Idol detta året så var det givet att jag skulle tillbringa kvällen framför tvn... :) Marie vann, vilket var ganska väntat då vinnarlåten var som skriven till henne! Amanda o Daniel har varit mina stora favoriter genom hela Idol, men tyckte ärlig talat att ingen av de egentligen borde vinna då vinnaren oftast inte slår igenom nåt större med sitt ihopstressade album... kommer förmodligen bli lite mer kvalitite på de skivor som de släpper sen...!

Fortfarande Elton Johns Your song som går på repeat här hemma... Mmmm... älskar den låten! Drog igång Moulin Rouge (stavas det så?) igår kväll o skulle visa Jimmy alla bra sångscener där b.la. den låten är med...! O tror jag låg o sjöng på den när jag gått o lagt mig med... hihi!

Jag skriver MASSOR av dagbok just nu... inte här då utan i den där av papper som ligger väl gömd i garderoben... tankarna går på högvarv just nu o att skriva har alltid varit mitt bästa sätt att få ur mig det! Dock inget jag tänker skriva här... har t.o.m. funderat en hel del på att stänga ner denna bloggen... det är inte bra att skriva sina tankar ute på nätet... kan bli såå fel! Hmmm... får se hur jag gör med det där...

Julpynta...

I dag känns det som något är riktigt trasigt i min rygg... AJ!! Längtar tills vi ska ha massören på jobb på fredag!

Men idag är det måndag o jag är ledig :) ... tänkte att jag ska tillbringa dagen med att julpynta i lägenheten lite! Var ju första advent igår, men har inte hunnit... varit en hel del jobbande som kommit i vägen! O samma sak gäller för denna veckan - ska jobba en hel del... så lika bra att få det gjort idag!
Borde verkligen börja tänka på julklappar också... men har fortfarande inga idéer o det är bara 21 dagar till julafton... hmmm... inte skaffat någon födelsedagspresent till mamma som fyller år idag heller o inte till pappa som fyller år på söndag... var har min fantasi tagit vägen??

Nej, nu ska jag ut i förrådet o leta julsaker...

RSS 2.0