Mötet igår...

Jag tycker verkligen om vår personalchef! Han var riktigt trevlig o det var skönt att sitta ner o prata om vad man tänker o känner....!

I dag blir det 4 timmars jobb, sen är det julbord med jobb på Hipp i kväll! Sen väntar jobb i morgon igen...

Liten uppdatering....

De har äntligen börjat plocka ner plasttaket, plasten runt huset o byggställningarna! Vi kan se ut igen - känns lite märkligt faktiskt! Man ser äntligen ljuset i tunneln... det har snart gått 7 månader sedan det brann o om bara några månader ska det vara klart! Men vi har fortfarande ingen "riktigt" ytterdörr o skadorna i hallen har de inte ens börjat på... dock var de o fixade golvet i köket i veckan... ser förjävligt ut! Ser ut som ett helt annat golv o det är inte ens jämt... men det är i en hörna så det är inget man tänker på om man inte vet... men ändå - ska vi acceptera det?! Jag orkar inte ta tag i det... har ingen kraft över det det, men kanske Jimmy har....!?

Julen närmar sig med stormsteg - mindre än en månad till julafton...! Ska försöka komma lite i stämmning med mamma idag. Vi ska ut o titta lite på julgrejer.... äger ju inte ens en julljusstake efter branden!
Det är fortfarande helt dött på jobbet - frågan är om det blir någon riktigt julrush i år eller om folk håller i sina pengar? Brukar dra igång på allvar runt lucia, så det återstår o se...! Annars lär det väl bli ännu fler indragningar nästa år... o kanske fler i vår bransch som går i konkurs?! Micke förlorade ju jobbet nydligen när Datorbutiken (gamla JME-Data) gick i konkurs... det är ingen lätt bransch att vara i just nu!

I morgon ska jag ha ett möte med vår personalchef! Såklart lite nervöst, men tycker det ska bli skönt att få förklara för dem hur jag mår! För just nu är jag bara en personal som kostar extra mycket pengar när jag är hemma 2-4 dagar i månaden.... :/  Vet dock inte vad jag ska vara på frågorna som min chef bad mig tänka över... Vad de kan göra för att jag ska må bättre? O vad jag vill med mitt liv? Vill jag jobba kvar? Vill jag gå tillbaka till att bara stå i kassan? Vill jag byta butik?
Hade jag vetat svaret på de frågorna så hade jag gjort något åt det!? Känns som jag stått still på exakt samma ställe i över 1 år nu... måste göra något åt det snart... men vad?

Hatar vintern...

Usch, jag avskyr verkligen vinter o snö... har dessutom fortfarande sommardäck på bilen o mina vinterdäck finns i Trellehulla... *blääääää*

En uppdatering...

Jag vet att jag inte skrivit på länge... inte här i alla fall... förlåt! Jag har varit rädd för vilka tankar o ord som skulle komma fram... mått väldigt dåligt de senaste veckorna! Mår inget vidare nu heller...! Minns inte sist då jag inte hade huvudvärk... det är nog flera månader sedan... jag äter tabletter, massor av tabletter - fler än jag någonsin ätit tidigare! Huvudvärken blir ibland bättre för några timmar, men aldrig bra...!
Jag har fortsatt att gå till psykolgen - det känns jobbigt varje gång, men vet att det är bra för mig! Vissa gånger har jag varit alldeles skakig när jag gått ut därifrån... känns bra att äntligen få sätta ord på tankar o känslor! Jag äter fortfarande mina antidepresiva tabletter - de hjälper, men ibland kommer den där tomma känslan över mig så gör det svårt att fortsätta kämpa vidare...
Jag jobbar på så gott det går på jobbet... är hemma en del, men för det mesta försöker jag verkligen att vara där! Hela företaget gör stora indragningar o det känns så såklart ännu mer för de andra när jag är hemma...! Alltid dåligt samvete när jag sätter de andra i skiten o kommer inte så bra överrens med min chef... Men försöker vara tacksam för att jag har ett jobb i dessa svåra tider - trots att stämningen i butiken är hemsk o alla gnäller om allt...! Oroar mig dock för hur jag ska klara av december o julen när jag mår såhär...!?

I huset fortsätter de att bygga o banka dagarna i ända... kommer kännas konstigt när de blir klara o det är tyst o inte fullt med byggmatrial o människor i huset! I vår lägenhet har inte hänt ett dugg, det kommer väl igång snart...!? Annars ska mycket vara klart runt årsskiftet. Ställningarna ska plockas ner då! Men ventilationen o vinden beräknas inte vara klart förrens i februari som de sa från början... känns overkligt att tiden har gått så fort sedan den 1 maj då det brann....!?

Förlåt för detta deprimerande inlägg, men det är tyvärr så jag känner..... :( Försöker dock glädja mig åt småsaker som händer, som Redhawks första match i Malmö Arena igår kväll - fantastiskt fin arean vi fått :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen o försöka bli av med min dunderförkylning o feber....! *blääää*

RSS 2.0