Läkarbesöket...

Ska strax iväg o jobba (med sprängade huvudvärk), men tänkte peta ner några rader innan dess...

Var hos läkaren igår förmiddags - var där nog bara i tio minuter... hon sa att röntgen var helt normal, visade inget alls som kunde vara farligt! Hon sa att jag ska fortsätta på sjukgymnastik o jobba vidare med att stressa ner... sen sjukskrev hon mig 25 % av min arbetstid i december o sen trodde hon att jag skulle kunna börja jobba full tid i januari... o vi bokade inte in fler återbesök... så nu får jag klara mig på egen hand...! Känns ganska okej att börja jobba mer o vill verkligen må bra i januari, fast jag har svårt att se att det skulle bli så...! Känns lite jobbigt dock att hon nu "gett upp" mig... men det finns kanske inte mycket mer att göra! Känner i alla fall att det går på rätt håll - förra var jag jättedåligt 6 dagar i veckan ungefär o hade massor av rejäla migränanfall hela tiden... nu mår jag bara riktigt dåligt 3-4 dagar i veckan o de riktigt hemska migränanfallen har blivit färre... men mår trots allt fortfarande mycket mer dåligt än jag borde... :( Jaja, bara att kämpa på... idag blir det många värktabletter för att kunna jobba... *suck* ... o har fortfarande inget schema för december då chefen är sjuk... =/



Liten uppdatering...

Ett tag sedan sist... Det är inte det att jag inte haft något att skriva - det är bara det att vissa tankar bör inte skrivas ner - inte offentligt i alla fall!

Mindre än en månad till jul nu o mindre än två månader till Thailnd - vart tog tiden vägen? ... har inget schema för december än - beror på vad läkaren säger på tisdag om jag ska börja jobba full tid igen, eller fortsätta vara halvt sjukskriven!? ... i fredags kände man för första gången början på "julhysterin" i butiken som kommer infinna sig i 1 ½ månad nu... ångest!!! Ingen bra tid att försöka lära sig ta det lugnt... hmmm...
Annars ska julafton firas hemma hos mamma o pappa tillsammans med Jimmy, Peter, Fia o barnen... :) Julen känns faktisk lite lättare detta året än förra - tänker inte gråta mig igenom julen detta året också! ... problemet som återstår är dock julklappar - saknar helt fantasi i år... brukar ha hur mycket ideér som helst, men icke detta året...!? Hmmm...!? Sen är det problemet med att få mina pengar att räcka till... men det löser sig på något sätt!?

De har faktiskt inte ringt från jobbet jag var på intervju på... dålig stil att inte ens kunna skicka ut ett mail att skriva att de gått vidare med andra sökande...!? Men men.... men slutar aldrig att förvånas!

Julbord med jobb på lördag - St: Marcus Vinkällare... MUMS!! Kommer troligtvis rulla ut därifrån o in på Étage... :) Jobbar hela den helgen, så det blir nog ganska lugnt...

Har fått en sån grym jäkla idé till min 25-årsfest :) Ska kolla upp lite med lokaler, sen ska bollen sättas i rullning... det kommer bli sååååå grymt!!! *ler hemlighetsfullt!!!*

Veckans låt på repeat - Elton John - Your song... underbar!

Nu ska jag ta en dusch, strunta i mitt sprängade huvud o bege mig ner en sväng på Mobilia...

Fredag...

Fredag o jag är på ovanligt gott humör... :) Ska strax börja med maten som jag ska bjuda Jimmy, min bror o Fia på i kväll - kycklingfilé med en italiensk? röra på (mosarella, basilika, soltorkade tomater, vitlök o.s.v... Linda H:s recept!), kryftpotatis, sallad o en kall sås som jag gör på rostad vitlök, dijonsenap o lite annat smått o gott :)

Har frysit så hemskt i natt o hela dagen - då de stängt av allt varmvatten o fjärrvärme i huset i går kväll o fram till nu typ... hur man nu kan få för sig att göra det mitt i vintern? Men men... fick hålla värmen på bästa sätt medan jag städade - hoppade rundor o sjöng o dansade till Magnus Ugglas Klassiska Mästerverk, måste varit en upplevelse att se... som tur var jag ensam :) ... när jag sedan skulle duscha, så blev det till att värma fyra stora grytor med vatten på spisen som jag sen fick ta med mig in i duschen - en upplevelse jag gärna varit utan!!

Annars i veckan så har jag varit ganska kass ett par dagar - kämpade mig igenom en hel dag på jobbet trots att jag mådde hemskt, o tillbringade de sista timmar på lagret, då jag inte stod ut längre... - dagen efter skulle jag flyga till Stockholm o gå på utbildning - något jag inte orkade då jag fortfarande mådde dåligt... =/

Allt inför Thailandsresan är också bokat...! Bara lite mer än två månader dit nu...!!!!!!!! LÄNGTAR!!!! Pratade med bror min igår - de hade blivit så sugna på att resa dit snart igen, så de bokat flyg i augusti för hela familjen - de ska vara där i 5 veckor!!! Undra om vi också kommer bli så förtjusta i Thailand som de?

Ringde till min läkare o frågade om röntgensvaret också - fick dock bara pratat med sekreteraren som inte fick lov att säga så mycket - hon sa dock att den var normal (alltså inga tumörer - tack o lov!), men att det visade svullnader i käkarna o det skulle läkaren prata med mig om när jag ska dit den 27:e! Är helt klart lättad, men samtidigt känner jag mig tillbaka på ruta ett... vad händer nu? Jag mår ju fortfarande likadant! :/

Sen har jag inte hört något mer om jobbet som jag var på intervju på... men kanske lika bra! Tror inte jag hade orkat det just nu... måste må lite bättre först! Tråkigt, men sant...!

Nej, nu måste jag sätta lite fart - ha en bra kväll mina vänner!!


Jobbintervju!

Var på arbetsintervju igår... började egentligen för en vecka sedan när det ringde från Jobbexpressen - de hade sett mitt CV på monster o de undrade om jag var intresserad av att söka ett jobb som de hade hand om rekryteringen på - på Noblessa som säljer kök. Ja, varför inte tänkte jag! O några dagar senare ringde hon tillbaka o sa att de väldigt gärna ville träffa mig o så igår var jag på intervju där!
Hade väl egentligen inga förväntningar o försälningschefen som intervjuade mig frågade nästan ingenting om mig?! (inga frågor om mina positiva o negativa sidor som jag såklart övat in i duschen tidigare på dagen ;) ) ... utan berättade mest om företaget i sig, vilket i för sig var bra! Men jag fick ingen känsla av vad han tyckte förrens han plötsligt fick en idé - flög upp från stolen o frågade tjejen som jobbade som "butiksvärdinna" (typ butikens allt i allo) när hon skulle vara tjänstledig! Sen frågade han mig om jag kunde tänka mig att jobba som butiksvärdinna den tiden hon skulle vara borta (1 ½ månad!) o sen efter det gå på som säljare i butiken, så jag fick en chans att komma in i det ganska lugnt o hade god tid på mig att lära mig programmet man ritar kök i....!?
Berättade dock att jag ska vara i Thailand en del av den tiden, men det var inget problem alls menade han! Vi pratade en stund till o han verkade väldigt positiv till idén han fått... gick ifrån den ganska märkliga intervjun med ett leende på läpparna - för det kändes faktiskt väldigt bra! Han skulle höra av sig nästa vecka med ett besked...

Känner mig lite kluven i hela den här smeten... har ju fortfarande inte fått ett besked från röntgen o det tänker jag få innan jag ev. skulle tacka ja till ett nytt jobb... sen är jag ju fortfarande sjukskriven, mår dock lite bättre för det mesta förrutom psyket då, men det blir nog bättre när jag väl får besked om det finns något i huvudet på mig som inte borde vara där... Men är ju helt klart orolig om jag verkligen klarar av detta?
Sen samtidigt känner jag att detta är min chans att får göra något som jag tror jag skulle tycka var jätteroligt o kunna tjäna bra med pengar på! För hur det än är, så kommer jag aldrig må bra så länge jag är kvar på ONOFF... speciellt inte nu när David jobbar hos oss... *BLÄÄÄÄÄÄÄ....!* Hmmm... ska nog ringa läkaren i början av nästan vecka o fråga om resultatet o kanske rådfråga henne vad hon tycker... för vill veta vad jag ska svara om han ringer o erbjuder mig jobbet... o skulle jag inte få jobbet, så är det inte hela världen... kändes i alla fall skoj att de var intresserade av mig trots att jag egentligen inte sökt det själv! :)

Nu ska jag slänga i mig några bullar o om någon timme är det dags att börja göra sig i ordning för i kväll :) Ska hem till Linda H på tjejmiddag då hon fyllt år i veckan o sen blir det troligtvis utgång :) Längtar!

Hur kan det regna, snöa, hagla o vara strålande solsken inom loppet av bara en timmes tid?? Höst kallas det kanske... snart på med vinterdäcken!

Nya bilder...

Haft en ganska tråkig o deprimerande dag... inte mått speciellt bra, inte gjort något särkillt o inte fått något vettigt gjort alls... :( Jaja, såna dagar har man ibland...

Har i alla fall tillbringat den sista timmen med att ladda upp massor av bilder på http://annizzen.pixbox.se - mest gamla bilder... skoj skoj o sååå många minnen :)
Har 5 sidor med bilder där nu, 95 mappar med närmare 2000 bilder, galet - verkligen galet!
Kollar jag min fotomapp på datorn har jag dock 15 GB foton, vilket innebär 7033 bilder o 138 mappar - tror ni jag tycker om att ta foton?! ;)

Dålig dag i går...

Man kan väl säga att jag hade en dåligt dag i går - milt sagt! I dag känns allt lite lättare. Röntgen i morse gick snabbt o lätt - väntade 10 minuter i väntrummet, la mig på en bår som åkte fram o tillbaka i maskinen några minuter, sen var det över! Dock illamående o yr när jag körde hem, men var lättad att det var gjort... får förhoppningsvis svar i slutet av nästa vecka!

Vet att det sånt inlägg som jag skrev igår skapar att folk hör av sig - sms, inlägg o samtal - inte det jag är ute efter, men det känns jävligt skönt att veta att ens nära o kära står bakom en! :) O sen måste jag bara få skriva av mig i mellanåt när det känns som huvudet ska explodera av tankar eller bara av huvudvärken...

Fick ett spontant besök av Kim idag, som kom med fika, hjälpte mig att plocka upp tvätten från tvättstugan o pratade lite strunt - trevligt, fick mig på mycket bättre humör :)

Fredagkväll o har att se fram emot en lugn o skön kväll med köpmat o Idol tillsammans med Jimmy! ... i morgon ska jag jobba mellan 11-17 o söndag är det middag hemma hos mamma o pappa - det är vad som är bestämt för denna helgen :)

Orkar jag mer av detta...?

Jag bröt ihop totalt för en stund sedan, såklart i min egen ensamhet, skulle inte kunna visa det för någon! Jag grät som ett barn, men ändå fortsatte jag med maten o upprepade för mig själv att jag måste göra klart maten tills Jimmy kommer hem! Jag är sååå rädd, livrädd... ska på röntgen i morgon bitti o jag har verkligen "längtat" dit om man nu kan uttrycka sig så?! Jag har velat ha ett svar - vilket jag vet att jag inte får i morgon, men det är en bra bit på väg i alla fall!

Fram till denna dagen har jag hållit mina tal om hur jag inte är rädd för att dö, att det kanske inte är så farligt och inte visat minsta rädsla. Alltid leendet på läpparna - mina läkare o folk runt omkring mig har nog alla frågat sig om det verkligen är så illa, har jag verkligen såå ont i huvudet? Jag förstår dem... jag gör verkligen det!!

 Jag har hela tiden velat vara stark, klarat mig själv - först när jag jobbade trots att jag mådde hemskt, så knaprade i mig mina tabletter o gick ut till kunderna i butiken med ett leende - skötte mitt jobb precis som jag skulle! Sen när jag blev sjukskriven såg jag ändå till att maten stod på bordet nästan varje kväll, att sängen var bäddad o lägenheten var städad! Jag har gått på alla mina läkar- o sjukgymnastbesök själv o alltid med ett leende på läpparna!

Jag har testat allt möjligt för att få bukt med min huvudvärk, inte visat mig besviken gång på gång när inget hjälper! O hela tiden sagt åt folk att inte oroa sig - jag klarar mig alltid!!

Men jag vet inte om jag gör det... vill inte störa, inte oroa o inte vara i vägen...! Men jag vet inte om jag orkar mer! Vet bara inte hur man ber om hjälp!? Kan inte visa mig svag... men känns som något äter upp mig inifrån o jag kan ingenting göra!?

Jag vill att någon tar hand om mig o hjälper mig trots att jag inte bett om det... men hur ska folk kunna göra det när jag håller stenhårt på min mask!?

Läkarna o sjukgymnasterna säger inte rakt ut vad de tror, men jag ser i deras ögon att de vet att något är fel. Jag har sett hur de reagerat när jag sagt att jag mår illa o spyr utan anledning - när jag är yr o har den där envisa huvudvärken varje dag trots allt jag testat o gjort - det kanske inte bara är stress - men ingenting säger de...!

Jag vet inte riktigt vad som är det värsta svaret jag kan få på röntgen - att de hittar något som inte borde vara där, något som är fel - som de kanske eller kanske inte kan bota! Eller om de säger att de inte hittar något alls - o jag står tillbaka på ruta ett utan några svar, men ändå mår lika dåligt... kommer jag orka kämpa vidare då?


RSS 2.0