Whiiieee...!

För första gången på 1 ½ månad har jag orkat göra mig ordentligt iordning... o jag ska ha mina nya stövlar... *Whiiiieee!* ... snart bär det av hem till Andreas, så blir det lite käk på Backfickan/JP:s (har aldrig förstått skillnaden på dessa två?!) sen är det partaj... :) Maaaasssa trevligt!

Yeeees, äntligen fredag!!!

Yeeees, äntligen fredag!!!

Sååååå skönt!! Är totalt slut... kanske inte så konstigt när min feber har hoppat upp o ner i över en vecka nu o jag vägrar ta det lugnt! Men idag är det fredagsmys som gäller - med IDOL, god mat o några öl... sen en bra film o chips!! :)

Imorgon blir det väääldigt lugnt o skönt på dagen... sen på kvällen är det lite partajj hemma hos Andreas... *Whiiieee...!*

... o på söndag ska Jimmy avnjuta sin 30-års present o äntligen få köra på Sturup Raceway kl 16... är ni sugna på att titta, så kika förbi :)

Buss/tåg/buss...

I går fick jag för första gången testa på hur det skulle vara att pendla hem från skolan med buss/tåg/buss... detta eftersom jag tillbringat natten i Hässleholm (hemma i Julyas föräldrars hus - eftersom vi varit på teckenträff i Hässleholm till sen på kvällen i onsdags) o Julya blev sjuk under natten o körde hem till Malmö i stället... o där jag satt fast i lilla Önnestad! Men man ska ju prova allting EN gång!
Så jag testade... o jag vill väl inte påstå att jag var nöjd...!? Att köpa en biljett var nästan helt omöjligt, hur jag än försökte... men tillsist så fick jag köpa den i kundtjänsten i stället!
O efter en lång tågresa o mycket illamående från min sida (jävla åksjuka!), så var jag äntligen i Malmö... från att jag slutar 15.40 i skolan... så tar det ca. 3 timmar att ta sig hem med buss/tåg/buss... o detta fick jag veta var ren tur, för den första bussen är nästan alltid sen... o då får man vänta 40 minuter TILL på tåget... så från att vara hemma runt 17.00 när vi pendlar med bil... så skulle jag vara hemma mellan 18.30-19.30...! O dessutom insåg jag snabbt att jag inte skulle kunna plugga på tåget utan att spy.... *blääää...!* ... kom fram till att jag tvingas börja pendla på detta vis, så kommer jag aldrig orka med skolan!!


Svenska Hollywoodfruar...

I kväll klockan 21.00TV3 är det dags igen för Svenska Hollywoodfruar!
Efter förra måndagens program är det nog ingen som har missat bimbon Anna Anka...!? Jag såg själv inte programmet, men efter att ha sett några klipp på aftonbladet.se, så vara jag bara tvungen att dra ner det o se det...! O helt ärligt så trodde jag bara de hade klippt ihop några "klumpiga" kommentarer från henne... men hon är ju verkligen vara sån! Totalt hjärndöd o sjukt jävla irriterande...! O jag skäms för att hon pratar skånska... blir arg bara jag ser henne... blääää! Undra om det finns fler idiotuttalande som hon kan göra?! Det återstår att se i kväll...


Hmmm...

Sitter fortfarande här hemma o känner mig bedrövlig... förstår inte varför jag inte bara kan bli bättre? ... vet inte om jag har fått en annorlunda sväng av maginfluensa, eller om det där början till magsåret som kommit åter? Men får man feber av det? Vet att jag skrev att jag saknade att bara "vara..." ... men jag menade inte att jag skulle må piss medan jag bara skulle "vara"... *suck*

Har ångest att missar hela dagen i skolan idag... vet ju hur intensivt det är hela tiden... o vill inte komma efter! Har bestämt mig för att gå i morgon, om jag inte blir mycket sämre... alldeles för viktig dag för att vara borta!! Vi ska hålla vår andra redovisning på teckenspråk o då lär man sig masssssssor!! Sen på kvällen ska vi till Dövas förrening i Hässleholm o jag kan inte missar fler såna grejer nu...!


Bläää...

Just nu borde jag befinna mig i Örebro med klassen... men så blev det inte :( ... i torsdags när jag kom hem från skolan kände jag mig helt slut, illamående o hade grym huvudvärk... sov någon timme... när jag vaknade var jag jättedålig... bläää! Vet inte om jag fått en släng av något virus, eller om det var migrän...?!
Igår mådde jag också risigt... tror jag hade feber också! Så ganska glad jag att jag inte följde med... ingen höjdare att vara dålig där uppe... men skittrist att jag missar hela Dövas dag... men men, får vänta tills nästa år...!?
I dag mår jag bättre, men ändå inte helt bra... dock inte så dålig, att jag inte känner mig rastlös... :/ Jimmy har bilen o befinner sig i Trelleborg hela dagen... så är lite "strandad"... men kanske ska gå ner en sväng till Mobilia eller nåt?! Hmmm... o borde nog plugga lite...


Jävla skitdag...

Just nu känner jag mig bara så himla uppgiven... idag har det varit SJUKT tufft i skolan! SÅÅÅ MYCKET på sååå lite tid... o ska jag verkligen kunna allt detta efter mindre än en månad i skolan?????
Två uppfattningar om denna utbildningen som jag hade innan är helt galet fel! Den första var att jag var övertygad om att efter min utbildning så var jag nästan garanterad ett jobb - ack så fel jag kunde ha! Så läget är just nu, så får jag flytta från Skåne om jag ska ha chans o få jobb... (men det ändrar förhoppningsvis på 4 år!!) - den andra uppfattningen jag hade, var att utbildningen i sig skulle vara ganska lugn, inte så mycket läxor, prov o hemuppgifter - men åter igen, så jävla fel jag kan ha! O har jag inga läxor, så har jag bara en jävla ångest över hur mycket det känns som jag borde kunna redan, o sätter mig o pluggar av den anledningen...!?
Men sen vet jag ju också att jag har grymma krav på mig själv, o mår jävligt dåligt över att inte ha en enda lugn stund på över en vecka... o just nu är jag bara trött o grinig... =/

Måste plugga nu...

Jag saknar att bara "vara...!!!"

En uppdatering...

Ska strax ut till mamma o pappa i stugan på middag, men tänkte att jag skulle peta ner några rader först :)

I fredags kom alla mina "leksaker" från Himmelriket... hämtade ut dem nere på ICA o givetvis frågade hon i kassan om vad paketet innehöll... kunde inte direkt säga att det innehöll sexleksaker för X antal tusen - då tror jag att jag fått mååånga konstig blickar varje gång jag skulle handla ;) Så jag bara pratade bort det... fast lite kul hade det varit att se hennes min, om jag sagt som det var... hehe!
Har i alla fall läst en massa produktfoldrar o annan information från Himmelriket o fixat med väska o köpt batteri! På torsdagkväll kommer min distriktschef hit för att ge mig lite utbildning... :) Längtar tills jag kommer igång med partyna!!

I går blev det en sväng på gymmet, sen kom Micke förbi o vi åkte till City Gross för att handla... på kvällen blev det vitlöksmarinerad ytterfilé, med min mumsiga pepparsås, purjolökspotatis, stekta champinjoner o en god sallad... MUMS! Sen spelade vi Munchkin o sjöng karaoke... riktigt trevlig kväll!

Idag har det varit ganska lugn... mått lite risigt, känns nästan som jag ska bli magsjuk... eller så är det bara min mage som spökar igen tillsammans med huvudet! Hmmm...
Blivit en sväng på ONOFF Svågertorp i alla fall... köpte 90 AA batterier - Stefan såg sugen ut när jag berättade att de var till mina sexleksaker ;) Haha! Blev även ett nytt stekjärn från OBH-Nordica...

I veckan som kommer är det MASSOR av skola som gäller - en redovisning i morgon, många nya tecken att lära sig till på tisdag, prov i svenska på ondag... o sen från fredag till lördag ska jag med skolan till Örebro o gå på dövas dag... intressant!

IDOL...

Whiiiieee... då är Idol igång igen, det enda program jag faktiskt orkar följa på TV! Tycker det är underbart skoj, speciellt nu i början med alla underbara o pinsamma auditions... ;) O Anders Bagge är bara bäst!!! Sen kommer det lite tråkig tid där i mitten innan fredagsfinalerna kommit igång på allvar o det har börjat bli lite klass på det hela... lite sugen att se fredagsfinalen de ska hålla i Malmö Arena, men har inte hittat några priser eller vart man kan köpa biljetter?! Antar att de inte är släppta...?!

Ja, o i morgon är det fredag igen... åter igen en vecka som bara sprungit sin väg!!
3 ½ timmes skola i morgon - o sen ska jag iför sig gå på Tyst Teater i Malmö med klassen på kvällen! Tack o lov för att det är i Malmö, så man slipper köra flera rundor... ska bli väldigt intressant!!

Nej, nu väntar Idol på mig... :) Ha en bra kväll kära vänner!

Lång dag...

Snart dags för lite Tv-tittande i sängen... i morgon väntar en lång dag! Klockan ringer 05.10 o efter en dusch, lite smink o en snabb frukost, ska jag lämna Jimmy på jobb... sen bär det vidare till Nobeltorget där jag ska hämta upp Julya och Mats (en av våra döva lärare) - efter det kör jag mot Arlöv o hämtar upp Maia (min klasskamrat) o en annan Julia (från årskurs 3)! Därefter bär det av mot Furuboda (ligger någonstans mellan Kivik o Åhus längs kusten) för en Kick-Off-dag med alla teckenspråkselever o lärare...! Ska bli skoj (hoppas jag!?) o skönt att komma ifrån skolan lite!
Senare på kvällen blir det middag tillsammans med Kim o Andreas! :) Skönt att göra något annat än bara plugga...

Skrev anställningspapper med Himmelriket härom dagen förresten... min väska o utbildningsmaterialet kommer nog med posten vilken dag som helst... :)

Söndag...

Då var det söndag igen... o imorgon börjar ännu en skolvecka! Veckorna bara springer iväg just nu... o det känns som jag inte gör något annat än att gå i skolan, pendla o plugga... men orken räcker bara inte riktigt till just nu! Hoppas jag snart kommer in i detta ordentligt, så det inte tar så mycket kraft...

Var på kräftskiva igår i Trelleborg... jag drack inte o det var en ganska lugn tillställning. Åt gott o spelade spel... men när klockan var halv 12 kunde jag knappt hålla ögonen öppna längre... så bestämde mig för att köra hem, medan Jimmy stannade i Trelleborg... skittrist...!

Hittade denna videon på YouTube... denna killen har spelat in en hel del såna här videos... riktigt cool... :) Kanske dels för mitt stora intresse för teckenspråk just nu... ;)



Sovmorgon...

Grymt skönt med sovmorgon i morse... vaknade dock kl 7 o kunde inte somna om, men låg kvar i sängen o läste o såg på tv fram till 10! Precis vad jag behövde... 

Denna veckan i skolan var verkligen tuff... hur mycket nytt som helst o till skillnad från de andra veckorna så var det mycket svårare att få det att fastna! Måste sätta mig ner i morgon o repertera o bygga meningar, så jag känner att jag kan det innan måndag då korvstoppningen av hjärnan fortsätter! Över 500 tecken nu... galet!!

I kväll blir det lite kräftskiva i Trelleborg... ska bli lugnt o skönt, o blir de första kräftorna för mig i år!!

Intensiv dag...

Varit en intensiv teckenspråksdag idag... teckenspråkslektioner från 8.40-15.40... kan lova att det snurrar ganska friskt i huvudet efter en sån dag!! Men min redovisning gick jättebra, var riktigt nöjd :) Sen skulle man ju "lyssna" (se!) på 23 andra redovisningar, o det var mindre roligt kan jag säga... o det tog tiiid! Blev mååånga A4-sidor med nya tecken, undrar om någon av dem ens satt sig?! Hmmm...

Har suttit o pluggat synomymer nu precis. Ska har prov i det på svenskan i morgon... o det känns ganska tungt då jag vet vad alla ord betyder, men har väldigt svårt att sätta andra ord på dem! Ska ha sånt här prov varannan vecka resten av läsåret på nya synomymer varje gång... ångest!!
Kan säg att jag tyckte svenskan på gymnasiet var skoj, då vi hade en kanonbra läraren! Den vi har nu använder stenåldersmetoder o allt är sååå himla fyrkantigt! Gillar inte alls det... :/ Tur att alla våra andra lärare är kanon!!

Diskuterade en massa med min "pendlingskompis" Julya idag... vi vill ju gärna ha en till i bilen när vi kör till skolan varje dag! Blir så himla dyrt annars... men inte så himla lätt att hitta någon... som dessutom gärna ska ha körkort, bil o ha ungefär samma tider som oss... men vi letar på!
Kollade upp det igen härom dagen hur det skulle funka att pendla med buss/tåg o problemet kommer när man kommer fram till Hässleholm eller Kristianstad - buss 555 ut till Önnestad går ju vääälidgt oregelbundet, o det passar aldrig med tåget...! Tycker redan att det är tidigt att gå upp 05.30... o om jag skulle komma i tid till skolan, så skulle det innebära att jag måste gå upp 04.30 (senast!) varje morgon o det känns väääääldigt, väääldigt jobbigt! Hoppas verkligen vi kan lösa det snart...

Dags att plugga lite mer... sen blir det TV i sängen!

Skolan...

Då ska jag strax åka till skolan igen... hoppas denna dagen blir bättre än igår - jääättejobbig huvudvärk heela dagen! :( ... o idag är det dags för den första redovisningen/föredraget på teckenspråk... trodde först läraren skojade när hon sa att vi skulle redovisa på teckenspråk när vi inte ens läst det i tre veckor!! Men nio meningar om mitt namn ska jag ställa mig inför klassen o teckna idag... grammatiken känns helt fel, men det viktiga är att jag försöker, eller hur?!

La upp lite foton igår på http://annizzen.pixbox.se från helgen i Borrby!

RSS 2.0