Massor att göra...

Borde hoppat in i duschen för länge sedan... ska vara på kräftskiva 18.30... o innan dess ska jag duscha, klä o sminka mig, välja kläder (vilket alltid är ett projekt), slänga massa skräp, handla mat o "blannevan" och förbereda maten inför ikväll...! Men har monterat IKEA-garderob heeela dagen - kul, men nu är jag helt slut o huvudet spränger som tusan... o ryggen värker igen... hmmm...! Dessutom är jag inte alls motiverad att festa o träffa folk... jätteledsen över allt med huset....! 

Ska ta en dusch nu i alla fall o hoppas att jag orkar med kvällen....!

Arg o ledsen...

Jag kan inte förstå hur man som förälder stöttar sin tonåring när de vet att han satte eld på vårt huset o ställde till med ett helvete? Förstår de inte att de förstör för honom? Han har ju redan försökt göra samma sak igen o han kommer garanterat lyckas förr eller senare igen!? Inse de inte att han är helt iskall o känner säkert ingen ånge för det han gjort o ställt till med?
I stället sitter de där nere på sin uteplats o hånar oss... vägrar inse att deras son behöver hjälp! Är kaxiga, ljuger o ställer till ett helvete för oss alla! Klagar över att de behöver flytta när det ska renoveras o om hur jobbigt allt detta är!

Åklagaren berättade igår för vår ordförande att de inte har några bevis för att ungjäveln är skyldig! För ingen har sett att han tänt på!!! De kan inte göra något trots att det finns flera vittne som sett honom gå upp o ner på vinden just den kvällen, trots att många hört honom säga att han upptäckte branden trots att han inte har där uppe o göra! Att det finns vittne som flera gånger kört ut honom o hans kompisar från vinden o trapphuset då de suttit där o rökt...Trots att vi har vittne på en fest strax efter branden där han skröt om hur han tände fyr på huset! O trots att de finns flera vittne som sett honom försöka tända eld på grannhuset några veckor senare... o trots att personer i huset hört hans föräldrar mer eller mindre erkänna att de vet att han är skyldig...!! Hur mycket ska det krävas egentligen??

Nu är ärendet överlämnat till HSBs advokat och socialen... vi ska försöka driva ärendet så de ska bli tvingade att flytta ut! Men är övertygad att det inte kommer bli det lättaste då de gör allt för att jävlas... jag kan inte förstå dem, för hade det varit mitt barn, så hade jag skämts ögonen ur mig! Jag hade flytt så fort det bara gick!!!

Så som läget är nu så får vi fortsätta att känna oss otrygga o bara gå o vänta på att de ska hämnas för att vi "sätter dit" deras son eller att ungjävlen tänder på någonstans igen!!! Vi kommer inte få ut ersättning för värdeminskningar, självrisker o.s.v om de sätter dit något för branden! O försäkringbolaget är ju inte det minsta förstående...

O som pricken över i:et så fick jag reda på igår kväll att samma lägenhet som vi har i det andra huset såldes precis för 675.000.... trots att de började på 1.2 miljoner - allt pga av branden.... o då har det inte ens brunnit i det huset!!!!

Man blir verkligen helt matt i kroppen, allt känns sååå sjukt jävla hopplöst! Arg o ledsen...

Ledsen...

Varför känns allt så jävla hopplöst??? *ledsen....*

Såååå trött....

Fortfarande ingen ljusning i sjukvårdsfrågan...! Kollat med jobb o de vägrar hjälpa mig...!!! Mamma blev också orolig när jag lät så uppgiven o bestämde sig för att ringa runt o kolla läget... o anting kostar en psykolg 1000:- för 45 minuter, eller så har de inte plats för nya patienter...! Hon lyckades få en tid till en läkare på den nya vårdscentralen på Lindeborg... men den vägen har jag försökt hur måånga gånger som helst - så tror inte ett dugg på det... har inte bestämt mig om jag tänker gå dit än... det skulle vara för mammas skull i så fall....!? Så tillbaka på ruta ett igen.... bläääää!

Men får nog lägga min hälsa på hyllan ett tag till... insåg igår kväll att det är dags att kavla upp ärmarna och slåss för allt vi är värda när det gäller lägenheten! (När ska detta helvete ta slut????)
Hade fått en lapp i brevlådan där vi skulle tillåta byggare, målare, golvläggare o allt annat folk som springer i huset - de ska ha fri tillgång till vår lägenhet o kunna gå in med nyckel när som helst! Jag förstår att det är det smidigaste för dem, men vi bor o lever faktiskt här... något privatliv ska man väl få ha, eller?? Ska jag bara gå upp en morgon o så står det någon i vardagsrummet? Eller komma ut ur duschen så står ett helt gäng med byggare i lägenheten? I helvete heller! Mådde jag inte dåligt innan, så kommer jag göra det då! Det räcker att de bankar, borrar o håller på jämt o ständigt vägg i vägg med vår lägenhet...!
Sen dessutom har de fått för sig att de nog inte ens behöver göra något i vår lägenhet? Äsch, några fuktskadade golv o skadade tapeter, det kan vi väl leva med!?!? Jag förstår ingenting, hur ska de ha det egentligen? Jimmy o jag författade ett argt mail igår kväll om vad vi tycker om det hela! De ringde upp mig nu på förmiddagen o kommer förbi i morgon eftermiddag... då förhoppningvis får vi några svar! O polisutredningen skulle vara klar nu... men vi vet fortfarande ingenting o polisen tiger som muren...!

Jag är såå trött på allting just nu - jag är så trött på lägenheten, att om någon erbjudit sig att köpa skiten nu, så hade jag flyttat utan att blinka...! Jag är sjukt trött på mitt jävla jobb o alla jobbiga kundjävlar.... o David ska vi inte ens nämna ! O mest av allt är jag trött på min huvudvärk... denna eviga bultande värken som inte lämnar mig för en sekund! Jag avskyr att svara på frågan om hur jag mår... o får jag höra "Berätta för oss vad vi kan göra för att få dig att må bättre" fler gånger så spyr jag... hade jag vetat vad som hjälpte mig, så tro fan att jag gjort det för längesedan....!!!!! ORKAR INTE MERA!!!!!!

Fan ta sjukvården!!!!

Jag väntade i flera månader på att ringa det där samtalet... hade övat för mig själv i huvudet flera gånger vad jag skulle säga! Bestämde mig med darrande händer i dag för att lyfta luren o ringa... kände mig tillräckligt stark!
... o så får jag bara ett NEJ kastat i ansiktet på mig innan jag ens hinner äga någonting! "Du får vända dej till den vanliga sjukvården. Vi är privata och tar bara hand om de som bor i våra stadsdelar!!"
Vad är det för jäkla skitsnack? Ska jag behöva flytta till Limhamn eller Bunkeflo för att få hjälp?? Jag vet att den "vanliga" sjukvården är skit - har en lååång lista med exempel på det... jag VET att de inte kan hjälpa mig!!! De bryr sig inte ett jävla dugg!!! Har ett exempelt från en läkare på vårdcentralen Fosietorp som sa åt mig att min huvudvärk o migrän berodde på att jag inte tagit ut så mycket semester den sommaren?!? Men seriöst - hur kan en sån person ens få lov att kallas sig doktor?? ... o semester hjälper inte, det har jag konstaterat fler gånger om sedan dess!
Så med andra ord ska jag bara acceptera detta då? Att jag är 25-år och har konstant ont?? Att jag inte ska kunna leva ett normalt liv pga av all smärta?? Ska jag ha det så här resten av mitt liv, så skiter jag hellre i att leva!!!

Svart o mörkt...

Hade en lite lunchdejt med Jenny o hennes lilla söta kotte idag :) Måste erkänna att jag blev lite sugen, men bara för en liten stund... hehe! Det är så underbart skönt att prata med Jenny för hon tänker verkligen som jag - vi oroar oss för ALLT!! Skönt att veta att jag inte är ensam... :)

Annars går inte jobbsökandet så bra - bara ännu mer förvirrad vad jag vill göra... Har fortfarande inte ringt runt ang. min huvduvärk eller lägenheten för den delen... känns som hela mitt liv är en enda röra!
Känns ofta som jag bygger ett enormt berg av tankar, oro o känslor o runt om berget finns bara en svart oändlig avgrund ...o börjar jag nysta o rota i det jag känner så är jag rädd att allt ska rasa...!? Berget är så högt att jag inte längre vet i vilken ände jag ska börja...!? 

Förlåt för alla mina deprimerande tankar... men just nu är det inte mycket som inte känns svart o mörkt... försöker leva för de små roliga stunderna... utan dem hade jag inte suttit här nu!

Första dagen på jobbet...

Kan bara konstatera att första dagen tillbaka på jobbet inte var någon höjdare - kampanjbyte, en miljon skyltar som skulle bytas, dåligt med personal, massor att göra på min avdelning o sura kunder... *suck* Huvudet sprängde också såklart... så fort jag blir stressad så tar huvudvärken i så jag inte vet vart jag ska ta vägen....!! Så jag tar några treo till, dricken en redbull o försöker lossas att jag inte känner den...! Har blivit väldigt duktig på att förneka...

Har ju tre lediga dagar nu i alla fall!! Har tillbringat några timmar hos Ingrid på salongen i förmiddags o fixat till mitt hår - färgning o klippning, jätteskönt!! Efter det har jag suttit o sökt på jobbsajter efter något som skulle kunna intressera mig - men hittade ingenting...!? Det är verkligen jobbigt att inte veta vad jag vill med mitt liv...!? Funderat mer o mer på sista tiden på att börja plugga nästa år... frågan är bara om jag är beredd att lägga fyra år av mitt liv med att leva fattigt o verkligen gå in för att plugga!?

Ångest...

Ångesten är ett faktum... bläää!!!!!!!!!!!!!!

Varit o tittat på när ett helt gäng från Burlöv Center spelat paintball i Saxtorp nu i kväll... mycket trevligt! (foton kommer upp inom kort på min fotosida!) Men blev påmind vilken kaos jag kommer tillbaka till på jobb om bara några timmar... ÅNGEST!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag i alla fall sova... helt slut.... o huvudet spränger... :(

Näst sista dagen...

Lördag - näst sista dagen på semestern... o jag sitter hemma med feber o mår allmänt risigt... :(  Skulle egentligen befinna mig på 1-årskalas i Trelleborg just nu, sen skulle jag på 7-årskalas i Skurup o ev. en runda på fest i Svedala efter det, men i stället sitter jag här o känner mig eländig medan Jimmy är i Trelleborg... *suck*
Hoppas jag mår bättre i morgon när det ska spelas paintball med Burlöv Center o jag lovat fota en massa...!

Ångesten kommer smygande ju närmre måndagen kommer... känns tungt att gå tillbaka till jobbet! Riktigt tungt faktiskt - haft huvudvärk varje dag på min semester o det lär ju inte bli bättre av att komma tillbaka till jobb... *bläää* Lovat mig själv att jag ska sätta mig ner nästa vecka o söka lite andra jobb, blev inspirerad nu när t.o.m. Linda A lämnat ONOFF... Ska bara hitta något intressant också...!
Sen måste jag ta tag i min huvudvärk igen - något jag skjutit upp alldeles för länge nu... o sen är det dags att plocka upp mappen från en av byrålådorna som är märkt med "Branden" - nu börjar samma visa igen... ringa försäkringsbolaget varje vecka - försöka få rätt o se till att något händer...!!! Blir trött bara att tänka på det.... :(

Men trots allt har semestern faktiskt varit vääldigt bra... :) Blivit många strandbesök, en del fester, har ätit o druckit en massa gott, åkt på några trevliga utflykter, hunnit umgås en del med vänner o familj, haft många sovmorgnar o fått en himla massa gjort... :) Så är mer än nöjd! Inte blivit speciellt många foton tagna dock... har inte känt för det konstigt nog!? Hmmm...


RSS 2.0