Jul o sorg...

Jul o mys som står på schemat några dagar framöver, men tyvärr hänger en mörk skugga över alltihopa! I söndags kväll fick vi det hemska samtalet - Rolf dog i en bilolycka utanför Bara i lördags kväll och de andra två i bilen skadades svårt. Känns fortfarande så overkligt, att livet bara kan ta slut så plötsligt!? Varför, varför??
 Han var bara 31 år gammal och så himla levnadsglad... det är inte rättvist!!!

Vila i frid Rolf! Vi kommer alltid sakna dig och minnas alla våra roliga stunder tillsammans!


Ta hand om varandra där ute och ta vara på varje sekund tillsammans med era nära o kära! 
Och en riktigt god jul till er mina vänner!


Fredag!!

Fredag o mitt humör att faktiskt riktigt på topp idag :)
Bara att det är fredag gör ju att man blir gladare än vanligt! O dessutom så fungerade mitt teckenspråk precis som det skulle idag (det inte rikigt gjort på ett tag pga mitt svikande självförtroende!) när jag skulle göra ett återberättande om valfri händelse/bok/tidningsartikel o.s.v...! Stämningen i klassen idag var också kanon o alla peppade varandra! Lite beröm från min lärare satt inte heller fel - precis vad mitt självförtroende behöver! O sen fick vi sluta en timme tidigare o jag hade för en gångs skull lite tur o slapp förseningar på väg hem! O nu är jag hemma i Malmö igen - underbart! Här hemma väntade ett paket med Halens med lite nya fina kläder som alla kändes jättebra - mycket nöjd med mitt inköp!! O äntligen kan jag spela den nyaste expansionen till Wow som jag längtat efter hela veckan (jaaa, jag vet att jag är en nörd!!) o ikväll blir det fredagsmys med god mat o Idol! :)
Ibland känns livet riktigt bra trots att jag är inne i en tung period...! Tur att inte allting känns mörkt o dystert...

Tungt o mörkt...

Jag vet att det är långt mellan gångerna jag skriver... men just nu känns det tungt o mörkt! :( Känner mig nere, men kan inte sätta fingret på exakt vad det beror på o då har jag väldigt svårt att uttrycka mig, förlåt! Men jag lever trots att jag inte är så aktiv just nu!

RSS 2.0