Hej hej!

Da sitter man har pa ett internetcafe igen, svart att halla sig borta fram datorn trots att man sitter pa andra sidan jorden :)

Kan borja med att beratta att vara vaskor kom till ratta i fredags kvall, jag hoppade runt av gladje!! Undrar vart de har varit, men formodligen har det bara statt o vantat i Lonodn!

Det har regnat lite nastan varje dag sen vi kom hit. En kvall sprang vi till en restaurang nara hotellet som hade tak, da det regnade for fullt! Under tiden vi satt dar forvandlades huvudgatan till en flod, vi trodde knappt vara ogon! Det kom hur mycket vatten som helst! Men det forsvann lika fort igen nar det slutade att regna! Galet!

Har ju saklart hunnit fa lite sol ocksa - legat en del bade vid havet o poolen! Riktigt skont ar det! Brande oss dock lite igar sa idag tar vi det ganska lugnt! Ska ta en promenad langs stranden om en stund, lite omvaxling i stallet for att bara ligga i en solstol :)

Hunnit med att ha bade en kackelacka o en mus pa vart hotellrum ocksa - jag som avskyr alla kryp drommer konstiga drommar om natterna efter det det!! hehehe!

Vi far se om det blir nagon utflykt i morgon, men maste erkanna att det ar grymt skont att bara slappa! Precis det som vi behover!

Pa torsdag bar flyget av till Pattaya i alla fall! Sa far vi se vad som hander dar!

Kram pa er dar hemma!


Nagra rader fran Koh Samui!

Sitter just nu pa ett internetcafe nara vart hotell pa Koh Samui! O tro det eller ej, men just nu osregnar det utanfor - trodde knappat det kunde regna i Thailand, men joda!!

Kan val saga att jag hade all ratt att oroa mig infor denna resan - nastan allt som kunde ga snett har gjort det! Forst var planet fran Kopenhamn forsenat, vilket resulterade i att vi satt en bra stund pa Kastrup innan vi lyfte o efter det flog vi runt, runt ovanfor London! Det gjorde att vi mer eller mindre fick rusa till nasta plan o nar vi checkade in oss sa fick i biljetter i hela andra namn. Nar vi kom pa det sa skickade de oss till en annan gate som sen skickade oss tillbaka till den gaten dar vi forst stod. Men nar de sokte pa vara namn i datorn,  sa stod det att vart resebolag hade bokat av var resa i slutet av november?! Galet! Kom i alla fall med pa standby till Bangkok! Den 10 timmar langa flygresan var heller ingen hojdare da vi hade en unge bakom oss som skrek hysterisk, grat o sparkade i sattet nastan hela resan, sa det blev inte manga minuters somn dar!
Val framme i Bangkok dok inte vara vaskor upp - fick anmala dem forsvunna o sen ta nasta plan ut till Koh Samui! Kandes inte alls nagot vidare! Nu har vi varit har i nagra dagar - har fatt kopa nya grejer da vi stod har nastan utan nogot alls! O ringer o fragar om vara vaskor hela tiden, men har annu inget besked... forsoker njuta, men man har anda det hangade over sig som ett svart moln - vi vet inte om eller nar vi far tillbaka vara vaskor!?
Tack o lov for min alskade bror som ringt o fixat o kollat upp en massa till oss i alla fall!

Annars ar hotellet okej, det ar varmt o skont har o forhoppningsvis ordnar sig allting snart!

Ta hand om er sa hors vi snart igen!

I morgon är det dags...

I morgon åker vi till Thailand!!! Om drygt 30 timmar lyfter planet från Kastrup mot London - där ska det bytas plan o 21:45 i morgon kväll börjar den lååånga flygturen mot Bangkok...! ...o sen efter nån timmes väntan flyger vi den sista biten till Koh Samui... ca. 15 timmars effektiv flygtid blir det o en himla massa väntan där emellan... allt som allt blir det ca. 24 timmar det tar från det att vi anländer på Kastrup till det att vi är framme på vårt hotell om allt går vägen...!

Jag grymt nervös... visste inte att man kunde oroa sig för så mycket på en gång... ;) Oroar mig för allt från att jag inte ska kunna sova på planet, att jag ska få migrän, att jag glömt packa ner något viktigt till att jag inte kommer gilla hotellen o tänk om jag blir sjuk eftersom jag inte vaccinerat mig...? Vet att jag är löjlig, men kan inte låta bli - jag är bara en sån människa som oroar mig för ALLT... är det konstigt att jag har ständig huvudvärk egentligen?

Nu ska jag kolla över min packning ännu en gång o skriva en nya lista med det sista som ska packas ner i morgon! Fixa lite småsaker till - sen ska jag försöka slappna av o inte tänka så mycket! :) I kväll ska jag dessutom träffa Helena, Madde o hennes bebis :)

Tanken är att jag ska fortsätta skriva här medan jag är borta också - o ladda upp lite bilder på min fotosida! Så hoppas jag har möjlighet till det :)

Sköt om er mina vänner!

Nytt inlägg...

Vaknade i morse med en sån sjuk huvudvärk att jag inte kunde låta bli att undra om detta verkligen är meningen med livet!? När ska jag någonsin få må bra igen om jag ens kommer må bra igen!? Det var ett sånt ögonblick som jag kände att jag inte orkar en sekund till utan att bli tokig... men någonstans hittar jag alltid lite ork o kraft att kämpa vidare... gjorde frukost, blandade en Bamyl o mös i soffan med Dawson´s Creek i några timmar!
Efter det kändes det lite bättre i alla fall o jag bestämde mig för att prova lite kläder inför resan... rotade igenom hela mina garderob - provade alla klänningar, kjolar, shorts, linne, tröjor osv osv... men det kändes faktiskt inget roligt alls - konstaterade att mycket av mina kläder inte passar länge, då jag knappt orkat bekymra mig över min vikt eller träning sedan all den här huvudvärken kom in i mitt liv... (just nu minns jag i för sig inte ens när jag inte hade huvudvärk...!?) ... sen är jag just nu vit som ett lakan vilket inte gjorde saken bättre.... har svårt att tänka mig att jag om en veckas tid ligger i en solstol på en underbar strand o solar...! Men det löser sig nog med kläder - tanken är ju att det ska shoppas en massa när vi är borta :)

Annars har jag jobbat en hel del på sista tiden känns det som... känns nog mest så eftersom jag inte jobbat full tid på flera månader innan...! Kommit fram till att jag nog aldrig någonsin tidigare varit sååå här trött på ONOFF... om några månader har jag jobbat där i FEM ÅR - helt galet vad tiden har gått! O det känns som det är hög tid att göra någonting annat nu... Min motivation är i botten, tycker inte ens det är roligt att fixa i butiken längre, är trött på allt skvaller o skitsnack, avskyr David mer än allt annat o trivs inte med min nya chef... o jag saknar verkligen Jörgen - trodde aldrig jag skulle säga det, men det är verkligen så!! Men man lär sig väl inte att uppskatta det man har förrens det är borta... o har insett att jag kommer nog aldrig må bra så länge jag är kvar på ONOFF ändå...!?
När jag kommer hem från Thailand är det i alla fall dags att skicka ut lite ansökningar igen... o kanske kanske tar jag tag i den där starta eget idén som jag har... det hade verkligen varit roligt att få göra det!
Vi får se vad som händer...

Var o fikade med Jenny härom dagen... pratade om allt från Thailandsresan, barnnamn, gamla minnen o konstiga tankar o nojjor som man har...!
Jättekul att träffa dej Jenny - jag hoppas vi båda tar oss i kragen o träffas lite mera framöver... fast nu kommer vi ju snart träffas igen på lite varmare breddgrader... :)
 
Hmmm... bekymmer har uppstått runt min födelsedag... har inte hittat en passande lokal för min fest... min gästlista är alldeles för låång för de lokalerna som jag känner till... någon som känner till en bra lokal där man kan få in 60-70 personer o lite kostar allt för mycket??

Nu ska jag ta o lägga in lite mer musik på mobilen så jag har något att lyssna på under den låååånga flygresan...!

2 arbetsdagar kvar innan 1 månads semester! 5 dagar till avresa...!

Snart dags...

Då var det söndag igen o jag sitter här framför datorn - trött o huvudvärk (såklart!)... Tillbringade kvällen hemma hos Peter o Fia i Skurup igår... min kära bror fyllde år! Blev taccos, mys med hundarna, Blueray-visning nere i biorummet o masssssor av Thailandssnack! Efter allt prat om myggor o insekter tvingade jag min bror att leta upp ett myggnät som han köpt sist de var där - o det ska med kan jag lova!!!
Resan känns äntligen verklig - nästa tisdag åker vi... sååå skönt det ska bli! Men innan dess är det massor som ska göra - tvätta, prova så sommarkläderna passar, storhandla på apoteket, PACKA, lämna hemnycklar till mamma o pappa, jobba, städa hemma o plocka ner julsakerna... men det ska nog gå bra!

Med Jimmys pappa är läget fortfarande som innan - han ligger inlagd på sjukhuset i Trelleborg... han kan inte röra sin högra hand o knappt armen heller... så det är provtagningar o sjukgymnastik som gäller... :( Kanske blir ett besök där nere i kväll...

Nu måste jag köra till jobb... ber till Gud att dagen inte blir lika dryg som igår... längesedan det var såååå mycket strul, service, klyddiga o sura kunder på en enda dag! *suck*

Måndag...

Då var det måndag igen... min o Jimmys lediga helg var väl ingen höjdare... fick det tråkiga beskedet i lördags att Jimmys pappa fått en stroke o låg inlagd på sjukhuset i Trelleborg... :( Eftersom det var sjukt halt lyckades vi inte köra ner där i lördags... men var o hälsade på honom igår o han verkade ganska pigg trots allt - får se vad läkarna säger idag...

Nu ska jag strax iväg till sjukgymnasten o sen till jobb... känner mig sjukt trött o frusen idag... :(

Nostalgi...

Då jag blev vääldigt rastlös härom dagen när jag blev hemskickad från jobb med ögoninflammation, så bestämde jag mig för att jag skulle se om Dawson´s Creek o började tanka hem några säsonger från nätet!
Under två dagar har jag nu tagit mig igenom hela säsong 1...!!
Minns mycket väl när det första avsnittet av denna serien visade på tv3 för en himla massa år sedan - jag var 13 eller 14 år gammal o under just den tiden var jag hemligt förälskad i André - som jag växt upp tillsammans med o känt i hela mitt liv, men som bara såg mig som en vän! Då detta är hela grundhandlingen i serien - så jag var såklart fast direkt...! :) Idag känns serien ganska gammal o det känns som ungdomarna i serien är lite FÖR prydda, men jag kan ändå inte sluta älska den... :) Kan dock inte förstå att man på den tiden tyckte Dawson var ganska snygg - fast det var ju iför sig 10 år sen... hehe, nu känner jag mig gammal i stället! ;)
Nästan vecka är det dags att titta vidare på säsong 2 o drömma mig bort till den tiden där mitt största problem var sprudlande hormoner o en omöjlig ungdomskärlek... det var tider det!

Då var det äntligen helg... min o Jimmys sista lediga helg innan Thailandsresan, så måste passa på att få lite grejer ordnade de här två dagarna...! Köpa resväskor blir vårt första projekt i morgon!
Nu är det bara 18 dagar tills vi åker!!! Det är mindre än tre veckor - tiden bara rullar iväg...! Jag har 9 arbetsdagar kvar innan jag ska vara ledig EN MÅNAD!! SÅÅÅ UNDERBART!!! Sen är det dags för avkoppling, sol, underbara stränder, party, shopping o äventyr...! Efter det väntar verkligheten på en igen... men vem orkar bryr sig om det just nu!?

Ha en trevlig helg mina vänner o ett stort Grattis till Madde som blivit mamma nu!!! :)

*Puss på er!*


RSS 2.0