En uppdatering...

Förlåt för att jag inte skriver så mycket längre... orkar oftast inte sätta ord på mina tankar... men blir en lite uppdatering idag i alla fall... :)

Har äntligen fått ett nytt golv i kök o vardagsrum!! Jimmy o jag hjälptes åt att packa ner allting i kartonger o papperspåsar i söndags o måndags o ställa upp det på övervåningen! I tisdags o onsdags var det full kaos hemma då de höll på för fullt att riva o lägga golv! Ekparkett - o det blev verkligen kanonfint! Nu är det mycket som ska ställas i ordning igen dock... lite jobbigt! Fortfarande några småsaker de ska fixa... men den 9 februari är det dags för slutbesiktning..... :) Underbart, för jag är sååååå äckligt trött på att bo mitt i en byggarbetsplats!!!! Whiiiieeee....!!! Tänk att det gått nio månader sen den där hemska kvällen...





Frågan är vad som ska hända nu när lägenheten är klar... vårt förhållande har inte varit så bra det sista året, o det har påverkat mig mer än jag velat erkänna tidigare... :( Mycket som ska redas ut, beslutas o tänkas över... tar en dag i taget just nu o ser vart det leder....

I morgon kväll är det dags för en liten "avslutningsfest" hemma hos min chef Richard! Från o med nästa vecka kommer han ägna sin mesta tid åt att förbereda för vår nya butik i Malmö Entré (där han kommer vara butikschef). Samtidigt börjar Micke (som var butiksledare hos oss tidigare) hos oss - han ska vara butikschef hos både oss o Lödde i tre månader, sen får vi se vad de beslutar om framtiden. Den siste februari slutar också Anna, Jörgen o David (YESSSSSS!!!!) hos oss för att börja på Malmö Entré o vi kommer få två nya kollegor till vår butik. Känns som det kan bli en bra förändring! Hoppas det kan få mig att bli lite mer motiverad för mitt jobb igen....!?

En av de allra första sakerna jag lärde mig när jag sökte läkarvård för min huvudvärk första gången var att skriva en "smärt-dagbok". Hur mycket man har huvudvärk o vilken grad på huvudvärk det är... Har gjort det ganska seriöst de sista månaderna o det är en skrämmande upptäckt att titta tillbaka... för jag har huvudvärk VARJE dag - utan några som helst undantag... :( Jag har 1-2 rejäla migränanfall i veckan... 1-2 dagar i veckan då jag "bara" har "spänningshuvudvärk" o de andra dagarna är jag närmare migrän än spänningshuvudvärk, men jag tilllåter inte mig att ta det lugnt för det...
Jag tror det är dags för mig att ringa min läkare o min gamla sjukgymnast igen.... kanske testa akupunktur igen - det hjälpte ju i alla fall för några timmar i alla fall!?

Sen måste jag ju ta upp den tråkiga nyheten att Malmö Redhawks igår rev alla kontrakt med sina spelare och är väldigt nära en konkurs... kändes som någon hällde en spann med iskallt vatten över en! Det var kanske ingen chock att de haft det svårt ekonomiskt, att de betalt alldeles för dyra löner, att inte spelaren har "kämpat med hjärtat" för vår förening o haft en oseriös styrelse... men det är väldigt tungt att laget som man följt, älskat o hejat på i så många år kanske inte finns så länge till... :( Även om jag inte varit en "trogen supporter" de senaste åren, så betyder inte det att jag inte bryr mig längre... har så många roliga minnen genom åren o har träffat så många underbara människor...!

Karlstadresa 1999

Bandy

Nu ska jag fortsätta packa upp lite kartonger... sen blir det lite god mat o kanske en öl eller två... :) Troligtvis somnar jag tidigt på soffan, då jag är helt slut...!! Trevlig helg kära vänner!!



Ny ytterdörr...

Det går trögt med min årskrönika... jobbigt att skriva om det värsta året någonsin... :( Finns i alla fall en årskrönika i bilder på http://annizzen.pixbox.se - får se om det blir något annat!

Fick äntligen en "riktig" ytterdörr i går.... tog nästan 9 månader att ordna... hmmm....! Det går framåt i alla fall... snart ska de byta hela parkettegolvet i kök o vardagsrummet också... så det blir fyra dagar hemma hos mamma! Orkar inte vara hemma o se all röra.... Familjen med den misstäkte pyromanugen har flyttat ut! Förra helgen gick flyttbilen... *Whiiieeee!* Just nu renoveras lägenheten samtidigt som de har annons ute på www.hemnet.se - underbart att slippa oroa sig vad han ska tända på här näst!

Annars känns livet både tungt o jobbigt just nu... Jag vet den stora orsaken till min huvudvärk, o jag jobbar på det... men verkligen ingen lätt sak! ... känns skönt att få ha berättat hur jag känner i alla fall... sen är det inget lätt beslut eller något som löser sig i en handvändning....

Nu ska jag köra till jobb.... tre dagars jobbande framför mig....!

Borde varit en årskrönika här...

Borde skrivit en årskrönika här för några dagar sedan enligt mina vanliga traditioner...!?
Tror den kommer om några dagar... ska sätta mig ner o skriva när jag får lite ro... men just nu är allting bara tungt, jobbigt o väldigt komplicerat... =/  Men måste ju trots allt sammanfatta 2008 - det värsta året någonsin!?!? Nu kan det bara bli bättre... eller hur?!

RSS 2.0