SOMMARLOV!

Jag har SOMMARLOV! Hur konstigt känns inte det då? Men samtidigt underbart, skönt o helt enkelt ljuvligt!! :) Whiiiieee!!

Skolavslutningen idag var en riktig höjdare! Först samling i klassrummet - ta hand om lite praktiska saker, överlämna present till lärarna o träna på sångerna till kyrkan en sista gång!
Sen var det mingel i parken med cider o jordgubbar - o solen värmde ordentligt :)
Sen bar det av till kyrkan där den "riktiga" avslutningen skulle hållas. Skolkören sjöng några vackra sånger - vi uppträde med "Sommaren är kort" - våra 4:or uppträde med "Efter Plugget" tillsammans med deras lärare o sedan framför de en inte så rumsrent nummer som verkligen inte passade i kyrkan ;) - några från Behandlingsbedagogutbildningen visade sina talanger med gitarr - Åsa o Daniel från 2:an tecknade en jättefin sång - vi uppträde med "Öppna Landskap" - o Isabella o Sofie överraskade oss med sin egen variant av "Det gör ont". Allting var väldigt fint o roligt!! Efteråt blev det lunch i matsalen där mattanterna dukat fint o bjöd på varmrökt lax... *MUMS!* Sen blev det många kramar, innan vi skildes åt!
Foton finns på http://annizzen.pixbox.se , men önskade att jag hade filmat i kyrkan för det var många minnesvärda stunder!!

I kväll ska det firas med helstekt fläskfilé, några kalla öl o lite jordgubbar till efterrätt... :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Bord är bokat på Elysée till på onsdag klockan 19!

2010-06-07 @ 12:14:56
Postat av: Anna

Jenny: Kanon, då ses vi där!!

2010-06-07 @ 16:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0