Uppdatering

Oj, har en veckan redan gått sedan jag skrev sist... veckorna rullar på i en ordentlig fart!!

Veckan som gått har mest inneburit skola, skola o ännu mera skola! I tisdags var dock alla Teckenklasserna på Hässleholm Dövförening o hade en lite mer avslappnad o rolig dag! Översatte bl.a. sångtexter o uppträde sedan inför varandra - blev mååånga roliga tolkningar av Melodifestivallåtar som helt plötsligt blev väldigt sexinriktade ;)
Sen i helgen har det mest blivit lugnt o skönt... lite god mat o en bra film igår o lite mys ute hos mamma o pappa i stugan idag! Har dock inte mått speciellt bra - yr o illamående hela tiden! Min homeopat tror att det är min lever som inte orkar med riktigt... har inte varit snäll mot min kropp på mycket länge... :/

I morgon börjar en ny vecka... o den börjar med min 27:e födelsedag! Hade jag inte haft så mycket frånvaro, så hade jag valt att ha en lugn o skön dag hemma! Men det funkar inte, så det blir skola som vanligt! Ska dock köra, så dagen ska kännas lite bättre! Ska också försöka titta på en av lägenheterna i Önnestad som jag står i kö till i morgon! Sen på kvällen blir det lite tacos o plugg...
Sen på tisdag ska klassen vara i Malmö hela dagen! Vi ska gå runt på olika platser o redovisa om dem... skönt för det innebär sovmorgon för min del...!
Resten av veckan rullar på med skola o på lördag ska jag jobba lite på ett party i Genarp!
Veckan efter ska bli spännande, då alla i klassen utom jag o tre andra åker till London... då ska vi ha lektioner med 2:orna hela veckan - skoj, men nervöst :)
Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, just det ja! Grattis!

2010-04-26 @ 08:37:49
Postat av: Anna

Jenny: Tack tack :)

2010-04-26 @ 08:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0