Tankspridd...

Jag är verkligen totalt tankspridd just nu... min sjukgymnast ringde mig kvart i tio när jag fortfarande låg i sängen o läste! Jag hade missat att jag skulle vara hos henne klockan nio... jag brukar aldrig missa såna grejer - jag skriver ner allt i min kalender o tvingar jag mig själv att ha det i huvudet dessutom... men detta hade jag helt missat...!? Hon var som tur varken arg eller irriterad... hon var mest orolig för mig, då jag var så deprimerad o mådde så dåligt sist jag var hos henne... så hon ville bara veta hur jag mådde! :)

Var runt o kikade på lite möbler i går... hittade en jättefin o mysig soffa på Nilsson´s möbler i Svedala... kanske blir det ett besök där även på söndag... :)

Nej, dags för mig att göra mig i ordning nu... ska träffa Madde uppe i stan klockan 12 för en lunch :) Sen blir det en sväng till gymmet, innan det ska grillas i Trelleborg i kväll...

Lägenhetsvisning o besök på gymmet...

Grym ångest att städa idag när jag inte alls mådde bra... men det kanske lönar sig då det var två par som tittade på lägenheten idag - ett danskt par o ett från Nya Zeeland... o det verkade väldigt intresserade... får se om det händer något den här gången då!? De kan gott börja bjuda mot varandra o trigga upp priset ;)

Gick faktiskt ner till gymmet en stund nu på kvällen trots att jag fortfarande mådde lite halvrisigt... det var riktigt skönt! Känns så himla knäppt att jag tycker det är jätteskoj att träna.... jag har aldrig någonsin känt så tidigare för träning...!?

Skickade tillbaka två filmer till Homeentertainment i dag... de hade haft något fel på hemsidan den dagen då jag avbeställde månadens film... men eftersom jag inte har kvar bekräftelsemailet där jag avbokade filmerna så fick jag betala de sura 48kr för att skicka tillbaka filmerna... :/ Ska se till att gå ur den klubben sen, köper ändå ingenting för att är så himla dyrt... sen är det vill jag hellre ha Blu-ray filmer o de kan man ju köpa billigt från england... :) http://amazon.com/uk

Nu ska jag surfa runt lite på hemnet, sen ska jag lägga mig o slappa i soffan... Mmmm....!

Migrän...

Vaknade med migrän i morse... o det blev bara värre o värre... så det var bara att ta sina dunderpiller o bädda ner sig igen... *suck* ... nu har jag äntligen lyckats ta mig ur sängen, men känner mig fortfarande lite märklig efter tabletterna... :/

Ska ha visning idag kl 17.30.... en dansk som ska titta på lägenheten, så måste verkligen ta mig i kragen o börja städa undan lite! Önskar bara jag kunde ligga på soffan hela dagen, men det går ju inte... *blääää*

Idag är verkligen ingen bra dag...!

Födelsedag...

Jaha, då var det söndag, solen skiner o det är min födelsedag... :) Ska faktiskt börja dagen på gymmet - tycker det är så himla skoj just nu, så måste ta alla chanser jag får! Sen blir det n sväng till Malmö Entré o lite shopping :) ... i kväll ska jag laga någon god mat, har inte kommit på vad det blir än...!?

Ha en bra söndag mina vänner!

Trött...

*Gäsp* ... är lite lagom trött o sliten efter gårdagen... sov lite för få timmar o drack lite för mycket, men jäklar så trevligt det var :) ... o Andreas - inga fler dåliga ursäkter när det gäller karaoke - vi vet alla att du älskar det ;) Hihi!

Tårtan är färdig... väntar bara på att den ska svalna...

Nej, dags att ta en dusch o göra sig i ordning... klockan tre ska vi vara på Almåsa!

Reklam...



Denna reklamfilmen är bara så himla skön :)

Ha en trevlig fredagkväll!!!

Gymmet o tårta...

Blev ett par stressiga timmar där för att hinna till gymmet i tid... o jag som hade tänkt mig ett ganska lugnt pass på gymmet idag! Ojoj, så fel jag fick... Sara som är tränare där utmanade mig i en runda "Switching" - man kan säga att det är styrketräning med maskiner, men man står upp i alla övningar så det är sjukt jobbigt för hela kroppen. Sen tränar man 40 eller 50 sekunder på varje maskin, sen har man 10 sekunder på sig att byta maskin o sen är det bara att köra igen! GRYMT jobbigt, men skitskoj :) Det kommer jag helt klart köra fler gånger!! Sen körde jag 30 minuters kondition efter det... så benen var som spagetti efter det... ;)

Hittade förresten en tårta jag ska baka i morgon - Chokladfudgetårta med vispgrädde o bär! http://www.tasteline.com/recept/Chokladfudgetarta Hur gott ser inte det ut?! Mums!

Tror det är dags att hoppa in i duschen nu o sen sätta lite fart...!

Tårtor...

Hmmm... sitter här o googlar runt på Tårtor... ska ju grilla med familjen i morgon o jag lovade att stå för efterrätten! O blev väldigt sugen på att göra en tårta... funderade först på att göra min Daimtårta eller en Budapesttårta... men insåg att min kära bror inte kan äta nötter, så nån av dem kan det inte bli... hmm... att det ska vara så svårt!? Gör ju inte saken bättre att min kockbakgrund alltid gör att jag "måste" överprestera... ;)

Vi får se vad jag hittar på... nu måste jag sätta lite fart - ska hinna till systemet o till ICA MAXI innan det är dags att träffa en tränare på gymmet klockan 14... sen kommer Kim o Andreas på middag i kväll... *trevligt, trevligt!*

Tvättar...

Håller på att tvätta sängkläder o handdukar idag... inte vidare upplyftande men det måste göras! Har tillbringat en bra stund på balkongen (underbara väder!!!) med att börja på en ny bok - Nora Roberts - På slaget tolv!
De sista veckorna har jag läst som en tok... insåg att jag hunnit med en hel del - Stephenie Meyers fyra böcker - "Om jag kunde drömma" , "När jag hör din röst", "Ljudet av ditt hjärta" o "Så länge vi båda andas". Har också hunnit med Katarina Wennstams bok Smuts och Denise Rudbergs bok Åse. Men det är faktisk grymt avslappnande att läsa... man bara glömmer allt annat för en stund... :)

Hmmm... kanske ska hoppa in i duschen innan det är dags att gå ner i tvättstugan igen... o kanske börja tänka på lunch...!?

Det går trööögt...

Lägenhetsförsäljningen går väääldigt trögt just nu... vi har haft en hel del visningar, men ingenting händer! O nu blev även visningen i morgon inställd... *suck* ... såg att även grannen lagt ut sin lägenhet till försäljning - fast till ett lite lägre pris... http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/399282. Jaja, vår lägenhet ska vara med i Metro Bostad på fredag igen i alla fall o sen skulle det vara någon mässa i Köpenhamn eller nåt där de skulle visa upp vår lägenhet! Allting nåt...

Tillbringat dagen ganska lugnt... sorterat o kastat en massa från köksskåpen o städskrubben... häromdagen tog jag garderoben o badrumsskåpen :) Men sen kände jag mig helt slut o la mig i soffan o såg film... laddat ner (oj, så får man inte säga!!) "Vicky Cristina Barcelona" före ett tag sedan o tänkte ge den en chans... tror jag sov en stund, men den var ganska skum! Fast det är i för sig alla Woody Allens filmer på ett eller annat sätt!?

Nu ska jag ner o fixa till himmagjorda hamburgare med Max´s Frisobröd.... MUMS!

Läkarbesöket...

Läkarbesöket i morse var nervöst... jag vet ju hur lätt det är för mig att dra på ett leende o säga att allting ordnar sig! Men jag är stolt över mig själv som faktiskt lyckades förmedla ganska bra hur jag egentligen mår...!
Läkaren o jag kom överrens om att jag ska vara helt sjukskriven till den siste april, så jag får en liten paus från allting! Efter det blir det halvtidssjukskrivning i några veckor i alla fall... o under tiden ska jag dra ner på Treo o så måste jag ta tabletterna för min mage - magsåret är väldigt nära annars... :/  Promenader o lite lugnare träning på gymmet tyckte hon också var kanon!

Whiie... fick brev från högskolan i dag... ska dit måndagen den 4 maj på intervju... :) *Hoppas, hoppas, hoppas!!*

Pratade med mamma precis... blir nog grillning i helgen ute i stugan i stället...! Mums!!

26 på söndag...

Gud, jag fyller 26 år på söndag.... då är jag nämre 30 än 20... ojoj, åren bara springer iväg!! Blir ingen fest i år, mår inte tillräckligt bra för det just nu... men ska ut o äta lite med familjen på lördag :)
Får bli fest senare i stället när det blir klart med boende o så... just nu tar jag bara en dag i taget o så får vi se vad det blir av det ;) Lägenheten är i alla fall fortfarande till salu om någon är sugen? http://w4.objektdata.se/pregen/526/OBJ26870_964917526/wp.htm

Nystart!

I går satte jag mig med bloggen o lekte lite med designen... tänkte att det var dags för en nystart nu när jag tänkte börja skriva här lite mer igen :)

Sen sist jag skrev har det hänt i hel del... men man kan väl kort o gott säga att jag känner att det är dags för en nystart även i mitt liv! Mitt största mål just nu är att jag SKA må bra!!!
Det är ca. 3 år sedan all den här huvudvärken började - sen har det blivit värre o värre o det har fyllts på med symtom i alla dess former! För ca. ett år sedan (1 maj 2008) så blev ju inte saken bättre efter branden i vårt hus! Sen dess har jag verkligen mått hemskt... mycket sämre än jag velat visa! Det har utan tvekan varit det värsta året jag någonsin varit med om!
Men nu orkar jag inte må så här längre!!! Jag har bestämt mig för att jag ska må bra! Jag känner mig mer positiv än jag gjort på länge! Tyvärr följer inte kroppen med i det... den är mer slutkörd än någonsin!
Men jag hoppas att min läkare ska hjälpa mig i morgon... jag har insett att en sjukskrivning är vad jag behöver! Om jag någonsin ska må bra så måste jag börja ta hand om mig själv o lyssna på min kropp.... o framförallt måste jag sluta att proppa i mig alla dessa värktabletter! Jag måste "avgiftas" från alla piller... det kommer bli jättetufft, men jag måste!
Sen när jag orkar, så ska jag ta tag i min träning ordentligt (köpte gymkort härom veckan på Lifestyle Hyllie http://www.lifestyledesigngym.se/hyllie.malmo/) och sen håller jag fingrar o tår för att jag kommer in på högskoleutbildningen till hösten som jag sökt till (Teckenspårkstolk - http://www.onne.se/egy_teckensprak_dovblind.html)  Både gymmet o utbildningen känns som två saker jag verkligen behöver för att må bra :) ... sen ska jag försöka gräva upp mig från min grop o bli social igen... låter det bra?! ;)

RSS 2.0