Fredag!

Oj, denna veckan har verkligen gått jättesnabbt! Nu är det bara ett par dagar tills skolan börjar igen! Fast har ju hunnit med en massa också :) ... som t.ex...

* Varit på IKEA TRE GÅNGER! (Den sista gången var inte riktigt frivillig!)
* Klippt o färgat håret.
* Haft en riktig mysdag med mamma!
* Tvättat mängder med sängkläder o handdukar!
* Skurat badrummet från topp till tå!
* Börjat spela Wow igen... ;)
* Pluggat... lite i alla fall ;)

O i helgen ska det hinnas med mer... som en mysig middag hemma hos Paula o Robban ikväll... kanske en sväng på HiFi-mässa i morgon på SAS Radisson o en sväng till Helsingborg på söndag för att gå på Distriksträff med Himmelriket! ... o lite mer pluggande!



Det slog mig redan när jag var på IKEA i fredags med Malin (från min klass) o jag såg alla julgrejerna, att min normala reaktion är ÅNGEST! Men i år LÄNGTAR jag till julen... jag kan knappt vänta med att få upp alla ljusstakar o börja baka julkakor!! För första gången på 7 år, är jag LEDIG på julen... :) Whiiiiieeeeeeeee! UNDERBART!!!!!





Tvättstugan...

Jag kan förstå varför vi svenskar är bra på att bråka om tvättstugan! För det är jämt något när man ska släpa sig dit ner!?
Några minuter i 12 tog jag mina överfull påsar o åkte ner i källaren... eftersom vi nu har tidslås på dörrarna, så kom jag inte in förrens exakt kl. 12... möts av tvättmaskiner med tvätt i, en torktumlare som går för fullt, tvättmedelspaket slängda på golvet, skitigt o riktigt äckligt... sånt gör en verkligen grymt irriterad!
Slängde bort tvätten, städande undan lite snabbt o slängde i min egen tvätt... ska bli väldigt intressant hur personen med tvätten, ska få tag i sin tvätt - eftersom fram till kl. 16, så är det bara min "tagg" som kommer in i tvättstugan...?! Respektlöst... o jag anar vem det är... finns bara en person i huset som tvättar stort sett dagligen, aldrig städar o inte bryr sig om tider...!?


Tvätt...

Nu ska jag strax ge mig i kast med flera ton tvätt... kanske liiiite överdrivet, men det är galet mycket!!
Tänkte också att jag skulle försöka göra klart redovisningen på teckenspråk som jag ska hålla på måndag... o gå igenom o renskriva lite glosor... ingen vila här inte!

Igår hade jag en jättemysig dag... mamma o jag skulle till Nova Lund, men när vi satt i bilen o pratade, så körde vi såklart för långt (det var inte första gången!)... så vi bestämde oss för Center Syd i stället! Där har jag inte varit på flera år, så det var trevligt... men hjälp så dött på folk!?
Gick runt där i några timmar - handlade o fikade! Sen blev det en tur till Härliga Hem i Staffanstorp, men det gav ju ingenting... där har verkligen blivit jättetråkigt! Sen åkte jag med mamma hem - hjälpte henne lite med datorn, såg lite på TV med pappa... sen kom Jimmy o vi fyra åkt o åt på Vagabond... *MUMS*

Fotojobb...

Har lyckats dra på mig ett fotojobb som jag inte alls har någon erfarenhet ifrån... En vännina till mamma, har en kompis som ska öppna en restaurang o behövde hjälp med att fotografera - enlig henne skulle det vara lätt, inget proffsjobb... så jag ringde upp o det var inte alls som jag tänkt mig! Hon hade ett foto på sin son (som är död) som hon ska ha uppförstorat o uppsatt i restaurangen - o hon hade inget negativ... o detta är en person som man inte kan säga nej till... eller rättare sagt fick jag inte en chans att säga nej...
Så igår fick jag se fotot - det är troligtvis taget med en mobilkamera eller något liknande, riktigt dålig kvalité... dessutom är det tagit mot ett fönster, så man ser knappt killens ansikte o fotot är skitigt o repigt...! Försökte få henne att förstå att detta VERKLIGEN är ett proffsjobb om hon vill ha det bra! Men hon lyssnade inte... så nu måste jag göra så gott jag kan... hmmm...! Ska försöka fixa o tricka lite senare idag... men känns inte alls bra...




Första dagen...

Första dagen på lovet - vädret är grått o trist o jag är dunderförkyld... men vad gör det - jag är ju ledig :)

Om en timme ska jag ta bussen (KRYSS I TAKET!) till Kirseberg o Ingrids salong för att klippa mig o färga håret... behövs verkligen (då det var ett bra tag sedan sist...), trots att det svider i plånboken... det är verkligen det sämsta med att vara student - pengarna räcker inte till någonting...!? Men from nästa vecka, så börjar jag pendla med buss/tåg/buss... o bil någon dag då o då... så då kommer jag spara en hel del pengar! Känner mig inte lika missnöjd med tanken på att pendla så längre - måste erkänna att jag är jävligt trött på att köra samma 22 mil varje dag... så måste i alla fall ge det en chans!?!?


Wow...

Hmmm... sitter just nu här o installerar World of Warcraft igen... frågan är bara om det är bra eller dåligt?!

Fredag!

FREDAG O LOV!!!!! Whieeee... :) Sista veckan har varit tuuung, men nu ska jag äntligen få ta det lite lugnt...! Ikväll väntar god middag, vin o IDOL...! ... o imorgon är det sovmorgon... Mmmm...!

Var en sväng på nya IKEA idag förresten... Sååå fint o fräscht... o inte alls någon kaos... mycket folk - Ja, men det stora bygget sväljer massor av folk utan att det märks... :)

Ha en toppenkväll mina vänner!

Måndag igen!

Då var det måndag igen... vart tog helgen vägen?? Grymt rolig maskerad i lördags i alla fall - bilder finns på http://annizzen.pixbox.se

Skönt att det bara är en vecka tills det är lov... ska bli underbart att få sova ut ordentligt!!! ... o hinna ikapp med grejer som jag aldrig hinner annars...

Dags att bege mig till skolan nu... ha en bra dag!

Huvudvärk...

Förstår inte varför min huvudvärk inte vill ge med sig...?! Igår eftermiddags satte den igång igen o höll på hela kvällen - inga värktabletter hjälpte! Idag vaknade jag med samma känsla - sjukt jobbig huvudvärk o illamående... BLÄÄÄ! Hatar när migränen håller på i flera dagar i stället för att bryta ut ordentligt - o sen är det över!? Men ska trots allt åka till skolan om en stund... går bara mellan 12.40-15.40 idag!

Har en ganska hektisk vecka framför mig... förutom allt med skolan, prov o läxor, så måste både jag o Jimmy fixa grejer till maskeraden vi ska till, på lördag (Emma o Johans födelsedagsfest!)
Sen är det bostadsrättsföreningens årsmöte på torsdag... o dessutom måste jag ha bakat en himla massa innan fredag - då vår klass ska stå på på Mårtenstorget i Lund o i Kristianstad på lördag o sälja kakor o grejer... (Vi ska samla ihop pengar till en klassresa till London som vi ska göra till våren...!) tack o lov slipper jag stå där på lördag, men tar en massa tid att baka o paketera det snyggt...!
Förstår verkligen inte hur jag ska få tid till att samla ihop pengar till klassen - känns som jag har mycket att göra som det är!?

 <-- Mitt huvud...

Söndag!

Bestämde mig i sista stund igår för att inte följa med till Trelleborg... det gjorde jag rätt i... mådde inte alls bra!
Gjorde en kycklingrätt med pesto (ÄLSKA!) - blev riktigt gott :) Sen blev det bara en lugn kväll i soffan med några avsnitt Gossip Girl, Körslaget o Skruva den som Beckham, som gick på TV...

I dag mår jag bättre... så ska strax ner en sväng på gymmet! Sen ska jag plugga (skjutit upp det hela veckan... så nu MÅSTE jag!) o tvätta (Tvättkorgen är ÖVERFULL).


FANNN...

Så jävla typiskt när man är ledig... då ska jag givetvis vakna med migrän... FANNNNN!!!
Tryckte i mig en tablett o låg o tittade på IDOL i sängen... nu har jag inte migrän längre... men känner mig bakfull, totalt slut o helt borta av den jäkla tabletten... har bara lust att ligga i sängen hela dagen... men det är bara att försöka... om två timmar är det fest i Trelleborg... *suck*

Party...

Hemma från partyt igen... var bara ett par gator bort, så det gick snabbt att ta sig hem... gillar dock inte att vandra runt på Lindängen så här när det är mörkt... :/ Men med mitt försvarsspraj i ena handen o väska i andra så marscherad jag med full fart till bilen!
Insåg direkt att värdinnan var en gammal klasskompis från högstadiet (Sylvia - som numera heter Andréa). Hon hade en liten pojke på 6 år o plugga o höll på med politik vid sidan om! Skoj att snacka lite, var ju många år sedan sist!
Men själva partyt var sådär... 3 av 9 tjejer kunde inte svenska o ljudnivån under partyt var inte att leka med... några tyckte det var roligare att sitta o sms:a eller prata på polska medan jag höll partyt, så de som verkligen ville lyssna kunde knappt göra det! Med tanke på att enbart fyra personer ens var intresserad av att beställa något, så var jag ganska nöjd med summan ändå!

Nu väntar strax sängen... sen i morgon ska det sovas länge o se IDOL (från i kväll!). Sen på kvällen är det dags för Jimmys syster Annas 25-årsfest i Trelleborg!

Idag...

Idag tittade vi på våra berättelser som vi filmade in förra veckan - i heeela gruppen! Tyckte det var sjuuuukt jobbigt... jag avskyr verkligen att se mig själv på film (...o foto!) o speciellt när andra också ska se det - så jag hade grym ångest innan! Men när vi väl sett den, kändes det mycket bättre... jag tecknade ganska bra, o det är huvudsaken! Men själv kan man ju inte låta bli att se allting som man avskyr med sig själv... blääää!

Efter skolan blev det en tur in på ONOFF...! I mellanåt saknar jag dem (min kollegor!!) så himla mycket!! Skönt att höra att de också saknar mig... lite i alla fall :)
Fick pratat en del o tittade runt lite i butiken... hör o häpna - jag blev inte sugen på att handla någonting!?!?! ... o gick därifrån tomhänt...! ONOFF börjar mer o mer lika RUSTA o Kjell c:o... Hmmm... är det bra eller dåligt?!

Min chef från Himmelriket ringde också när jag var på väg hem. Var lite kris i morgon, då en av de andra säljarna blivit sjuk o skulle haft ett party i Malmö i morgon kväll... o trots att jag inte ska ta "riktiga" partyn än, så tycker min chef att jag redan är erfaren o duktig... o snäll som jag är, så ställde jag upp! Så i morgon kväll ska det jobbas lite... :)

Lördags...

Lördagen blev mycket lyckad... o söndagen tillbringades mest i soffan... mys, mys!!

... o sedan helgen har jag redan hunnit avverka två skoldagar... hinner knappt märka att en ny vecka börjar, förens den är slut igen! Galet!

I dag tränandes det på siffro-ord - hur man tecknar när man pratar om pengar, antal, gånger, procent, våningar o.s.v... sen blev det ännu en matövning, där vi skulle ställa en massa frågor till varandra - vi har haft mat-tema nu i några veckor o lärt oss allt om det... nästa vecka är det dags för klädes-tema!
På eftermiddagen var vi en sväng i Kristianstad - gick runt o gjorde övningar o tecknade på stan! Jäklar vad folk glor på en när man tecknar!

Nu har jag pluggat o renskrivit glosor en bra stund... dags att se lite på TV o slappa...! Trevlig kväll!

Lyckad kväll...

Sitter ner en stund o slappar... har redan handla, förberett allt jag kan till kvällen mat, städat undan, gått igenom min väska (med sexleksaker) en sista gång inför kvällens party o fixat en del annat!

Igår blev det en riktigt lyckad kväll... god mat (tack Kim!!) o trevligt sällskap innan matchen... sen krossade Malmö, Växjö med 7-3... underbart!! I pauserna blev det lite öl o ännu mer trevligt sällskap... o efter matchen åkte vi hem till Helena o Rickard o hade "Idol-kväll" (en inspelad sådan...!), tillsammans med dem o Paula o Robban! :) Otippat att Camilla skulle gå vidare... men när hon slaktade ännu en låt, så undrade nog juryn om de verkligen valt rätt?! Hmmm... tyckte ju gott Jon kunde vara kvar ett tag till, han hade mer att ge... men men...!

Ska återgå till mitt fixande... ha en trevlig kväll!!

Min vecka...

Denna veckan har bara rullat på så enormt fort o känts som jag inte haft en enda minut över...! Så en snabb sammanfattning...

Lördags var det ju lite fest hos Andreas... trevligt, för jag var verkligen på humör! :)

Sen på söndagen körde Jimmy på Sturup Raceway... jättekul att se, men samtidgt var jag grymt nervös hela tiden! Var glad att jag hade min kamera att gömma mig bakom! På kvällen sen blev det lite middag o kortspelande med Micke o Elin :)

Måndagen var intensiv i skolan... somnade på soffan när jag kom hem o vaknade flera timmar senare o mådde skit..

tisdagen var det dag för våra individuella samtal med lärarna! Såg verkligen fram emot att äntligen få höra vad de tyckte o få lov att säga min mening...! O efter samtalet skuttade mer eller mindre ut från deras kontor... trodde det skulle gå bra, men inte riktigt så bra! Fick höra att jag tecknade tydligt, gjorde bra tecken, tydliga handformer, lärde mig snabbt, var lätt att avläsa o.s.v... o sen la de till att trots att man nästan aldrig kan se så tidigt i utbildningen om någon är ett "tolkmaterial" - så såg de, det i MIG!!! Whiiieee... :) Precis det jag behöver höra!! På kvällen var det flera timmars pluggning som gällde...

Onsdagen började med svenskprov (synonymer som vanligt!) - kändes riktigt lätt denna gången! Men sen var det som någon slog mig med något hårt i huvudet... migränen var ett faktum... o efter att jag försökt få i mig lite lunch, så bestämde jag mig för att köra hem... så, så fick det bli! Jobbigt att köra när man mår så, men det fick gå...!? Vilade några timmar, sen kom min Distrikschef från Himmelriket (mådde fortfarande inte bra, men ville inte ställa in...) - vi satt i drygt 3 timmar o hade utbildning o gick igenom en massa! Som tur var så kunde jag nästan alla produkterna redan, annars hade det tagit mycket längre tid...

I dag så var det kort dag i skolan... började med att ha lektion med en av våra döva lärare! I början tyckte jag det var jättejobbigt... men nu är det nästan roligast att ha lektioner med honom... o äntligen börjar det "släppa", så man vågra prata o fråga honom saker på teckenspråk! Efter det skulle vi filma in en berättelse... tror jag filmade in den 7 gånger... tycker det är grymt jobbigt att se mig själv på film, speciellt när varken ljuset (ljusrör mitt framför ansiktet) eller vinkeln är speciellt smickrande... var inte alls nöjd när jag var klar... :/
Dessutom så sa Julya mer eller mindre att hon inte vill att vi ska fortsätta köra till skolan, då hon tycker det är för dyrt... :( Känns jättejobbigt o vet inte riktigt vad jag ska tycka...?!
Efter skolan o fram till nu har jag suttit o fixat o donat med min väska till Himmelriket... känns som jag är tillbaka på banan igen!!

I morgon blir det några timmars skolan... sen måste jag vila mig lite... för på kvällen är det middag hos Kim som gäller o hockey... :)

O på lördag ska det handlas o fixas mat på dagen... sen på kvällen kommer 4 tjejer från klassen hit på middag! Ska hålla ett litet sexparty... o därefter ska kvällen gå i teckenspråkets tema... ska spela lite spel o prata! Riktigt skoj ska det bli!

Söndag ska jag sova länge o sen plugga mig i fatt... sen börjar en ny vecka!

... det var min vecka det!

RSS 2.0