Det är orättvist!

Precis hemkommen från mammas och min årliga tur i Ystad, när vi bara går runt o myser, shoppar o fikar :)
Dock förstörde ett samtal hela mitt goda humör... Det var min chef Jörgen som ringde o berättade hur det hade gått ang. butiksledartjänsten o jag förstod direkt när han började kallprata om allt möjligt och berätta hur duktig jag är och hur viktigt jag är för butiken, innan han sa att han bestämt sig för att ge tjänsten till en kille från Dressman... Trodde inte jag brydde mig så mycket, men så fort han sa det till mig kändes det som all energi bara rann av mig! Höll god min inför mamma hela dagen, ville inte förstöra - o vi hade det jättetrevligt, men jag kunde inte riktigt njuta som annars, lät inte tårarna komma förens jag var ensam i bilen!
 Ännu en gång har Jörgen inte kunnat hålla det han sagt o gjort mig besviken, nu är det slut på att ställa upp! 
Den här 1 ½ månaden som jag gått som tillfällig butiksledare har jag tyckt att det varit roligare att gå till jobb, jag har mått mycket bättre än jag gjort de senaste månaderna, jag har trivts med lite mer ansvar o jag har sköt det utmärkt! Men från o med nu är allt tillbaka till ruta ett, att jobba där känns tråkigt o meningslöst... *suck* Måste dock fortsätta att vara tillfällig butiksledare i en månad till, känns inget vidare alls... :(
Kanske lika bra att ta tag i det här med att gå till läkaren o kolla upp allt... nu har jag inget o förlora om jag skulle bli sjukskriven ju... *bläää*

Nu ska jag sätta igång med maten, Jimmy fyller år idag o jag har lovat att fixa god mat.... måste hålla skenet upp i kväll också!

Min dag...

Mår mycket bättre idag! :)
Har varit med Petra i salongen på morgonen - tagit ur mitt löshår (känns som halva håret är borta!!) , färgat o klippt det... skönt! Hann med lite kinamat, innan jag åkte till Jenny (Persson, en gammal klasskompis till mig) och fixade mina naglar, blev väldigt nöjd!
Efter det tänkte jag att jag skulle ut o kika om jag hittade någon födelsedagspresent till Jimmy (han fyller år på måndag!). Hamnade på Jägersro Center o hittade inte ett dugg till honom - dock hittade jag lite saker till mig själv på H&M :) Blir nog den presenten som jag tänkt på ett tag... (kan tyvärr inte berätta vad här!)

Ska på arbetsintervju på mitt eget jobb i morgon bitti, med min egen chef... känns knepigt!? Vad säger man egentligen? Mina goda egenskaper är blaha blaha... mina dåliga egenskaper är blaha blaha... allt det där vet han redan ju!? Men men, ska vara lika för alla som sökt jobbet som butiksledare... ska bli intressant om inget annat!

Fortfarande feber...

Forfarande feber, men känner mig dock lite piggare idag :) Tänkte jag skulle köra o handla lite senare och göra piroger till i kväll, blev riktigt sugen på det... *mums*

I morgon är det äntligen dags att ta ur löshåret, färga o klippa mig lite! Kanske kan få en tid att fixa naglarna också?
Insåg att mitt hemliga projekt innebär en himla massa jobb, o tiden rullar på nu... bara att jobba på lite extra! ;)

Jag undrar när vi ska få reda på vem som blir butiksledare i vår butik?!

Resan bokad!

Nu är flygresan bokad.... den 22 januari till den 11 februari 2008 är det Thailand som gäller!!! *Whieeeee!*

Nu ska jag bädda ner mig i soffan - feber, ont i halsen o svårt att andas... fick sjuka mig från jobb idag... :(

Thailand...

Har nog dragit på mig en förkylning... :( ... ont i halsen, känner mig lite febrig i mellanåt, men framför allt är jag helt slut i kroppen... orkar knappt röra mig... *suck* Tvättat hela förmiddagen o det har verkligen varit en prövning när jag känner mig så här trött... ska dock slänga mig i soffan med en film, efter att jag tagit en dusch o ätit lite...

Thailand känns äntligen mer verkligt än någonsin...!! Besöket hos min bror i lördags bestod av grillning, drinkar o massor av thailandsprat. Såg allt de filmat därifrån och besökte bra hemsidor som man kan boka in hotell på!
O i går satt Jimmy o jag på egen hand o pratade o tittade igenom varje hemsida som vi kunde hitta...!
Längtar till vita stränder o utelivet på Koh Samui - Thailands vackraste ön sägs det, att ta dykarcert. på paradisön Nang Yuan o bo i stugor som byggts på bålar ute i vattnet, shoppa och bada i Pattaya o se den lite "skitiga" sidan av Thailand och bo på lyxhotell ovanpå ett av Bangkoks största shoppingcenter - där vi ska shoppa o bli uppassade! Vill att det ska bli januari NU!!!
Ska nog ner o prata med dem på Ticket senare idag, så flygresan blir bokad i alla fall... :)

Fredag...

Tro det eller ej, men jag hittade till Sjöbo igår, utan att köra fel en enda gång o lyckades få parkering precis intill marknaden :) Vädret varierade allt från mulet, blåsigt och kallt, till vindstilla o grym värme... men supertrevligt var det o lite shoppat blev det såklart - strumpor, lakris, kryddor o filmer! Var en slut när jag kom hem, sov en stund på soffan innan Jimmy kom hem... sen spelade vi gamla Nintendospel resten av kvällen - kom till sista banan i Bubbel Bubbel, men fixade inte bossen :(

Fredag idag o jag jobbar heela dagen... ska strax köra dit... i helgen är det inte mycket bestämt, ska försöka få min bror att bjuda hem oss i morgon så vi kan prata Thailand... :)

Ha en bra dag mina vänner!

Några rader...

Standbesöket i går var ljuvligt :) Inte ett moln på himlen på hela dagen, lagom svalkande blåst, men ganska kallt i vattnet dock... efter det blev det middag med mina föräldrar i Svarte och sen ett besök i Trelleborg hos Jimmys föräldrar för att hämta upp lite grejer... var inte hemma förrens halv 8 på kvällen - somnade helt slut i soffan :)

Nu ska jag strax iväg o träffa någon typ (?) som ska köpa min Sony-kamera, han skulle höra av sig när han hoppade av bussen vid Lindeborg! Sen ska jag beställa min Nikon-kamera i stället!

Sen om ca 1 ½ timme bär det av mot Sjöbo, har egentligen ingen aning om hur jag ska köra, men har tryckt ut en hyfsad karta o vägbeskrivning... önskar verkligen att jag hade en GPS ibland, speciellt med mitt dåliga lokalsinne!

Tänkte skriva lite om Cambridge också, jag har lagt ner det igen... kände att jag rusat in i det utan att tänka mig för - mådde bara sämre o hade ännu mera huvudvärk än vanligt... sen höll jag på att bli tokig att jag inte fick äta, inte för att jag var hungrig (för det var jag konstigt nog inte!), utan hela den sociala biten, att gå ut o äta, träffa vänner, laga maten som jag faktiskt tycker är så skoj, göra någon riktigt god middag när det är fredagkväll o.s.v... jaja, det var inte min grej helt enkelt... dock uppnåde jag något som jag absolut inte trodde jag kunde - en vecka utan småätande, o jag var faktiskt inte direkt sugen heller... så ska trots allt försöka äta nyttigare, äta mindre godis o skit och ta tag i mitt tränande igen, saknar faktiskt det...

Mmmm... sol!

Solen skiner - både jag o Jimmy är lediga :) Blir nog stranden i Ystad med mamma, pappa, Emma o Sarah... ev. kommer även Linda o Gulli dit :) Underbart! Årets första strandbesök för min del!

I morgon är jag också ledig, hoppas på hyfsat väder då Linda A o jag ska till Sjöbo marknad :) Två riktigt trevliga dagar ska det bli, sen är det tillbaks på jobb igen fredag o lördag...

Händer inte mycket...

Efter förra slappiga veckan då jag knappt jobbade, så har jag nu haft en långhelg på jobb och har två lååånga dagar framför mig.... att vädret ser ut att bli riktigt fin idag, gör ju inte saken bättre... =/  Med andra ord så händer det inte mycket just nu...

Dag 1 är avklarad...

Då var dag 1 avklarad... gårdagen var tuffare än jag trodde, jag fantiserade om mat hela dagen, ifrågasatte ungefär tusen gånger varför jag gör det här - men det räckte att titta på några foton av mig själv så visste jag!
Det gjorde ju i saken bättre att jag vara hemma hela dagen, och när Jimmy kom hem från jobb sa han att han inte känt någon skillnad på hela dagen... det ska dock tilläggas att det var han som tjatade om korv med bröd och taccos hela kvällen sen, o menade att nog skulle ge upp... EFTER 1 DAG!! Nej nej, det tillåter jag inte!! Han vill i för sig inte detta lika mycket som mig, men det var faktiskt hans förslag att göra detta ihop med mig!

Fick äntligen gjort service på min bil igår... o bytat min däck! Rickard bara skrattade när han såg att jag fortfarande hade vinterdäcken på... hehe... det gick snabbt o lätt o jag fick ett väldigt bra pris i alla fall.... *Tackar!*

Ska nog träffa Linda A idag...! Får väl vänta lite att ringa dock, eftersom de tydligen festade igår kväll!? ;) Så länge ska jag skriva vidare på mitt hemliga projekt ;)

Frukosten är avklarad...

Har precis ätit "frukost" - blev en kakao med mintsmak milkshake a la cambridge... :) Brukar inte ens vara hungrig på morgonen, men just idag kan jag inte sluta tänka på mat... hehe...  undrar vad det ska bli till lunch - kanske jordgubbssmak, vanlij eller kanske rent av en grönsakssoppa! Tänk som mycket tid jag sparar - slipper handla, laga mat o diska...!

Ska iväg i eftermiddag och serva min bil hos Jimmys kusin Rickard... skulle egentligen gjorts i slutet av förra året om man tittade i några listor, men bara för några månader sedan om man kollade i några andra... nu blir det i alla fall gjort! Kör fortfarande runt med vinterdäck, så ska byta dem med... har verkligen inte haft tid att fixa med bilen innan!


Cambridge...

Nu finns det ingen återvändo, från o med i morgon så går både jag o Jimmy på Cambridge-kuren... är så glad att jag slipper gå igenom det själv - vet att han mest gör det för min skull, men såklart vill han också gå ner lite.. love you!! Kommer nog vara några veckor med gnäll här på bloggen, men det får ni stå ut mig... i alla fall den första veckan, den lär vara skittuff...


Migrän o ännu mera huvudvärk...

Migrän igår kväll... fruktansvärd huvudvärk idag. Tog mig till soffan från sängen i morse - där har jag sen legat hela dagen - orkar ingenting... till sist åkte huvudvärkstabletterna fram o jag tvingade mig själv att gå upp... är så trött på detta - att alltid må så här när jag är ledig... eller egentligen alltid, men jag tillåter inte mig själv att känna efter de dagarna jag ska jobba! Förr stressade jag runt som en idiot när jag var ledig, nu orkar jag inte ens lyfta luren o ringa en vän o hitta på något... Det skrämmer mig att vara så här sliten, att ha tappat kontrollen över mig själv... jag vet inte vad jag ska ta mig till?

Robban (vår lagerkille på jobb) chockade oss alla igår när han berättade att han fått jobb på MediaMarkt han med (halva ONOFF ska redan jobba där). Jag var den enda på jobb som visste att han sökt det, men först verkade det inte som det skulle bli något, men tydligen ändrade de sig... O eftersom han går till en konkurent så måste han gå på dagen, vilket innebär att han sista dag blir idag... ännu en från den ordenarie personalstyrkan som slutar... känns sorgligt... men ska bli väldigt intressant hur det ska bli på jobb nu? Hur ska Jörgen lösa det här?

Borde hoppa in i duschen nu, göra mig i ordning o åka bort till det där stället på Köpenhamnsvägen o höra mig för om Cambridge-kuren... jag behöver ett mål o något som får mig att må bättre med mig själv!

Ska snart o jobba...

Jag tänkte jag skulle ta upp det här med bloggandet igen. Lunarstorm känns inte speciellt roande o en av de största anledningarna till att jag "hänger där" är ju faktiskt just bloggen...

Ska strax sätta mig i bilen o köra till jobb, fast hela jag skriker "JAG VILL INTE"... borde vara jättemotiverad nu när jag varit ledig i fyra dagar o efter idag är jag ledig tre till... kanske just därför denna arbetsdagen mitt i alltihopa känns så meninglös... sen vet jag vilken kaos där är, ingenting fungerar, idiotkunder, massa sommarvikarier o Håkan har slutat o Jörgen e tillbaks... *suck* Jaja, bara att bita ihop... inte mycket mer man kan göra?

Jag ställde mig på vågen igår och jag började gråta... har ju inte alls varit nöjd med mig själv på ett tag, men nu fick jag verkligen bekräftelse... har inte vägt mig på minst ett halvår för att jag tycker egentligen inte vikten är så viktig, utan att jag ska må bra - vilket jag ju inte gör...
Tror jag ska testa Cambridge-kuren några veckor för att komma igång o sen sätta fart på min träning efter det... både Andreas o Jimmys syster Emma har ju lyckats bra med det! Egentligen inte alls min grej o det kommer säkert bli sjukt tungt, men jag måste göra detta för mig själv, behöver verkligen det! Tyvärr så hade både Andreas o Emmas konsulent semester o jag vill göra detta nu, så ska till en annan i morgon på Köpenhamnsvägen...

Måste bege mig nu...!

RSS 2.0