Ny kamera...

Igår sa jag Grattis på födelsedagen till mig själv i förskott o köpte systemkameran (Nikon D40X) som jag pratat om i evigheter :) ... o även om jag egentligen inte är speciellt duktig på att använda en sån kamera (ÄN) o alla inställningarna bara snurra i huvudet på mig så är jag överlycklig, för vilken känsla det är att ta bilder med den (trots att jag ännu bara testat autoläget) !!! Whiieee!!!
Så nu är min älskade Panasonic-kamera till salu - insåg att jag inte kommer ha användning för tre kameror, så en måste bort :( Om någon är intresserad så hör av er... (http://www.panasonic.se/servlet/PB/menu/1118037_l15/index.html) ...annars ska jag lägga ut den på tradera.com inom det närmsta!

Ska iväg till min sjukgymnast om en stund... hon rekommendera mig sist jag var där att skriva ner  5 saker som oroar mig o när jag väl hade fått ner det på papper så skulle jag se att det inte är så mycket att oroa sig för egentligen... testade det o listan blev mycket lääängre än 5 punkter - så gjorde om den o skrev 5 stora grejer som jag oroar mig för i stället... o när jag väl skrivit ner dem så kändes det inte ett dugg bättre! =/
Hon sa att jag kunde ta med min lista till henne idag o så kunde vi diskutera min punkter... men det känns alldeles för privat... trivs jättebra med henne, men hon vill leka psykolog lite för mycket ibland... hmm...!
 
Nej, dags att sätta lite fart så jag får lite gjort på min lediga dag...! fredag, lördag o söndag är det bara jobb, jobb o åter jobb... o lite skoj på kvällarna :)

Börjar jobba i morgon...

Då börjar man jobba i morgon igen efter semestern... var 1 månad sedan jag jobbade sist, så det kommer nog kännas...! Alltid en himla massa nya produkter i butiken, rutiner som ändrats o massa annat man ska komma in i igen... men men... det löser sig nog! Känns faktiskt inte lika tungt som jag trodde det skulle göra... =/

Helgen började med en lugn fredagskväll hemma hos Linda A - massor av tjejsnack, lite Burger King mat o fotovisning! :)
Lördagen tillbringades mest i soffan o framför datorn... senare på kvällen var vi ute med Jimmys jobb!
Åt fondue på Per´s krog, något jag inte kommer göra om - fruktansvärt dåligt service o ingen höjdarmat alls! :(
Sen festade vi lite hos Jimmys chef Andreas o drog sen vidare till Hipp o dansade till schlagers :) Ganska trevligt faktiskt... trots att jag har fruktansvärt svårt för en viss person i sällskapet...!
På söndagen jobbade Jimmy o jag låg hemma o kände mig sliten... såg Dawson´s Creek ett par timmar (Säsong 3 är nu avslutad!) , sov o skickade iväg en jobbansökan...! På kvällen kom Micke över vi spelade Wii o kort... massa trevligt!
Eftersom det var ett bra tag sedan jag körde boxningen på Wii så var träningvärken ett faktum i dag... hehe!

Nu ska jag bädda ner mig o se på TV! Natti Natti!

Självinsikt o tankar om ICA...

Självinsikt - Jag kan bara själv förändra det jag inte trivs med i mitt liv...!
Har därför tillbringat en bra stund med att skriva om mitt CV o personliga brev. Ska jobba med det lite mer i helgen, sen ska det sökas jobb! Hittade just något väldigt intressant på monster.se...!

Var nere en sväng i vår lokala ICA-butik tidigare idag, vilken jag besöker måånga gånger i veckan vanligtvis! Eftersom jag befunnit mig på andra sidan jorden ett tag nu, så lade jag nu märke till vilka i personalen som bytt frisyr, vem som såg brunare ut o en hade skaffat en diamant på ena framtanden som jag inte lagt märke till innan...!
Då slog det mig att jag träffar de människorna fler gånger i veckan än jag pratar med mamma i telefon...!?
De har sett mig i alla möjliga former - uppklädd till tänderna innan jag ska på fest, svettig efter en runda på gymmet, nyvaken på morgonen, sliten efter en dag på jobbet, osminkad, förkyld, slut efter en lång dags migränanfall, glad, arg, ledsen, trött o hungrig... i så många "former" har nog inte ens mina vänner sett mig...!?
O ändå byter man bara några ord med varandra... är inte det typiskt Sverige? Så stelt...!
Jaja, bara mina tankar som flög iväg igen...!?

Nu ska jag lyssna på lite bra musik på CityRewind (107.0 fredagar mellan 18-21) för det har jag verkligen saknat :)

...

En känsla av ensamhet... kanske är det verkligheten som kommer tillbaka till mig som ett slag i ansiktet?!

Christer Sjögren o miljöfrågor...!?

Alla pratade om Christer Sjögrens bidrag i Melodifestivalen i lördags o eftersom jag missade det, var jag bara tvungen att gå in på Youtube o se o höra vad det var de pratade om! O jag kunde bara skratta... så hemsk låt, uppträdande  var gräsligt o hjälp sååå sliskig han är (fast det har han ju andra sidan alltid varit...!)
Pinsamt att han gick vidare till Globen - fast kanske lika bra att skicka något sånt skitbidrag till Europafinalen, för då kanske vi har en chans att vinna!? Nej, tacka vet jag gamla goa svenska schlagerklassiker..!

Efter min resa kan jag inte låta bli att känna ännu mera än tidigare hur mycket Sverige ÖVERDRIVER hela den här miljögrejen...! Missförstå mig inte - det är kanon att alla börjar bli miljömedvetna o sorterar sopor, byter till lågenergilampor o köper "miljö" bilar! Men när man besökt en stad som Bangkok med 10 miljoner invånare - där staden hela tiden är täckt av ett dis av föroreningar.. där bilarna fullständigt sprutar ut skitiga avgaser dygnet runt i alla stadens oändliga bilköer o man känner efter några minuter utomhus att det är svårt att andas... då kan jag inte låta bli att undra vilken skillnad vi i lilla Sverige ska göra? Vad tror vi att vi kan förändra? O varför allt tjat när vi redan är så grymt mycket bättre på att bry oss om miljön än på många ställen i världen!? Kanske borde vi lägga lite energi på att hjälpa de länderna att komma till den punkt där vi själv befinner oss?! Bara en tanke...

Nej, nu är det dags för mig att sätta igång med maten...!

Landat...

Vaknade klockan 7 i morse o kunde absolut inte somna om... kändes knäppt då jag aldrig någonsin varit en morgonmänniska... men men... min hjärna var ju dock inställd på att klockan var 13, så kanske inte så konstigt... så det var bara att gå upp! Satte igång med tvätten.... var ju en hel del efter tre veckor på resande fot...!

Annars har man väl "landat" lite nu... världen har slutat "gunga" efter allt flygplansresande, man har redan vant sig vid det gråa, kalla vädret som det aldrig verkar ta slut på i det här landet o man har uppdaterat sig vad som hänt i Sverige medan man varit borta... vilket inte verkar vara speciellt mycket mer än att den första deltävlingen i Melodifestivalen var ett fiasko...?! Känner mig dock fortfarande lite bakvänd med tiderna o klockan, men det går väl över snart... om bara ett par dagar kommer resan kännas som ett avlägset minne o man är åter i vardagens trist lunk... =/

Laddade upp lite bilder från resan i går på http://annizzen.pixbox.se om någon har missat det ;)

Nej, nu är det dags att gå ner i tvättstugan o slänga in en omgång tvätt till...

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag back home... satte ner resväskorna innanför dörren klockan 14.00 idag efter 23 timmars resa...! Kan bara säga så här - efter 6 flygplansresor inom loppet av 3 veckor så är jag jäkligt trött på säkerhetskontroller, flygplansmat, obevämma sätten, släppande på väskor o allt annat som har med flygning att göra... *suck* ... inget mer resande på ett tag nu! Borta bra, men hemma bäst! :)

Sitter just nu här framför skärmen o kämpar mot tröttheten... är så trött att jag känner mig illamående... *bläää* ...i min normala dygnsrytm så är klockan nu 01.08... o jag vågar inte ens räkna hur länge sedan jag sov ordentligt! Förstår inte hur man ska kunna sova på de där jäkla planen... så sjukt obekvämt?!
Men för att komma in i den svenska tiden så snabbt så möjligt, så bör jag hålla mig vaken en stund till... har gjort allt för att hålla mig i gång sen vi kom hem - gått igenom all post, packat upp väskorna o sorterat tvätt, duschat, varit o handlat, ätit, druckit Redbull, spelat Wow o surfat... men nu är jag jäkligt sugen på att sätta igång en film o bädda ner mig i soffan... ska vi slå vad om att jag somnar inom en kvart?! :) Tack o lov är jag ledig en vecka till, så jag har gått om tid att ställa om mig... stackars Jimmy har bara i morgon på sig, sen ska han tillbaka o jobba!

Blev ungefär 450 foton tagna under resan... lägger upp en del av dem på min fotosida inom ett par dagar, kanske redan i morgon!?


Bangkok!

Sitter har i Bangkok pa var sista dag har...! Dessa tre veckorna har gatt saa himla fort! Men det har varit helt underbart att vara borta fran trakiga Sverige ett tag!
Vadret har inte varit till var fordel dock, halften av dagarna har det regnat eller varit valdigt mulet... :( Men vi har haft det bra anda!
Har hunnit med en del sol o bad anda, shoppat en del, fatt uppsytt klader hos en skraddare, atit o druckit en massa gott, varit pa Gogo-bar, sprungit runt en massa, traffat Jenny o Martin, varit pa Ocean-world o Zoo har i Bangkok... o bara tagit det lugnt!!! :)

Nu ska det shoppas de sista grejerna, sen ar det dags att packa o ikvall (Thailansk tid) satter vi oss pa planet for att aka hem!

Ses hemma i kylan!


RSS 2.0