Fy skäms på mig!!

FY SKÄMS på mig - sååå dålig jag är på att uppdatera här!! Blir en liten snabbgenomgång av vad som hänt sedan sist...

Lördagen den 22:e hade vi möhippa för Petra! Blev en riktigt lyckad dag! Vi samlades hemma hos mig först, sen åkte vi till Ingrids salong där Petra gjorde en håruppsättning på en tjej som påstod att hon skulle på bröllop! ;) Sen bar det av för att dansa poledancing (tyvärr kunde jag inte vara med pga min svanskota, men det var roligt ändå!) - efter det blev det lunch i Kungsparken o lite uppdrag på stan för Petra! Efter det åkte vi till Laserdome o körde 3-kamp (jag stod åter igen över!). Sen bar det hem till mig igen... o plötsligt dök det upp en strippa - hahaha! Skitskoj! Sen blev det taccos, bra musik o massa tjejsnack... :) Riktigt rolig dag!! (foton finns såklart på http://annizzen.pixbox.se)

Söndagen där efter grillade vi i Trelleborg! Jag var lite lagom seg, men det är aldrig fel med grillat... MUMS!

På måndagen den 24:e fick jag tid hos en sjukgymnast som tittade på min svanskota. Konstaterad att jag i alla fall inte hade ont på "fel ställe", så det verkade normalt! Det ska göra ont helt enkelt...

På tisdagen var vi på studiebesök på Östervångsskolan i Lund. En dövskola för barn i klass 0-10... riktigt vacker gammal byggnad o massor av intressant information! Efter det stannade klassen i Lund några timmar till - åt lunch, hade frågesport o en hel del tecknade...

På onsdagen testade vi att ledsaga/vara blind brukare... vilket innebar att vi två-o-två turades om att gå runt på skolan o vara "blind" o vara den som väglede o beskrev allting runt omkring! Läskigt att vara "blind" o lurigare än jag trodde att ledsaga! Intressant!

Torsdagen o fredagen var det bara vanlig skoldag! O i fredags eftermiddag besökte jag min homeopat igen! Fick örtmedicin mot värken i min svanskota o det är galet, men värken är nästan borta idag!! (Borde ringt henne från början...!)

I lördags kom Micke o Elin över på kvällen! Åt o drack lite gott... spelade spel o sjöng karaoke! Mycket trevligt :)

Sen igår var jag lagom seg (eftersom jag inte kommit i säng förrens runt 04.00), men lyckades ändå på något sätt tvätta, städa undan lite, skriva lite jobbmail (Himmelriket), göra vegetariska piroger o senåka ut till mamma o pappa på kvällen o grilla :)

Idag skulle vi med klassen till Koppargrytan i Söderåsens natinonalpark vid Röstånga. Det var orsaken till pirogbaket i går, då vi skulle ha knyte där! Men vädret satte stopp för det hela, sen vår "utflykt" blev flyttad till aulan i skolan... o jag bestämde mig för att stanna hemma i sängen i stället!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills det är sommarlov... härligt!!

Ännu ett bakslag...

Har fortfarande sjukt ont o känner mig halvt handikappad... :( Vaggar mest runt här hemma i min egna lilla takt, svär och hoppas att värktabletterna o värksprayen ska hjälpa... men än har jag inte märkt någon skillnad!?

Fick ännu ett bakslag idag... lägenheten i Önnestad som jag verkligen ville ha, den fick någon annan :(
Typiskt när det kändes så bra - kändes som jag verkligen skulle kunna trivas där o dessutom så var de bara jag som hade varit där o tittat på den... men men... fick mail av ABK idag - de skrev att jag var hjärtligt välkommen att ställa mig i kö på andra lägenheter - men där finns ju inga?! *suck*
Känns lite tungt faktiskt... för jag fixar inte nästa år om jag måste pendla - jag gör det inte helt enkelt!! Det tar för mycket kraft, ork o tid... o i tvåan kommer det dessutom vara mycket högre krav o mycket mycket mer att göra...! O jag vill ju verkligen, men då ska jag ha möjlighet att ge 110%... ja, får väl vänta o se... :/




Ramlade ner för trappan...

Lördagen började som vilken dag som helst! Men eftersom det var regn o rusk ute så lockade mina varma, luddiga (...o hala!!!) strumpor. Höll på att städa undan lite eftersom Helena o Rickard skulle komma över på kvällen. Jag skulle bara hämta en ny glödlampa på ovanvåningen, men efter att ha hämtat den o var på väg ner igen, så försvinner benen under mig! Hann tänka "Jag kommer slå ihjäl mig" o "Måste skydda huvudet" innan jag brakade ner för trappan... fyyyyy faaaan vad jävla ont det gjorde!!!! Lyckades skydda huvudet o glödlampan höll, men mina ben o armar fick många smällar o blåmärke - fick en ordentlig sträckning i axeln o brännblåsor på ena handen, då jag desperat försökte klamra mig fast i räcket medan jag föll... men det största smällen fick min svanskota... kan inte tillräckligt många svordomar för att beskriva den smärtan! :(
Efteråt bad jag Jimmy slänga strumporna o jag berättade för honom flera gånger att jag aldrig mer ville se dem igen!!!! GRRRRRRRR!!!
Med mycket vilja klarade jag dock tillsammans med Jimmys hjälp att göra mig i ordning o fixa med maten till Helena o Rickard kom över på kvällen! O en hel del sprithaltig dryck gjorde att smärtan lindrades en del... o det blev en mycket trevlig kväll trots allt!
Hade väl hoppats på att smärtan skulle lätta lite... men igår blev det bara värre i svanskotan o varje gång jag rör mig, sätter mig ner o reser mig upp, nyser o böjer mig känns det som någon kör in en kniv i nedre delen av ryggraden på mig! AJJJJJJJ!
O efter lite sökande på google o ett samtal till sjukvårdsupplysningen, så känner jag mig inte direkt så positiv... detta kan ta allt från några veckor till några år att gå över helt!!!! Tack för det!! Precis vad jag behöver... *suck*
Valde att stanna hemma idag o lär väl få stanna hemma några dagar till o hoppas på att den värsta smärtan o svullnaden försvinner... typiskt när jag bara har tre veckor kvar i skolan! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!


Måndag... o ledig!!

Måndag idag... o jag är faktiskt ledig :) Vi hade en del komptimmar över eftersom det varit en hel del "efter skolan aktiviteter" o våra lärare tyckte denna dagen var perfekt till det. Så denna veckan består bara av två skoldagar - tisdag o onsdag! Underbart!!!

Tänkte jag ska äta lite frukost nu o sen gå ner en sväng till Mobilia! Fick presentkort där när jag fyllde år, så ska se om jag hittar något kul... :)

Förutfattade meningar...

Jag vet att jag inte ska ha förutfattade meningar om hur ett homeparty ska bli innan jag kommer dit. Jag får jämt såååååå fel ;)

Men igår var det svårt... gick upp tidigt, satt men mamma på sjukhuset halva dagen o resten av dagen sprang jag ärenden - trots huvudvärk, feber o förkylningskänningar! Var totalt slut o det kändes inte som ett höjdarparty när jag skulle till en studentkorridor i Lund (tänkte fattiga studenter!) där dessutom en del deltagare hoppat av o värdinnan verkade ganska ointresserad när vi pratade i telefon...!
Men sååå fel jag fick! Kom dit o visst så kändes det sådär när partyt skulle hållas i ett litet trångt studentrum! Men visningen gick jättebra - stämmningen var verkligen på topp! :) De var 7 stycken, men försäljningssumman slutade ändå på nästan 9000kr o efteråt fick jag så mycket beröm av tjejerna att det kändes som jag svävade hem... hehe! Verkligen jätteskoj! Det är såna partyn som gör detta jobbet så roligt :)

Förra helgen var det samma sak, men på andra hållet! Pratat med värdinnan flera gånger o de verkade jättepep - ett gammalt tjejgäng som inte träffats på flera år som skulle ha en riktigt tjejdag! Men jag kom dit så var stämningen tryckt o hela visningen kändes jättestel just eftersom de inte träffats på flera år o jag ville bara därifrån... sålde en del trots allt, men tycker det känns jobbigt o tråkigt när man inte får respons... :/

Ikväll ska jag ha party igen... i Malmö denna gången! O har inga förväntningar åt varken det ena eller andra hållet ;) Önskar dock att jag mådde lite bättre o är lite besviken för att jag inte kunde följa med Helena & c:o till paintballbanan idag... men men... måste ju tjäna pengar!


Uppdatering

I mellanåt är jag riktigt dålig på att uppdatera! Men men... har inte mycket tid över till saker som jag vill göra!

Sen sist har jag...
... fått visa leg på Malmborgs då jag skulle köpa Redbull! Jag blev så chockad när det hände att jag bara började skratta. Den stackars kvinnan tittade knappt på mitt körkort då hon insåg sitt misstag... Ser jag verkligen ut att vara under 15 år?? Hmmm, konstigt! Kändes inte helt bra!
... firat Valborg i Trelleborg! Där blev det grillning o lite gott att dricka, mycket trevligt! Men att ta bussen hem en kväll/natt som detta är inget skoj - massor av fjortisar på bussen, varav en satt o spydde o skröt 5 minuter senare om det i mobilen då han pratade med en kompis! Det är inte utan anledning denna dag kallas "amatörernas afton" ;)
... haft party för ett gäng tjejer/kvinnor mitt emellan Dalby o Genarp... tyvärr ganska stelt, men helt okej ändå! Några hundralappar lyckades jag tjäna ihop!
... träffat Helena o Rickard o fått lite intressant information :)
... gått kort dag i skolan i går! (alla i min klass utom jag o tre andra befinner sig denna veckan i London, så vi har lite annat schema!) Då jag jobbade med lite olika texter, filmade o fick analys av tvåornas lärare... mycket givande med en annan synvinkel!
... gått kort dag i skolan idag också, men haft lektioner tillsammans med tvåorna! Nervöst! Fick berätta en spontan berättelse o jobba med olika sorters luriga meningar! Några tjejer i tvåan sa till mig att jag var riktigt duktig... :) Whiiiie! Också blivit kallad på ytterligare visning på en lägenhet i Önnestad o ringde o bokade in en tid med han som bor i lägenheten nu... skum kille... ;) Ska bli intressant o se om han förstod att jag kommer dit o tittar på torsdag kl 12...!



RSS 2.0