EU-Valet!

Är det mer än jag som inte har en aning om hur man ska rösta i EU-valet?

Tycker absolut man ska rösta, om man så ska rösta blankt... men jag vet inte vad jag ska rösta på!?
Normalt brukar man bli dränkt med information vad de olika partierna vill och tycker... men det känns som det är vääldigt tunt med information inför detta valet...! Det enda jag sett är några riktigt dåliga reklamsnuttar o några riktigt tråkiga skyltar ute på stan!
Satt o försökte läsa mig till lite information härom dagen... men det gav mig ingenting! Lutar just nu mot piratpartiet, då de verkar vara de enda som vet vad de vill?!

Förvirrad!

Fattig som en kyrkråtta...!?

Ledsen för den dåliga attityden i går... men hela dagen sög verkligen!!!
Blev ju inte bättre på jobb när jag mådde hemskt... o sen på kvällen när räkningarna skulle betalas så ville jag bara gråta... :( Två riktigt, riktigt dåliga månadslöner - ALLA kvartalsräkningar - extra många vanliga räkningar - bilskatt på 2500kr - o klydd med banken som drog på tok för mycket pengar...! Det slutade inte alls väl... :( Nu blir det snåla, snåla, snåla fram tills skattepengarna kommer så man kan komma på rätt sida igen.... Jaja, vissa dagar bara är såna skitdagar!

I dag har huvudvärken lättat något, men istället har jag fått mer illamående o yrsel... så har haft en väldigt lugn dag! Halvsovit mig igenom Knight Rider, Smallville och Days of our lives... o sett finalen av TopChef! Rätt person vann :)
Sen har det blivit en hel del spelande (Empire Earth) - gryyymt beroende framkallande! Var också en sväng på ICA MAXI o handlade lite inför maten ikväll... ska göra Laxburgare på mitt egna lilla speciella sätt... MUMS!
I kväll blir det nog lugnt... kan ju inte mår såhär hela helgen...!

Ha en trevlig fredag mina vänner :)

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

BLÄÄÄÄ.... idag är ingen bra dag!!!
Vaknade fjärde dagen i rad med sprängande huvudvärk... den sortens huvudvärk då man önskar att man kunde rycka loss huvudet för man står inte ut längre...!!
Dessutom ska jag strax köra till jobbet o vara där i några timmar... o jag är sååå sjukt irriterad på dem o helt omotiverad att gå dit! GRRRR!!!!
I morse fick jag ett sms från min chef där han ville be mig om en tjänst! FAAAN, varför ska jag ställa upp på dem när de bara spottar på mig?? Avskyr att vara för jävla snäll jämt!!! Önskar jag bara kunde ställa mig i ett hörn på jobb o surfa hela dagen utan att få dåligt samvete.... men sån är inte jag! FAN, FAN, FAN....!

Förlåt, men jag har lite svårt att vara positiv idag..... :(

Helena - tack för en jättetrevlig kväll i går... :) Ser fram emot vårt bus...!

Hål satte stopp för dagens planer...

Skulle plantera nya blommor i krukorna på balkongen idag... hade svårt att komma upp för huvudvärken var hemsk... o när jag väl kom upp ur sängen o skulle förbereda innan jag skulle iväg o handla blommor, så insåg jag att det rostat hål i krukorna... :(  Nu måste jag köpa nya krukor också... o det får vänta till helgen!

I stället har jag tagit det lugnt, sett på TV o spelat Empire Earth... klurigt o ganska svårt, men hur kul som helst :)

I kväll ska jag träffa Helena... :) Sen i morgon ska jag jobba några timmar, innan jag är ledig i tre dagar till... :) Denna veckan är såååå härlig! I helgen blir det lite tjejparty hemma hos Kristina också...! Längtar!

Magnum!

Nu har jag sett den där förbanade Magnum Temptation reklamen alldeles för många gånger! Var baaara tvungen att prova den... o nu när jag ätit den, har jag kommit fram till att den var god - väääldigt god... men liten... o om den var värd 22 kronor var väl lite tveksamt! Undra hur många kronor man betalar bara för den guldiga kartongen!? Men helt klart värd att prova!!


Huvudvärk...

Har fått gjort en hel del idag - tvättat bilen, kört några ärenden, städat o diskat undan lite o.s.v... o var uppe i god tid (Klockan 8!!!) ... ändå känner jag mig rastlös o har en grymt jobbig huvudvärk... *Bläää...!*  ... ännu en värktablett o lite frisk luft kanske hjälper...!?

Är nyfiken på hur det gått för Jimmy sin första dag på Danaweb... kan han inte komma hem någon gång!?

Hihi...

Satt o tittade lite på Youtube... hittade en gammal goding från Bulgariens Idol... detta ska föreställa engelska... har ni inte sett den, så se den o garva... ;)


Var är solen?

Satt precis o tittade på www.smhi.se. Dagens väder enligt dem är en STOR sol över Malmö! Jag tittar ut o allt jag kan se är moln... hmmm...?!

Funderar på att tvätta min bil o städa inuti den idag... det behövs verkligen ;) Ska ju träffa Helena på onsdag, o hon klagar alltid på hur den ser ut ;) Men hade gärna sett den där solen när jag ska göra det... just nu ser det ju ut som det ska börja regna när som helst...


106.1...

Har hittat en ny favorit bland radiokanalerna... 106.1 - Rockklassiker!! Underbar!! The Voice gjorde rätt i att sluta sända här nere o ge frekvensen till Rockklassiker... *Whiiieee!*

Hade hoppats på lite sol idag... men bara gråa, tråkiga moln så långt ögat kan nå... *Bläää* ... blir en sväng till gymmet nu i alla fall!

Bla, bla, blaaa...

Var på möte på jobbet mellan 8-10 i morse... samma tjat som vanligt - siffror, sälj mer, dra ner mer... bla, bla, blaaa! Sen gick det över till det vanliga - plocka undan efter er, lägg tillbaka allt på sin rätta plats, sätt in din kaffekopp i diskmaskinen, hjälps åt... o.s.v... Sa inte så mycket... allt det där är bara sunt förnuft o det är patetiskt att de som varit värst o latast, nu helt plötsligt ska vara jättepositiva o pusha på som mest... *suck* ... orkar inte bry mig det minsta! Jag räknar ner till dagen då jag slutar, o eftersom jag enbart duger till att vara enbart en "vanlig" säljare, så behöver jag inte lägga någon energi på det... min enegi ska gå åt för att jag ska må bra!
Åkte i alla fall hem direkt efter mötet... mådde inget vidare... så la mig framför tvn o somnade nästan direkt...! På eftermiddagen tog jag mig i kragen o gick ner på gymmet! Massagestolarna är sååå ljuvliga :) ... sen har det blivit lite mat o tv... funderar just nu på att dra igång en film...

Uttråååkad...

Det finns två behov hos mig som kommer fram extra mycket när jag är uttråkad eller mår dåligt - mitt gottesug o mitt shoppingbehov! Just nu är jag galet UTTRÅKAD!!! Är inne mina vanliga 4 timmar på jobb... o har blivit stationerad i kassan... o här är INGENTING att göra... *blää* ... så jag står här o sneglar på högen av Toblerone som ligger på kassadisken (Jaa, ONOFF säljer allt nu för tiden!) och surfar runt på alla shoppingsajter jag kan komma på...!
Det är verkligen inget bra - för jag vill gå ner i vikt o jag har inga pengar att handla för just nu... *suck* ... ska tack o lov gå hem om drygt en timme... sen får det bli en sväng till gymmet, så jag känner att jag fått gjort något vettigt idag!

                                             


Grrrrr....

Det var kris på jobb idag... så jag var snäll nog att hoppa in några timmar! (Får ledigt ännu en dag nästa vecka, så det kan det vara värt!) Borde egentligen inte efter gårdagens slag i ansiktet... men jag var egentligen inte förvånad! Det är typiskt ONOFF!! ... vi håller på att göra om våra ansvarsområden i butiken o det var varit väääldigt tyst om det i flera veckor... sen igår, precis innan jag skulle gå hem så får jag beskedet att jag inte får något ansvarsområde eftersom jag varit borta så mycket! (Hade inget att göra med att jag ska vara tjänstledig - utan beslutet var tagit innan dess!!!)
Sen blir min chef väääldigt upptagen o jag han inte ens ge honom en reaktion... VAA!?!? Jag har varit ansvarig för Foto, Film o Spel i flera år o skött den avdelningen exemplariskt - trots att jag mått dåligt o varit borta en hel del! Mycket bättre än många som jobbat full tid! Det har varit det enda som jag fortfarande brunnit för...! Jag har dessutom tagit mycket mer ansvar än jag behövde, eftersom jag har erfarenheten... men nu helt plötsligt när man ska få lite extra betalt för att vara områdesansvarig, då passar det inte längre!? Utan då ger man tjänsten till en pojkspoling, som jobbat inom företaget ett år o som fortfarande bor hemma o inte har en aning om hur man tar ansvar! Han kan dessutom inte sköta avdelningen som han är tilldelad idag, utan där har jag o mina andra kollegor hjälpt honom en hel del!! Nu känner jag mer än någonsin att jag tagit RÄTT BESLUT!!! Det ska bli SÅÅÅÅ JÄVLA SKÖNT att slippa allt det där!!! Fram till jag börjar skolan, så tänker jag bara stå o glo... det som dock stör mig riktigt mycket är att han får ta över en avdelning som redan är väldigt bra skött o sen ska ha få extra betalt för det... BLÄÄÄ! Nästan så att det är läge för ett sabotage ;) Måste bara komma på något bra... hmm...!

Nu börjar den kännas som det är på riktigt det här med skolan... :) Fick mail från dem igår, där det stod att jag börjar den 17 augusti - så om allt går som det ska, så slutar jag på ONOFF fredagen den 14 augusti - förhoppningsvis för ALLTID!! Fick också besked från CSN idag att jag får fullt studiemedel... :) ... o nästa vecka ska jag skriva på papperna om tjänstledighet... underbart!!! Längtar, men samtidigt är jag grymt nervös...! Men innan dess ska jag fokusera på att må bättre o ta hand om mig själv!


Läkarbesök...

Dagen läkarbesök gick bra... fick även ha en läkarkandidat med, som jag fick berätta allting för... men han var trevlig, så det gjorde inte så mycket! Vi diskuterade om att det går åt rätt håll... så ska fortsätta trappa ner på värktabletter - o ta lite mer magmedicin nu en vecka o se om det gör någon större skillnad... blev också fortsatt halvtids sjukskriven fram till den 7 juni och sedan 25 % sjukskriven fram till den 28 juni... därefter har jag tre veckors semester! Känns riktigt bra att jag få tid på mig att må bättre... ska bli intressant att se vad Försäkringskassan säger dock...

Har varit några hektiska dagar när det gäller lägenheten o husvisningar o.s.v... Blev ju lite budgivning på vår lägenhet, men den slutade på vårt utgångspris 1.150.000, något som vi hoppades skulle bli lite mer! Vi var också o tittade på en helt underbart hus på Söderkulla/Eriksfält, som vi båda blev helkära i!
Igår ville då vår mäklare ha besked vad vi ska göra med lägenheten.... vi vi satte oss ner o pratade, räknade, funderade o räknade lite till... o insåg att huset var för dyrt för oss - nu när jag börjar plugga o Jimmy börjar nytt jobb så blir allt lite osäkare... så efter noga övervägande så bestämde vi oss för att behålla lägenheten o lägga ner hustittandet... Tråkigt, men samtidigt känns det bra - då vi faktiskt har en kanonfin lägenhet, med perfekt läge o som vi båda trivs i :)

CSN-papperna är nu också ifyllda... tror faktiskt det blev rätt ;)

I morgon är det dags för Gullis 25årsfest med "After-Ski"- tema! Ska bli skitskoj... speciellt då vi ska göra uppror mot temat ;) Önskar bara att lite av min förkylning hinner försvinna innan dess...

Glad...!

I går var en riktigt dåligt dag... mådde hemskt o låg på soffan hela dagen efter att jag jobbat mina fyra timmar :(

I dag är en MYCKET bättre dag... lägenheten är nog snart såld (budgivningen börjar nog närma sig slutet), fick brev från högskolan med posten idag- JAG KOM IN!!! :) o sen har jag totalförälskat mig i ett hus.... åhhh, det är helt perfekt... kanske inte riktigt, men nästan... :) Mycket att tänka på just nu... men det känns bra :)

Ska strax ner o äta på pizzerian (då en av budgivarna kommer o titta en andra gång på lägenheten!) - får nog fira med en iskall öl... :)

Jordgubbar...

I går kväll åt jag årets första jordgubbar :) Åhh, så gott det är! Med massa socker o kaffegrädde... *Mums*
Är jordgubbar lika med sommar, eller vad? MUMS!!!

Idag har jag tillbringat två timmar på gymmet (syndat MYCKET denna helgen!!) ... o snart ska jag iväg o jobba mellan 15-19... totalt värdelös tid!!! Svårt att motivera sig när man ska gå in o jobba de timmarna... o blev ännu mer omotiverad när Andreas ringde och frågade om vi skulle luncha... hade ju MYCKET hellre suttit på en uteservering i det fina vädret o tittat på människor och snackat skit, men men... inte mycket att göra åt det idag! I morgon jobbar jag mellan 8-12, så hoppas verkligen på fint väder då, så jag kan lägga mig på balkongen o läsa eller nåt...!

Fick ett mail från brorsan innan idag... de ska troligtvis till Thailand igen i februari o ville ha med oss!! VILL, VILL, VILL! Men mycket som ska klaffa innan dess med lägenhet, skolan o jobb... men det hade varit sååå skönt att komma bort ett tag! Hade gärna åkt i morgon om det gått ;)

Nu ska jag köra till jobb... o fixa något att äta på vägen!

En timme kvar...

En timme kvar att jobba... stått i kassan hela dagen då Anette är sjukskriven! Bara haft extra-personal som jobbat idag, så har behövt vara överallt samtidigt o svarat på tusen frågor känns det som... helt slut i huvudet nu, men som sagt bara en timme kvar... sen väntar tvätten där hemma... =/

Ute skiner solen o det ser helt underbart ut... hoppas det håller i sig hela veckan som kommer!

Händer ingenting...

Händer verkligen inte mycket denna helgen... bara jobb, jobb o åter jobb... =/ ... snart är det dags att sätta sig i bilen o köra dit igen...!

Ha en bra söndag mina vänner!

Fika...

Hela denna veckan har varit jobbig... mitt huvud o min mage vill inte alls som jag vill... :( Men är glad att jag trotsade det för att fika med Jenny o Dexter idag :) Jenny rätade ut några frågetecken runt CSN o Dexter charmade mig totalt... han är sååå himla söt o go... nästan så man blir sugen själv ;) ... men var sjutton kom alla danskarna ifrån? Det är trots allt bara fredag o det kändes som hela Köpenhamn höll till på Mobilia?!

Fått två bud på lägenheten idag... båda under utgångspriset... men nu händer i alla fall någonting :) ... hoppas budgivningen kommer igång lite! Frågan återstår bara vart vi ska ta vägen, men men... det löser sig nog! De båda budgivnarna vill ha tillgång till lägenheten om 2-3 månader om de får den...

Blir en lugn kväll i kväll... eftersom jag inte mår så bra... o så har jag lovat Micke att jag ska jobba full helg o öppna o stänga butiken både lördag o söndag! Vi är lite kort med folk o jag var glad för att jag blir helt ledig nästa söndag i stället! Hoppas bara att jag mår lite bättre i morgon, annars lär det bli en låååång helg... =/

CSN...

Har precis suttit en bra stund o läst på CSN:s hemsida.... tyvärr blev jag inte ett dugg klokare på vad som gäller för studiemedel och studielån... *bläää*

Gäsp...

Gäsp! Var uppe tidigt idag för att städa tillsammans med Jimmy... ska ha visning på lägenheten idag kl 18, så var ju tvungen att fixa lite! Nu sitter jag här framför datorn o känner mig helt slut o huvudet dunkar för fullt... :/

Fyra timmars jobb idag med... sen blir det nog en sväng upp i stan till Buttricks! Måste fixa lite grejer inför Gullis 25-årsfest den 16 maj ;) Hihi!

Hade vant mig vid det fina vädret... så blir ju totalt deprimerad av detta gråa, tråkiga o regniga vädret!! Galet att ens humör o ork påverkas så mycket av vädret...!?

Nu ska jag surfa runt lite på http://www.hemnet.se


Gårdagen gick bra...

Gårdagen gick bra... det var inte alls så hemskt som jag trodde det skulle vara ;)
Tog 1 timme och 15 minuter att köra dit o det var inte så svårt att hitta (hade nog tom klarat det utan GPS!!!) - läste en stund i bilen innan jag vågade mig in på skolan! Gick till matsalsbyggnaden där jag hittade några andra förvirrade tjejer! Några teckenspråkslärare o tolklärare kom och mötte oss o jag insåg ännu en gång hur förvirrad jag är!! Jag hade glömt att anmäla att jag skulle komma dit!? Jag hade nog läst pappret som de skickade ut 7-8 gånger, men hade bara uppfattat att man skulle höra av sig om man INTE kom! Jaja, det gick bra ändå! :)
Fick en presentation om skolan och själva utbildningen, sen skulle vi presentera oss... gick som en dans, o insåg ganska snabbt att jag var lite "gammal" i gänget, då de flesta var 20-21 år...! Övning vi fick göra var enbart rolig, så den var inte heller några problem! Allt kändes faktiskt väldigt bra... så nu är det bara att vänta på besked!! Senast veckan 22 skulle vi få det!?

Ska snart iväg o jobba fyra timmar... mellan 15-19... inga vidare roliga tider, men får ta det... i morgon är det i alla fall 12-16... så det är lite bättre!

Nervös...

Sitter här och är grymt nervös och oroar mig för typ tusen saker som kan gå fel idag... jättedumt jag vet, men sån är jag - kan inte hjälpa det ;) ... en helt ny värld det här med att plugga o allt som hör där till... tycker inte om att inte ha "kontroll"... men idag är det trots allt bara en intervju o information... dock stod det något om att man skulle göra en presentation om sig själv för en grupp på tio personer o att vi sen skulle göra en gemensam övning! Ännu mer att oroa sig för...! Men den första utmaningen ligger i att hitta dit... ;)

Hmmm... nu ska jag fundera lite på hur jag ska presentera mig själv... sen ska jag tanka, köpa något att dricka o sen är det lika bra att börja köra de 11 milen till Önnestad... bättre för mina nerver att vara ute i god tid ;) ... i värsta fall får jag väl sitta i bilen o läsa tills det är dags att börja!

Ny soffa!

Mår inget vidare idag... magen o huvudet gör det inte lätt för mig... :( ... men tvingade mig själv att följa med till Nilsson´s i Svedala - det var det värt, för nu står det en riktigt fin o skön soffa i vardagsrummet :) ... ska bara iväg o handla lite mat, sen ska jag lägga mig i soffan o ta det lugnt!

I morgon är det dags för min intervju på Högskolan i Önnestad... ganska nervöst faktiskt! Men tänker köra i god tid, så jag hittar dit o försöka inte stirra upp mig... brukar sällan gå så bra, men man måste ju försöka ;)
Letade förresten upp min gamla teckensspåksbok från gymnasiet igår kväll... ganska kul att sitta o bläddra o jag mindes mer än jag trodde!!

Tillbaka på jobb...

Var tillbaka på jobb idag igen... dock bara på 50 %! Såklart kom man tillbaka till den vanliga kalabaliken, då det är för lite personal o det brister i kommunikationen mellan alla... *suck* ... Håller verkligen tummarna för högskolan till hösten!!

Ett år sedan branden i huset idag.... hemska minnen.... :(

SKa iväg o handla nu... sen blir god middag o mys i soffan!

RSS 2.0