Bakfull....

Usch, såå sliten jag är idag... hur blev jag så där full igår kväll egentligen?? ;) Meeen så skoj det var - god middag hemma hos Madde, Schlagerspelet o goa drinkar... sen Étage med ännu mer drinkar, shots o karaoke i massor... :) Riktigt, riktigt skoj... har inte varit ute på evigheter!!! Men som sagt mår man som man förtjänar o vill inte ens tänka på hur fint väder det är ute... men får ta igen det i morgon eller nåt... för idag kommer jag bara förflytta mig mellan sängen o soffan....

Tack Madde för en riktigt rolig kväll :) *puss på dej!*

Stranden igår...

Blev stranden i Ystad i går - med mamma, pappa, Jimmy, Sarah o Emma... :) Riktigt mysigt! Vädret var helt klockrent, knappt ett moln på himeln - blåste en del gjorde det, men det var bara skönt.... vattnet var dock väääldigt kallt, men det stoppade inte oss!! Skönt med en riktig slappedag på stranden... Mmmmmm....!!

Idag ser det också ut att vara fint strandväder (alltid svårt att avgöra genom plasten som täcker vårt hus!!) - men eftersom vi tog en sovmorgon o vi ska vara i Trelleborg o grilla klockan fyra, så blir det bara några småärende till Mobilia o lite annat idag! I morgon kan det hända att det blir ännu ett strandbesök eller i alla fall en sväng ner i Västra Hamnen innan det är tjejmiddag hos Madde på kvällen....!

Hur går det annars med huset då? Joo, de river som galningar här just nu... de börjar tiiidigt på morgonen att väsnas o de har redan fått bort en massa bråte... de har tagit alla golvet i andra trappan, tömt de lägenheterna helt där taket rasade in, förråden är snart också tömda o taket är bortrivet på halva huset! I mitten av augusti kommer de börja bygga o fixa, o det verkar som polisutredningen ska vara klar då också... hoppas äntligen vi får lite besked ang det...!

Annars känner jag just nu att jag inte räcker till... orkar just nu inte vara speciellt social... orkar inte förklara mig, berätta om hur jag mår hela tiden, inte gräva i varför jag mår dåligt eller fundera vad jag kan göra åt det... just nu vill jag bara ta en dag i taget... umgås med några få personer som jag inte behöver förklara mig inför... vet att folk är besvikna på mig.... men jag mår inte bra o jag orkar inte just nu bara... förlåt!

Ullared o bilfix...

Haft två "tuffa" dagar... Ullared igår var riktigt utmattande vill jag lova... jag som alltid sagt att "Så farligt myckt folk har det aldrig varit i Ullared när jag varit där!" får lov att ta tillbaka det!! För igår var det MAAAASSSSOR av folk ÖVERALLT! O de slogs nästan o trängdes med sina jäkla kundvagnar... jag trivdes inte alls så bra som jag brukar... men handlat blev det! O hade trevligt sällskap i form av Linda, Gulli o Jimmy x2 :) Var helt slut när vi äntligen kom ut från GeKås... *pust!*

Idag var Jimmy o jag riktigt flitiga o bestämde oss för att "ta tag i min bil" o allt vad det innebar! Började med att rota ut mina sommardäck från vårt rök- o sotskadade vindsförråd... lastade min bil o åkte ner till Trelleborg - där tvättade vi däcken, tvättade bilen, bytte däck, städade lite i bilen, putsade, polerade o vaxade min bil så den glänste... :) Inte speciellt skoj, men var riktigt skönt att få det gjort.... kunde ju inte köra runt på vinterdäck hela sommaren o ska jag nu sälja den, så måste den vara fin...!! Mazda2 lockar fortfarande väääldigt mycket...!!!

Om vädret håller i sig blir det stranden i Ystad eller Svarte i morgon... Mmmmm...!

Ullared i morgon....!!!

Ullared i morgon - WHIIIIEEEEEEEE! :)

Semester...

SEMESTER!!
Ja, snart har en hel vecka redan gått att semester, förstår inte varför tiden jämt envisas med att gå så himla fort när man har det bra!? O vädret o huvudvärken har inte varit till min fördel, men har inte brytt mig om det... hunnit med massa ändå! Besökt Trelleborg, varit en sväng ute på Almåsa med Helena, varit i Köpenhamn med mamma o pappa - handlat lite kläder o sprit, sett Mamma Mia (grymt bra btw) på bio, varit på Sjöbo Marknad med Linda o Gulli, sovit länge, läst, sett film o spelat en massa Wow o Tribal Wars... :)

Går på stereon (datorn) just nu: ABBA och Magnus Uggla...!

Nu ska vi iväg till Mazda Center i Svedala - titta lite... :)

Sommarrock...

Finns bara ett ord för lördagen - underbart!! Sååå skoj det var!! :)
Grillning, trevligt sällskap, massa sol o några droppar regn, maassa go dricka o så sommarrocken såklart!!! Amanda var grym på scenen... när vi skrikit "Halleluja" ett bra tag kom hon ut igen o sjöng den... det var så håren reste sig på armarna, ljuvligt!! När Perikles uppträde släppte grabbarna sargen o bjöd på "naken-chock" till Vart ska vi sova i natt!!! Sen var det dags för höjdpunkten - UGGLA!!! Han är kung - kom in på scenen i Adidasbyxor, skjorta o kavaj, det är fan bara han som klarar av att se cool ut i den outfiten ;) Sjöng många gamla godingar o vilken känsla när hela publiken kan alla texterna!!
Avslutade kvällen på McDonalds innan vi stupade i säng...!!
Bilder finns såklart på http://annizzen.pixbox.se/ - hade dock inte med mig systemkameran, så blev inte så nöjd med bilderna... :/

Semester!!

Nu har jag semester... Whiiiieeeeee!! :) Var bara tvungen att berätta det!!!
Räknade minuterna igår på jobb, men dagen gick faktiskt förvånansvärt snabbt ändå!! Underbart att slippa kundjävlarna o David i några veckor!! Jag börjar mer o mer tro att han är allvarligt psykiskt sjuk!!

Längtar verkligen till sommarrocken i Svedala i morgon... ska bli skitskoj :) Hoppas regnet o huvudvärken håller sig lååångt borta!!

O ett STORT Grattis till Jenny o Martin som fick en liten pojke igår :)

Mår skit...

Mått skit sedan i söndags kväll... :( Fick gå hem från jobbet igår, var helt vitt i ansiktet - hade huvudvärk så jag mådde grymt illa... bläää! Bestämde mig för att stanna hemma idag med, orkar inte jobba när jag mår såhär! Orkar inte vara trevlig mot kundjävlarna.... *suck*
Har min sista dag innan semestern imorgon - hoppas jag kan jobba då - har ju lite saker jag måste avsluta innan jag ska vara ledig ett tag! O min moster ska komma o köpa en kamera, o har lovat att hjälpa henne...!

Spelar ju nu sönder Elvis Presley - Suspicious Minds - grym låt :)

Ska gå o bädda ner mig i soffan igen... VILL MÅ BRA!!!!

Snart semester!

TRE arbetsdagar kvar innan semestern väntar...!!! Sen är det tre underbara semesterveckor som väntar!

O på lördag blir det Sommarrock i Svedala... :) Det ska bli skitskoj, o ser verkligen fram emot att äntligen få se Magnus Uggla live!!!

En skrämmande sak slog tidigare idag - jag minns inte hur det känns att inte ha huvudvärk...! Det är ju sjukt egentligen...!? O när jag tänker på det så, så förstår jag faktiskt inte hur jag står ut...!? Men man klarar av mer än man tror!!

Sexleksaker...

Stod inne på Apoteket på centrat på min lunchrast igår - lagom stressad o pratandes i mobilen... Tar mitt vanliga rör med Treo - vänder mig om o ska gå till kassan när jag ser hyllan med SEXLEKSAKER, precis där brevid värktabletterna! VAA?
Visst har jag hört att apoteket ev. skulle börja sälja sexleksaker...! De hade iför sig inget stort sortiment o väääldigt diskreta förpackningar... men varför tar de in saker som inte är speciellt bra då o dyra dessutom? (Jag kanske borde jobba som rådgivare till apotekets sexhjälpsmedelsavdelning... hehe)
O det kändes sååå fel - "Nu ska vi se vad vi ska ha idag - Alvedon, nässpray o så en DILDO!!" Nej, nej, nej...! Sexleksaker hör inte hemma på apoteket o verkligen inte intill den mest besökta hyllan! De flesta människorna tycker ju faktiskt det är pinsamt att köpa en dildo när alla kan se... (jag hör inte dit... men det visst ni nog redan!) Sexleksaker köps på nätet, på homeparty eller i trevliga butiker som MTY o Taboo :) Så är det bara!!

Ledig i tre dagar nu... underbart!! Har känt mig grymt sliten de sista dagarna - känt mig helt matt i kroppen o varit helt slut... har väl nåt virus eller nåt!? Ska bli skönt att ta det lite lugnt innan jag ska jobba helgen (igen!) o sen min sista vecka innan semestern!!

Haha, detta kan kanske vara nåt för mig - http://www.prylportalen.se/artikel/digital_pot_haller_koll_pa_blommorna_080630114921-502.html - digitala blommkrukor som håller koll på allt till mig! Då kanske blommorna faktiskt blivit vattnade ibland... ;)

Dags att hoppa in i dusch, sen ska jag luncha med Madde inne i stan :)

RSS 2.0