Några rader...

Helgen som var, blev riktigt lyckad ( o jag mådde bra!!!) ... fest hemma hos min nya chef ute i Annestad på lördagen med butiken - blev en hel massa sprit, han är ju inte den som spottar i glaset ;) ... tog taxi in till Malmö (som vi väntade på i evigheter!!) o gick till utestället på Adelgatan som Burlöv Center hyrt...! Dansade hela natten o sååå skoj det var!! Intressant kväll må jag säga!

Söndagen var man dock ganska sliten, men det var det helt klart värt :)

I måndags blev det en sväng på ICA Maxi med Linda A o sen en runda till Vellinge Blomman med Helena på kvällen - mycket trevligt trots alla julgrejer ;)

Men nu sitter jag här o känner mig febrig, illamående, yr, trött o för att inte glömma huvudvärken! *suck* ... samma sak igår - o då skulle jag jobbat hela dagen, men så blev det inte... :/  Känner mig ganska uppgiven på att någonsin må bra igen just nu!!

Jimmy jobbar sin sista dag på JME idag o skulle vara hemma vid tre... hade tänkt att åka till gymmet då, men är nog ingen bra idé! Kanske hinner sätta oss ner o boka allt inför Thailand i stället!!! :)

I morgon är det besök hos min barnmorska för att förnya receptet på mina p-piller som gäller o ett besök hos sjukgymnasten...! ... o på fredags är det äntligen dags för röntgen...!

0 kronor...

Fick lönespecifikationen idag - ingen upplyftande stund! Hade räknat med att jag skulle få lite pengar därifrån för den första två veckorna som jag var sjukskriven, men i stället slutade summan på 0 :-
Försökte läsa av alla siffror o se om det stämde, kom fram till att det nog inte gjorde det - så ringde lönekontoret! Fick ett krångligt svar om att de dragit från både september o oktober o räknat fram hur jag skulle jobba framöver - o nu skulle inte de lönerna när jag börjat jobba igen bli lika lidande?! Kan väl erkänna att jag inte förstod mycket av det där, men de har väl rätt... :/  Är väl meningen att jag ska klara mig på de ynka tusenlapparna som försäkringskassan betalat ut som inte ens täcker min räkningar - tack o lov för att jag inte är ensam! Får väl ta lite från Thailandspengarna också...
Där försvann i alla fall min shoppingtur på Nova i morgon, för att pigga upp mig själv o köpa nåt nytt till min tråkiga garderob... *suck* ... ska i alla fall ha mamma o pappa på middag här i morgon, något kul att se fram emot!

Nu ska jag köra o jobba - lagom motiverad... :/

Last Christmas...

Det spelade precis en jullåt på radio...!? Det är TVÅ månader till jul, så lägg ner all den här hetsen!

Måste bara skriva att jag verkligen skäms över Malmö Redhawks efter det som hänt med Johan - såklart ska han få skriva vad han vill på sin blogg! (http://mrmadhawk.blogg.se/) Jaja, egentligen inget som förvånar en... Malmö i ett jävla nötskal!

Annars är det inte mycket nytt som hänt... var hos en av mina sjukgymnaster i förmiddags! Efter det har jag i stort sett bara legat... ingen bra dag idag! :( I morgon ska jag in o jobba mellan 15-20, så det är bara att kämpa på!

Baka...

Massor av onödigt utgifter denna månaden... i förra veckan fick Jimmy fortkörningsböter på 2400kr för att han körde 62 km/h på en 50-väg... jag kunde inte ens bli arg då jag själv gör det nästan varje dag! Grr... retfulla pengar i alla fall - förstår inte Sveriges moral när det värsta brott du kan göra är att köra för fort!!! Om de ens la hälften av de resurserna på att fånga våldtäcksmän, pedofiler o mördare i stället så kanske det hade blivit lite ordning o reda? Ska då tilläggas att ungefär 15 poliser stod o glodde vid fartkontrollen, till vilken nytta?
Men men... i helgen lyckades han få en parkeringsböter också! Nere på parkeringen vid ICA - nu har de tydligen gjort om de få platserna också till parkeringplatser med speciella tillstånd!? Så nu finns här INGA platser alls om man inte går ner var fjärde timme o flyttar bilen o ställer om sin p-skiva... sjukt!!! Så nu har vi tre alternativ som jag ser det - sälja en av våra bilar, parkera en bil långt åt *pip* varje dag eller flytta... Det sista känns mest lockande!

Jaja, skitsamma... tror jag ska baka idag... :) Nötgifflar... *mums* ... men först ska jag plocka undan lite här hemma, komma på vad jag ska göra till middag i kväll, en dusch o en sväng ner på ICA...!
Ska posta det där brevet till min kära kusin också - har ju lyckats glömma det hela helgen!

Uppföljning...

UPPFÖLJNING...

... slapp huvudvärken hela kvällen igår! ... dock e den tillbaka idag tillsammans med den envisa illamående känslan... men man kan ju inte få allt?!
... ja, Jimmy ska fortfarande börja på Phonehouse - 1 november blir hans första dag!!
... längtar fortfarande till Thailand - i veckan ska det bokas inrikesflyg o hotell! :)
... Röglepacken gav Malmö stryk igår... *suck* ... glad att jag slapp se eländet...
... Sam åkte inte ur Idol i går Gathania - fast det var också ganska bra! Bara Daniel, Andreas o Amanda blir kvar!
... ska posta det där brevet på min lunch på jobb idag!
... tycker fortfarande att fikan med mamma i går var mysig - chai latte... MUMS!
... JAA, min garderob är dööötrist...
... julgrejer... suck säger jag bara! 2 månader o 4 dagar till julafton...
... vitvinssåsen blev kanongod i går!!
... har ätit en clementin till i dag!! Fortfarande inte riktigt god...
... ska strax i väg o jobba heeela dagen idag o heeela dagen i morgon!
... VILL sjunga karoke snart - hjälper inte att sjunga med radion...
... anser fortfarande att jag borde boka tid hos en psykolog - men det är helg nu så vad ska jag göra?
... min mobil är underbar!! :) Larmet beter sig lite underligt dock... Hmmm...
... inga seriösa svar på annonsen på blocket än... får nog aldrig sålt den förbannande mobilen!
... o maten i går var god - stekt lax med örtkryddade ugnspotatis, med vitvinssås o broccoli....!

Nu måste jag köra till jobb - ha en bra dag!!


Jag...

JAG...


... har ingen huvudvärk idag!!!

... önskar Jimmy lycka till på sitt nya jobb på Phonehouse på Burlöv Center!

... längtar till Thailand! *Mmmm*

... hoppas Röglepacket får ordentligt med stryk i dag av Malmö... önskar att jag orkat vara där också, men, men...

.... vill att Sam åker ur Idol i kväll!

... skrev ett brev till min kusin i dag, men glömde posta det - smart!
... fikade med mamma på Mobilia i eftermiddags- mysigt!!
... måste köpa lite nya kläder snart - min garderob är sjukt tråkig...!
... gillar inte att IKEA (o många andra) redan säljer julpynt - det är bara oktober!!!!
... ska strax göra vitvinssås från grunden - något jag insåg att jag inte gjort på många år!?
... åt en clementin idag - smakar inte så gott än, men ändå!
... ska jobba heeela helgen!
... vill sjunga karoke snart - var ju jättelängesedan...!?
... borde nog boka tid hos en psykolog...?!
... älskar min nya mobil...! (Sony/Ericsson w880i)
... förstår inte varför man inte kan få seriösa svar om man sätter in något på Blocket?
... ska laga mat nu!!!


Några ord...

Orkar egentligen inte skriva nu, men det var ju ett tag sedan...  huvudet spränger ordentligt o känner mig helt slut... ska strax iväg till sjukgymnasten, sen en snabb runda på Mobilia - men sen ska jag minsann rakt ner i sängen igen... tack o lov för att jag inte jobbar idag! Har jobbat två heldagar än så länge - den första var tuff då jag mådde ganska dåligt, medan den dagen igår gick ganska smidigt fram till jag satte mig i bilen o körde hem - då kom huvudvärken som ett brev på posten... *suck*
Ska jobba lite varierande nu fram till den siste november - vissa heldagar o andra dagar jobbar jag bara ett par timmar!
Hade faktiskt saknat folket på jobb mer än jag trodde o tro det eller ej så hade jag faktiskt saknat kundkontakten också (trodde aldrig jag skulle säga det!!!), men det går nog snart över... ;) ... o snart kommer David till oss, då lär ingenting kännas bra... *HJÄLP!!!!*

Börjar jobba igen...

Då ska man strax åka o jobba... var hos läkaren igår o hon beslutade att jag fram till den 30 november ska jobba halvtid, för att komma igång igen... kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det beslutet eller ej... såklart vill jag komma igång o jobba igen, så jag kan tjäna pengar o slippa klättra på väggarna här hemma... men samtidigt är jag jätteorolig för att jag inte ska fixa det - hur ska jag klara mig igenom en dag på jobbet när det känns som huvudet ska gå i bitar o det känns som jag ska spy när som helst? Speciellt när jag inte kan ta en enda tablett eller kunna gå o lägga mig om jag behöver! Enda anledningen att jag klarat mig hyfsat utan massa tabletter de senaste veckorna är ju att jag kunnat gå o lägga mig när det blivit förjävligt...:( Jag vet att jag målar fan på väggen nu, men detta är inte rätt vecka att börja jobba igen... för inom loppet av 6 dagars tid har jag haft 3 ordentliga migränanfall o illamåendet blir bara värre o värre... :( ... o i dag känns som det fjärde ska komma... *bläää*
Jaja, det löser sig nog... ska sätta mig ner i dag med min nya chef o se över hur jag ska jobba framöver... o sen ska jag försöka att inte stressa upp mig när jag se hur det låtit mina avdelningar i butiken förfalla...

Positivt i alla fall är att jag äntligen fått röntgentid... den 2 november...

Tvättmedlet slut...

Kul att komma på 10 minuter innan man har tvättid o tonvis med tvätt, att tvättmedlet är slut... *suck* ... bara till att åka o handla... får bli Willys, då de säljer ut ett flak med RedBull för 189kr... BILLIGT!!!

Nu e jag tillbaks...

Sorry, att jag inte skrivit på ett tag, men Jimmy var ledig hela förra veckan o då hittade vi på saker hela tiden - så hade varken lust eller ro att sätta mig ner o skriva... men nu är jag här igen!

Ja, förra veckan var som sagt Jimmy ledig - han tog en paus mellan butikschefstjänsten i Lund o säljartjänsten i Malmöbutiken, det var precis vad han behövde! Under veckan hann vi med ett besök på Media Markt (JÄVLAR, vad stort där är!!!) o en sväng på Nova Lund! En rejäl städning här hemma - där det kastades ett par stora sopsäckar med grejer! Köpte träningskort till Jimmy o tränade tillsammans några gånger...! Vi var på bio o åt gott varje dag! Spelade en himla massa Wow o blev level 70 med våra karatärer :) Jag var på möte på jobbet o var på mitt vanliga besök hos sjukgymnasten o fick akupunktur... Sen firade jag Linda när hon fyllde 25, o på lördagen var vi även på fest just av samma anledning!!! (Bilder finns på http://annizzen.pixbox.se)

I dag var det sen dags för Jimmy att återgå till verkligheten... själv har jag varit hos min nya sjukgymnast (jag vet att det är rörigt med alla sjukgymnasten, men jag går bara till två!) o fick fylla i massa papper om vem jag är, hur jag mår o varför jag tror att jag mår så... fick några småsaker att tänka på - om hur jag står o hur jag har huvudet... för det är just såna saker som vi ska titta på tillsammans... småsaker som man kan ändra på - för att gå o stå rätt o bli medveten om hur man tänker o vad som stressar upp en o.s.v... kändes jättebra o hon var väldigt trevlig!! Vet inte var alla dessa trevliga människor som verkligen bryr sig inom vården befunnit sig innan - men jag är evigt tacksam att jag äntligen träffat några av dem!! (tacka vet jag privatvård!!!)

Nu ska jag lägga mig i soffan o sen en film o hoppas på att min tryckande huvudvärk släpper lite grann o att jag slipper må så fruktansvärt illa...

RSS 2.0