Snart jobb igen...

Börjar förbereda mig lite mentalt nu för att börja jobba igen... har ju en helvetesvecka framför mig som börjar på lördag...

Lör   1/8 - 09.45-17.00
Sön  2/8 - 10.45-17.00
Mån 3/8 - 09.00-19.30
Tis   4/8 - 09.00-20.15
Ons 5/8 - 09.45-19.30
Tor  6/8 - LEDIG!!
Fre  7/8 - 09.00-20.00
Lör  8/8 - 09.30-17.15
Sön 9/8 - 10.30-17.15

Sen försökte jag ta ledigt en vecka till (hade ju semester kvar o ska ända sluta sen!!) - men fick ledigt alla dagar utom torsdagen den 13/8 - då jobbar jag mellan 08.00-20.15 o det är min absolut sista dag på ONOFF... sååååå skönt!!! Men det var fan ingen snäll avslutning de gav mig!?

Kan förresten prata igen - låter dock som jag är jättedundermega förkyld, men jag kan dock prata :)

Köpte ny TV till sovrummet i går... gjorde i ordning rummet på ovanvåningen nu för ett tag sedan o flyttade då ut vår "tjocktv" från sovrummet... så igår blev det ett spontant besök på Media Markt o vi kom hem med en 37 tums plasma (Panasonic såklart!!), som nu hänger på väggen :) Lite dåligt samvete hade jag när jag betalade (30 månaders avbetalning - jäkligt bra erbjudande btw!) att jag stödjer tysken o inte ONOFF... men har handlat MASSOR på ONOFF genom åren o inte stöttar företaget mig för det...?!
Funderar seriöst på att sätta fyr på en av mina "jobbeskjortor" när jag slutar, som någon sorts symbol på att de inte ska få mig att må dåligt längre ;) Det brister bara i att jag inte vet var jag ska tända fyr på den (utan att brandkåren kommer!) , o att jag är jäkligt rädd för eld... men det hade varit kul... hehe ;)

O ett STORT GRATTIS till Jimmy som fyller 30 år idag....! Hipp, hipp, hurra!!!! :)

Var är rösten??

Mitt lilla virus som förra veckan satt på mina luftrör, bestämde sig i lördags för att hoppa över på mina stämmband... där har det nu suttit sedan i lördagskväll o gjort att det ända jag kan få fram är några få viskningar eller några märkliga läten... :( Lagom frustrerande att inte kunna prata... men men... hoppas snart det går över!!

Helgen...

Då var man tillbaka i Skåne igen (eller rättare sagt så kom vi hem i går kväll!)
Det har verkligen varit en helt underbar helg!! Körde upp i fredags... stannade tre gånger på vägen o var framme vid halv 7 tiden! Mötte upp Acke o Alexandra (som båda var väääldigt nervösa!). Fick lite instruktioner (då vi skulle bo i deras lägenhet!) - sen åkte de iväg o vi gick runt lite i Hammarby Sjöstad! Åt lite, köpte godis o såg en film innan vi stupade i säng!
På lördagen sen var det dags för bröllop... tillbringade stora delar av förmiddagen med att bråka med mitt hår (men det blev ganska bra till slut!). Väntade in Pelle o Erika som kom från Karlstad o som också skulle bo i lägenheten! De hade fastnat i trafiken på vägen o blev ganska sena... så det blev stressigt när vi skulle ta oss till T-centralen med tvärbana o tunnelbanan... men vi hann precis i tid till bussen som skulle ta oss till Adelsö :) Åkte en timmens buss o en båtfärd innan vi var framme...
Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss av bröllopet, var ju en rejäl blandning av människor - b.la. var där en gregoriansk munk, en kändis inflygen från Hollywood (Caroline Lagerfelt - b.la. känd som Serenas mormor i Gossip girl) o hennes söner, en adlig släkt med många persoligheter o framgångsrika människor, chefredaktören från Elle (Alexandras mamma), kända jurister, företagsledare, fotografer, studenter, ett gäng Värmläningar o ett gäng Skåningar... en ganska bra blandning alltså :) Men bröllopet var såå fint, maten var himmelsk, festen var grymt rolig o vilka underbara människor... :) (foto finns nu på http://annizzen.pixbox.se)
På söndagen blev det väääldigt lugnt... mycket vila, en promenad o var ute o åt med Alex o Alex på kvällen på restaurang Jimmy´s :) ... gillade verkligen Hammarby Sjöstad - o ska jag någonsin flytta till Stockholm, så tänker jag bo där!!!
Körde hem igår... o började vår resa strax efter nio... körde mott Ullared (vilket jag fått igenom med lite övertalning!!). Men när vi väl kom fram hade vi inte det minsta lust att ställa oss i "flera timmarskön" till Gekås - så gick en sväng i de andra butikerna innan vi åkte hem! ... blev ett stopp för mat i Halmstad på Max, sen bar det hemåt... har kört 131,5 mil totalt denna helgen!!!

På väg...

Ja, då sitter man i bilen (tacka vet jag mobilt bredband!!) ... kört ca. 25 mil o hunnit med ett stopp på McDonalds! ... 30,8 mil kvar... men det har gått ganska fort än så länge!

Stockholm...

Nu bär det av mot en intressant helg i Stockholm! :)

Gamla foton..

Satt o tittade på lite gamla foton tidigare... alltid kul att titta på alla gamla partybilder från förr... :) Tänk så mycket som hänt under fem år - tänk så annorlunda livet var för fem år sen... undrar hur livet ser ut fem år fram i tiden?
Det absolut jobbigaste var att se de 20 kg som jag lagt på mig under dessa 5-6 åren... de som har fått hjälp av mycket huvudvärk o värktabletter, tröstätande, redbull, lathet o antidepresiva tabletter... de kilona måste bort igen - i alla fall en del av dem...!? Kan man ha det som mål - att om 5 år ska jag vara 20 kg lättare?! ;) Hehe, kanske lite långt fram... men det är ett mål i alla fall!!

Borde packa lite till imorgon... känner mig själv - kommer vara superstressad i morgon förmiddag om jag inte fixat lite redan nu i kväll! Hmmm... kanske ska stryka kläderna till bröllopet i alla fall...

Såld bil o feber...

Jimmy sålde sin bil i går! Till någon snubbe från Arlöv (som jag har haft inne en hel del på jobb)... han hämtade den igår kväll... kändes väldigt sorgligt... älskade att köra den bilen... men nu sparar vi över 4000:- i månaden... o Jimmy kan köpa en mycket billigare bil... men känns ändå väldigt tråkigt... :(

Fick min nya almanacka i går med posten.... :) Riiktigt snygg!! Meeee like!!

Haft stora problem med min astma i 1 ½ vecka nu... igår var det riktigt dåligt - var totalt slut i kroppen - o senare på kvällen fick jag hög feber o ont i halsen dessutom... jäkligt dåligt tajming då vi kör till Stockholm på fredag! Får vila mig ordentligt o hoppas på det bästa...!?
O på jobb blev inte så glada på mig när jag var tvungen att sjuka mig idag...! Fick mig en riktigt utskällning... som det skulle vara mitt fel att vi inte har någon butikschef just nu, o att där är total kaos o många jobbar halvt ihjäl sig...!?
Den här kaosen o negativa stämningen som råder i vår butik har jag länge vetat om - därför jag inte orkar mer! O just nu orkar jag inte bry mig om det alls... tänker inte dras ner i allt det där negativa igen, när jag snart slutar!! Kommer troligtvis stanna hemma i morgon med (om inte febern släpper) o sen är det vara NIO ARBETSDAGAR KVAR!!!!!!!! Whiiiiieee!!!


Första dagen...

Första dagen tillbaka på jobb idag... var grym ångest i morse vill jag lova! Men när jag väl kom dit, så rullade det på... var ju bara sex timmar, fast kan ju erkänna att jag mentalt redan slutat där - orkar inte bry mig så mycket!!
Är ledig i morgon igen! Då ska jag fixa lite inför bröllopet på lördag... på fredag kör vi ju till Stockholm...! Ser fram emot helgen... ska bli riktigt skoj :)

Dags att läsa lite innan jag ska sova... Natti Natti!

Bakfull...

Borde verkligen inte sitta här just nu... borde städa efter fylleslaget här i går kväll!! Vi firade ju att Jimmy snart fyller 30... o det var en ganska galen fest! Masssor av sprit, öl o vin - varav hälften nog ligger på golvet, marsvin, mycket pojkar som tafsade på varandra, karaoke, mycket snack om strap-ons o dubbelmackor, folk som spydde o däckade i vår soffa - nattligt besök av grannarna o mycket mera... :) Roligt var det, o jag vet inte hur jag lyckades bli så fuller... men så gick det i alla fall! Är äckligt bakfull idag i alla fall... o måste tvinga mig själv till att städa nu - ta en dusch, o kanske tvätta! I morgon väntar jobbet igen.... VILL INTE!!!!!

Gymmet!

Precis hemkommen från en pass på gymmet - blev 20 minuters infrabastu, ett pass Switching och 40 minuter på löpbandet... sååå jäkla skönt, men känner mig lagom slut nu :)

Blir en dusch nu - sen ska vi nog hämta vår bäddsoffa i Trelleborg... o ikväll blir det himmagjord pizza o pizzasallad... *Mums!!* ... troligtvis kommer Emma, Johan o Micke förbi på middag!

Ny almanacka!

Beställde en ny almanacka i går... varit ute o tittat en del (behöver en ny tills jag börjar skolan), men allt är så himla tråkigt! O visst dessa var lite dyrare än vanligt, men jag får den precis som jag vill... nu väntar jag spänt på att den ska komma med posten! Titta in på http://personligalmanacka.paulanders.com/ 




Nu är det dags att hoppa in i duschen, sen blir det en tur till Nova Lund o kanske upp en sväng i stan... måste fixa en klänning till båda bröllopen vi ska på (skickade tillbaka den jag köpte på Halens!) o fixa lite med en av bröllopspresenterna!!

Min tredje vecka...

Då var jag inne på min tredje vecka semester o min sista hela vecka... (ska ha lite dagar här o där sen) ... men det känns faktiskt inte alls tungt o jobbigt... eller jo, är inte det minsta motiverad att jobba... men det är inte mycket kvar nu! O jag längtar tills skolan börjar o jag börjar mitt nya jobb på Himmelriket... :) Bara tanken på att aldrig (hoppas jag!!) behöva jobba HEEELA julen igen får mig att skratta högt!! O få göra saker jag verkligen vill...!!! Trots att jag kommer ha dåligt med pengar i fyra år framåt, så känns det verkligen som jag tagit rätt beslut :) ... det enda jag kommer sakna något enomt är mina kollegor...!!!

Det enda som oroar mig är min huvudvärk! Är bara så rädd att den ska ställa till det för mig... men jag hoppas ju verkligen att det ska hjälpa att få göra det jag verkligen vill o komma från all negativ stress...!?
Äter ju mycket mindre värktabletter redan o har slutat helt med mina antidepresiva... Min huvudvärk har tagit en annan form... den har gått från en konstant o  nästan likadan smärta hela tiden - till en värk med toppar o dalar! Alltså för första gången på jag vet inte när (minst 1 år i alla fall...!) - så finns det stunder då jag inte har huvudvärk alls (kryss i taket!!) - men mina riktigt anfall är också mycket värre o jag har svårare att hantera dem... :( ... o huvudvärken är heller aldrig långt borta - så fort jag sovit för lite, inte ätit på några timmar, druckit för lite vatten, druckit sprit, stressat, oroat mig för mycket, utsatts för värme - så tar den första bästa chans att slå till...! Inte sånt man borde oroa sig för hela tiden när man är 26år gammal?

Ska jag vara ärlig så vet jag inte vilket "läge" som var bäst... :/ Innan visste jag i alla fall hur jag skulle må varje dag...!?
Undrar om detta helvete någonsin kommer sluta??

Sommarrockshelgen...

Sommarrockshelgen började på fredagen klockan 16 - då det bar av mot Svedala o hem till Paula o Robban! Insåg dock när jag körde in på Prelatgatan (där de bor!) - att jag glömt mobilen hemma! Så det var bara att slänga av alla grejerna o Jimmy o köra tillbaka till Malmö - Mazdan gick i 200 km/h i mellanåt... Whiiiee... :)
När jag kom tillbaks började festen med köpemat o öl... :) Skyndade ner till badet för att se E.M.D... men jag blev stoppad för jag hade min systemkamera med mig!!! Hade kollat upp på deras hemsida innan, så allt skulle vara okej... vilket det borde varit! Men plötsligt fick jag inte lov att ta in den.... :( ... snälla Lennart tog hand om den till mig!!!  
Men var riktigt besviken ett bra tag... o det blev inte bättre när jag såg att andra människor lyckats få in sina systemkameror... *blääää!* Funderar riktigt seriöst på att skaffa mig ett pressleg på någon vänster till nästa år... kan ju inte leva utan min älskade kamera!!
Men efter ett besök i Paulas bil (Yarisen!!) som stod parkerad en gata bort, för "vätskekontroll" så kändes allt bättre.... ;)
Sen var det dags för Joddla med Siv - o stämmingen var på topp! Högt tryck, svettigt o måånga nakna överkroppar!!!
Kvällen avslutades med lite "Jag har aldrig, aldrig... leken" innan vi alla stupade i säng.... o hur Paula o Robbans dubbelsäng blev så full med folk den natten, är det ingen som vet.... ;)

Lördagen börjades med en riktigt "hotellfrukost" - det fanns hur mycket som helst att välja på! Det blev en ganska slapp förmiddag innan vi gick ner för att se Småstjärnorna! Dagen fortsatte med grillning vid Johan o Maria - o detta året slapp vi regnet!! Tog en stadig grogg för att komma över "bakfyllan" - sen var man på gång igen!! ;)
Kevin Borg var nästa artist på tur... han är såå himla söt, men han såg lite sliten ut! Vi tjejer stod bland fjortisarna o skrek, medan killarna mest skämdes över oss ;) Dags för ännu en "vätskekontroll" i Yarisen... några gick för att se D.A.D, medan vi andra fortsatte dricka! Gick tillbaka för att se Hasse Andersson... men det var ganska tråkigt, då man bara kunde en enda låt..! Ännu en "vätskekontroll" för dem som inte skulle se Veronica Maggio, sen väntade Perikles!!! O där var såklart ligga bra tryck som vanligt!!! Älskade slutnumret med "I natt jag drömde" och "Du gamla du fria"!! Precis där började dock min huvudvärk ta ordentligt med fart... o lagom till Tomas Ledin, så var migränen ett faktum... :( Ställde mig lite avsides o såg honom ändå... o han avslude med en av mina absoluta favoriter "Snart tystnar musiken..." 
Efter det avslutades sommarrocken med ett hejdundrande fyrverkeri!! De flesta gick därefter till McDonalds, men jag kände bara att jag behövde komma hem... så gick hem till Paula o Robban o packade ihop våra saker... sen tog vi en taxi hem! Tog några starka piller o somnade gott i min egen säng... 

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att helgen var lika rolig som jag hade hoppats :) O där är många samtalsämnen om ormgroppar, sova tåg o lammkött som jag sent kommer glömma... ;) ... o tog ju inte ett enda foto... men hoppas jag kan få Helenas bilder... för där vara mååånga galna bilder som jag bara måste ha!!!
 

I morgon...

Lovar att det blir en uppdatering om helgen i morgon...  men just nu vill jag bara sova!

Natti Natti!

Sommarrock!

Dags att dra till Sommarrocken strax... får göra en sammanfattning på söndag... om jag inte är för trött o bakfull ;)

Ha en bra helg mina vänner!!

Lååång dag...

Känner mig lite trött o sliten efter dagens tripp till Österlen, tillsammans med mamma, pappa o Jimmy! Varit i Tomelilla, Simrishamn, Ystad o en massa andra småhålor på vägen... riktigt mysig dag, men det känns att man varit iväg hela dagen... Bir tidigt i säng i kväll.... har ju en låååång, men rolig helg framför oss! Sommarrock i Svedala som gäller både fredag o lördag... hoppas det blir lika kul som sist!!!! :)

Dags att installera mitt nya PC-spel som inköptes på Bo Ohlssons i Tomelilla tidigare idag... sen blir det TV-tittande i sängen... *Gäsp!*

Idag...

Var skönt det var att fylla på förråden i går... :) Blev en massa sprit, öl, cider, vin o godis... :) Nu slipper man handla på systemet hela tiden!!

Idag blev det en skööön sovmorgon... behövde verkligen det! Ska strax dra ner i sväng till gymmet! Sen ska jag försöka vara lite ordentlig o fixa lite inför min skolstart - ringa CSN o Handels... har lite frågor till dem! Iväg blir det troligtvis en sväng till Trelleborg - ska byta min däck (jaa, jag vet att jag är pinsam som fortfarande kör med vinterdäck!!!) o grilla... MUMS!

Tyskland!

Då bär det strax av till Tyskland... Whiiieee... :) Ha en bra dag mina kära vänner!

Helgen...

I fredags hade vi en mysig kväll - jag, Jimmy o Micke - med god mat, goa drinkar (Mojitos o Hallondaiquiri) o kortspelande på balkongen :) Chicago o 500... Massa trevligt!



I går blev det en sväng till Lomma beach... sååå jäkla skönt i värmen!!! På kvällen åt vi ostbricka o såg på filmen "Knowing" http://www.imdb.com/title/tt0448011/ Den var faktiskt bra :)

I dag har det bara blivit väldigt lugnt än så länge... jäkla huvudvärk (pga värmen) o helt slut då jag sovit väldigt dåligt de senaste nätterna... :( ... i morgon drar vi i alla fall till Bordershoppen i Puttgarden o handlar sprit... :)
Pappa var o lämnade brobizzen nu för en stund sedan... då satt det en förrymt fågel nere på en av bilarna... verkade inte som någon letade efter den ens... o den såg o lät helt livrädd... stackare!



Lomma beach

Haft en kanondag på Lomma Beach idag... Mmmmm... :) I kväll gäller mys i soffan med film!

Ångestdag!!!

Åhhh, jävla skitdag!!!!!!!!!! *Grrrrrrr....!* ... känns som jag knappt sovit inatt p.g.a. den jävla värmen... o såklart vaknade jag med SJUK huvudvärk, yrsel, illamående o mensvärk! O till råga på allt så håller jag på att bli knäpp av värmen!! Kan det bli bättre?!

Förlåt, men idag är bara en sån dag.... :( ... ska försöka ta mig i kragen - ta en kall dusch, åka iväg o handla mat (Jimmy har önskat Sjömansbiff ikväll - då han går på semester!) - besöka apoteket o systembolaget.... o kanske in en sväng på jobb... ska göra mitt bästa för att få in några semesterdagar till innan jag ska vara tjänstledig...! Vill ju jobba så lite jag bara kan innan det är dags för skolan ;)

32 grader...

Just nu är det 32 grader i vårt datorrum på ovanvåningen.... sjukt jobbigt... :( Hur ska man kunna sova i denna värmen?? Fick inte ens svalka av mig innan idag när jag åkte till stranden i Svarte o Mossbystrand med pappa... bara brun jäkla algsörja i havet... *blääää*

Marknaden igår...

Marknaden igår var trevlig! Solen stekte - o mellan varven åskade det o regna, men det var bara skönt! Tok för varmt att gå på marknad egentligen! Blev det vanliga - laktisremar, gräddbullar o kryddor.... sen blev det ett par "Foppatofflor" - tror jag funderat på det varje marknad de sista åren, men kommit fram till att de bara ser töntiga ut! Men fan så sköna, så i år köpte jag såna...



Tog förresten lite foton på min krydd-"trädgård" också i går... :)





I dag har jag inga planer alls... kanske ligga en stund på balkongen, ringa o boka klipptid o kanske tvätta... :/ Håller redan på att bli knäpp av värmen o klockan är bara strax efter 9... min huvudvärk o astma gillar inte alls den här tryckande värmen o höga luftfuktigheten... :/


Igår...

I går gick jag upp ganska tidigt (kl 9!) - satte mig på balkongen o läste min nya bok! Jag vet att man inte borde klaga på värmen - men hjälp, det var nästan för varmt! Pendlade mellan balkongen o soffan hela förmiddagen - kunde lite släppa min bok en enda sekund - gillar den skarpt! (Nattfåk av Johan Theorin)
Gjorde mig i ordning o körde till Vellinge Blomman - hade telefonintervju på vägen med Himmelriket (www.himmelriket.se) - tänkte att det skulle bli mitt lite extrajobb under skoltiden... o har jag alltid velat ta upp det här med sexparty igen, så varför inte :)
Köpte lite örter o krukor på Vellinge Blomman - o åkte se hem för att plantera dem! Blev en liten "kryddträdgård" i min fönsterkarm i köket - meee like :)
Efter det blev det ett besök på Lilla Torg med Kim :) Kim hade så många bra idéer denna kväll att hennes nya smeknamn blev "Livet har sina goda stunder-Kim" ;) Blev i alla fall god mat, massor av god dricka o ännu mera tjejsnack :) En riktig kanonkväll!

Nu ska jag strax köra o hämta upp Micke (Jimmys bror) - sen ska vi köra till Hörby Marknad... :)

RSS 2.0