Händelserik helg...

Har inte hunnit skriva alls i helgen... hänt för mycket :)

I lördags blev det först en tur till Malmö Entré för lite shopping! Sen till ICA MAXI för att handla kött... Klockan 14.30 samlades vi (20 pers) på Lockarps Go-Cartbana! Körde först lite träning, sen delande vi upp oss två o två o körde race... grymt skoj!! Önskar bara att man vågade lite mer... men det blir bättre o bättre för varje gång man kör :)
Efter go-carten blev det en snabb runda hem för att duscha... sen samlades vi hemma hos Jimmy O o grillande o festade lite... trevligt, men alla var lite avslagna efter dagen aktiviteter ;)

I söndags åkte vi till Svedala o Mazda Center! Jimmy provkörde den nya Mazda 3 - riktigt mesbil jämför med den han har nu, men den dricker ju också enorma mängder soppa!! Efter det tog vi en tur på Svedala Quality Outlet o shoppade lite kläder! Sedan blev det en spontant besök i Trelleborg med lite grillning! Micke åkte med oss hem o såg film på kvällen...

I dag var min tanke att ligga på balkongen o sola o läsa min nya bok... men solen vill inte titta fram :( ... så får ligga på soffan o läsa i stället... o kanske ta en tur o handla lite mat o kanske städa litte smått...!?

Inte många timmar kvar...

Inte många timmar kvar till semestern nu... :) Kan väl erkänna att det går lite segt på jobbet idag!

Under mina tre veckors semester planerar jag att..

  • ... ta det vääldigt lugnt!
  • ... trappa ner ännu mer med mina mediciner!
  • ... hinna med några strandbesök!
  • ... ha måånga sovmorgnar!
  • ... åka en sväng till Tyskland för att handla sprit!
  • ... förhoppningsvis åka en tur till GeKås! :)
  • ... umgås med nära o kära!
  • ... äta o dricka gott hela tiden :)
  • ... träna!
  • ... festa!
  • ... troligtvis besöka Svedala Rock!
  • ... besöka en marknad... sugen på Hörby marknad på onsdag någon?? :)

Får se hur det blir med min lilla lista... men skönt ska det bli i alla fall att vara ledig :)


R.I.P...

Kändes totalt overkligt när jag hörde på radion för en stund sedan att Michael Jackson dött... :( Oavsett vad som sagts om honom genom åren så var han är stor artist... min stora barndoms idol är borta för alltid... :( R.I.P Michael Jackson! Vila i frid!

Ska strax iväg o jobba mina sista timmar innan semestern.... :)

Antingen eller...!?

Har insett att antingen tänker, känner o analyserar jag på tok för mycket - eller så stänger jag av helt! Ser bara åt ett håll o inbillar mig att det ska vara så!
O dessa två lägen skiftar friskt med varandra - ibland någon gång då o då - ibland från vecka till vecka - men allt för ofta på sistone kan det handla om dagar, timmar... t.o.m. minuter! Jag vet ju att jag är komplicerad... men någonstans får det vara nog... Varför finns det inget mellanting? Känns som jag blir tokigare för varje dag som går... Hmmm...!? ;)

Underbar dag...

Hade en helt underbar dag uppe hos min kusin Lina (mitt ute i ingenstans!!) i går... :) 23 grader ute, vindstilla, fridfullt, vackert landskap, trevligt sällskap, gosiga hundar o fina hästar :) ... kommer ev. lite foton senare idag!

Nu ska jag strax köra till jobb... tre arbetsdagar kvar innan det är dags för tre veckors semester!!!!!

Nya foton!

Är sjuuukt trött idag... men det var en väldigt rolig fest igår... foton kommer upp strax på http://annizzen.pixbox.se från både gårdagen o midsommarafton! Dags att slöa lite mer nu... *gäsp*

Midsommar!

Den sista veckan har jag inte alls känt för att skriva... snurrar för mycket tankar i huvudet! :/

Midsommarafton igår - sov länge, sen blev det en tur till Mobilia för att fixa lite saker inför kvällen! Fick för mig att göra en midsommarkrans, men Buketten på Mobilia är ju skittråkiga :( Så körde i full fart till Lindas jobb i Limnhamn o kom in i butiken en stund efter att de stängt... men fick hjälp att plocka ihop blommor ändå, o till ett bra pris dessutom :) Vad hade jag gjort utan min personliga florist?!
Körde i alla fall hem sen o fixade kransen - blev riktigt nöjd måste jag säga :) ... sen vid halv 4 bar det av till Trelleborg o midsommarfirande hos Jimmys föräldrar... när vi satt o åt fick jag en riktigt sjukt migränanfall - vänster av sida av ansiktet "dommade av" o jag såg nästan ingenting på vänter öga... som tur var hade jag knappt börjat dricka... så tog en tablett o gick o la mig en timme! Det släppte i alla fall lite, så kunde fortsätta att vara med!
Strax efter 11 körde vi hem... men kom inte så långt - då vår granne på första våningen hade fest... :) Det var riktigt trevligt trots att jag inte mådde så bra! Jag kom i säng vid halv 4... men vissa fortsatte då att festa ;) ... kommer upp lite foto i morgon på min sida - dock tog batteriet slut i Trelleborg efter att Micke lekt med kameran o fotat allt o alla ;)

Strax bär det av till nästa fest - det är Fia (min brors fru) som fyller 30 år idag! Så det blir stor fest i Skurup :) Ska bli riktigt skoj... dock är man lite trött o huvudet gör fortfarande ganska ont, men det går förhoppningsvis över... annars får det bli ännu en alkoholfri kväll för mig!

Ha en bra kväll mina vänner!

Lördagen var kanon!

Hela lördagen var jättekul :) Alexandra och jag vimsade runt halva dagen med att fixa inför kvällen - handlade mat, sprit, blommor, dricka, tårta o.s.v...! Sen på kvällen var det partaj när killarna kom hem från Paintballbanan och efter en tur på stan där Acke fått gå runt utklädd som stjärgosse, dela ut pepparkakor o sjunga julsånger ;) Blev en riktigt lyckad dag... :) ... o igår var jag bakfull som planerat o låg mycket på soffan! Bilder från festen ligger på http://annizzen.pixbox.se om någon missat det!

Idag har jag njutit av den fina vädret o fått en del till att fundera över...!? ... strax blir det en sväng på gymmet o sen blir det nog en lugn kväll framför datorn.... tre dagars jobb väntar tillsammans med ONOFF:s sommarrea... :/

Bläää...

Blev ingen studentfest för mig idag... huvudvärken o tröttheten satte stopp för det...!
Haft grym huvudvärk hela dagen... beror väl på alla tankar o den enorma klumpen i bröstet! Det eviga regnandet och en jobbig dag på jobbet har inte gjort saken bättre...! Det mesta känns förjävligt just nu... :´(

Galen dag...

Haft en ganska galen dag! Började halv tolv att tvätta - o har nu tvättat 10 maskiner tvätt! Samtidigt har jag monterat förvaringshyllor från IKEA. Sorterat, kastat, märkt upp och fixat i fem timmar inne i vårt förråd på ovanvåningen!! Av det har det blivit 3 överfulla sopsäckar med skräp - ett antal kartonger, påsar o.s.v. som pappa ska komma hit o hämta om en stund (mamma ska stå på loppis på Almåsa på söndag!) - mycket bättre ordning o reda - o en svettig o trött Anna, med väldigt ont i ryggen! Men ganska nöjd med vad jag gjort :)
Nu återstår bara att hjälpa pappa ner med att grejer - slänga sopsäckarna - ta upp den sista tvätten och sortera o vika den - fixa mat - ta en varm dusch.... Sen ska jag slänga mig på soffan...! Hade egentligen tänkt ta en pass på gymmet också, men inte en chans att jag orkar det efter denna dagen! *Pust!*

I morgon ska jag vara på jobbet kl 8 på säljutbildning... har redan haft den när jag var uppe i Stockholm sist, men men... :/ Jobbar till 16.30... sen ska vi på student i Trelleborg (Jimmys ena kusin som tar studenten!)
Sen på lördagen ska grabbarna ha svensexa för Acke, medan jag ska umgås med Alexandra på dagen o fixa inför kvällen - då svensexan ska avslutas med en 30-årsfest för Acke hemma hos oss... :) Fullt ös när de är nere från huvudstaden!
Söndagen planerar jag att ligga i soffan hela dagen...!!

Förresten...

Förresten... jag har bara SJU arbetsdagar kvar till semestern... :) Ibland är det riktigt skönt att ha jobbat in en del dagar redan!

Skattepengarna!!!

Whiieee... skattepengarna är här :)

Hade en väldigt lugn förmiddag (fastnade vid datorn med Empire Earth...!) - sen körde jag iväg till IKEA o NETTO!
På IKEA blev det lite småsaker som en termos till Jimmy (han måste ju dricka kaffe när han är ute på kundmöte!), ny lampa till sovrummet, några skålar o.s.v... sen blev det lite hyllanordningar till vårt "förråd" på ovanvåningen... dags att fixa i ordning där nu!
Efter det blev det en sväng till NETTO... Varje gång jag står där i kö (vilket alltid tar sjuuukt lååång tid!) så undrar jag varför jag handlar där?! Det händer inte så ofta, men ibland har de något bra erbjudande... frågan är bara om det är värt det? All den väntan bara för att få det några kronor billigare...!? Nej, tacka vet jag ICA MAXI!!

Nu ska jag strax köra till Mobilia och träffa Jenny o ta en fika... :)

Ny klänning!

Det blev tyvärr en dag på soffan... huvudvärken har inte varit nådig mot mig idag... :( Men nu börjar jag känna mig som människa igen, så det blir jobb i morgon!

Shoppade lite på www.halens.se idag :) Två bröllop i sommar ju, så var tvungen att ha en ny klänning! Hoppas den är lika fin som på bilden... o att den passar!



Nu är det dags för CSI... ha en bra kväll!

Gäsp...

Fick vara uppe tidigt i dag då de kom från Spolpågarna o ska gå igenom hela avloppssystemet i huset... *gäsp* ... mitt huvud spränger fortfarande o jag vet inte hur jag ska göra idag... ska egentligen jobba mellan 11.30-20... men just nu känns det nästan omöjligt... :( Får se hur det känns om en stund...

Usch, detta vara lite obehagligt... http://sydsvenskan.se/skane/svedala/article436947/Dod-kropp-funnen-i-Bokskogen.html

Migrän...

Grym jävla migrän är det enda jag har att säga just nu... :(

Jaha...

Gissa om jag fastnade i SIMS??? .................................... JAAAAAAAAAAAAAA SÅKLART!!
Men det är skitskoj :)

Ska snart ner på gymmet... väntar bara på Jimmy! Han hade sitt första kundmöte på jobbet idag o han sålde :) Whiieee!!!! Kul att det går bra för honom!!!

Drömde om skolan i natt... (igen!) ... vill bara att det ska börja, så jag kan sluta vara så grymt nervös...!!!
Men tiden kommer gå snabbt... jobbar 50 % denna veckan ut, sen 75% i tre veckor. Sen har jag tre veckors semester! (v. 27-29)
Sen jobbar jag några dagar innan jag har semester över helgen (fre-tis) då vi ska på bröllop i Stockholm (Acke o Alexandra). Sen är det drygt 14 dagar kvar tills jag slutar på ONOFF (för alltid... hoppas jag!) ... o sen är det ännu ett bröllop (Robban och Paula) innan skolan börjar på måndagen den 17 augusti... :)

Hmmm...

Sitter här och funderar på om jag ska sätta igång SIMS 3 eller gå till gymmet?! Svårt val... men ska nog spela lite innan jag gå dit... bäst att inte fastna bara ;)

I helgen väntar jobb, jobb o lite mer jobb... ska också ha lite grillning hos min chef i Häljarp - både vår butik o Lödde! Ska köra dit, så det blir väldigt lugnt för min del... mest nyfiken på hans hus!

Nej, nu ska jag spela... :)

Sims 3...

I dag slog mitt lilla "spelnördshjärta" några extra slag, då SIMS 3 släpptes ;) Gillar ju de flesta sorters spel, men alla Sims o SimCity spel har en speciell plats i mitt hjärta! O efter någon timmes spelande så är jag inte missnöjd... :) Sugen Helena?? ;)


Jobb...

Dags för jobb... önskar att jag slapp har den enorma klumpen i magen varje gång jag ska dit...! *suck*

Vilken värme!

Pust, vilken värme idag!! Har 28 grader här på ovanvåningen just nu... o jag har tillbringat förmiddagen med att städa... sjukt varmt! Men jag ska inte klaga... gillar att sommaren är här :)

Ett helt gäng med gråsparvar har byggt bo under takpannorna på vårt hus... de kvittar som galningar så länge solen är uppe om dagarna! O i morse hade jag t.o.m. besök av en inne i vardagsrummet, som flugit lite fel... ;)

Nu ska jag förbereda lite fika! Mamma o hennes syster kommer förbi...

Underbart väder!!

1 juni och sommarvärme... :) Me like!!!

Helgen blev inte riktigt som jag tänkt då jag mådde riktigt dåligt nästan hela helgen... :( ... blev en lugn fredagskväll tillsammans med Jimmy, Micke o lite kortspel! Lördagen tillbringade jag mest i sängen, var helt slut! På kvällen blev det god mat o Robinsson (Hur kunde Elinor vinna???) Fick tyvärr ställa in tjejkvällen hos Kristina... sen igår åkte vi ut i stugan o åt middag tillsammans med min familj o busade med Sarah o Emma :)

Ungefär samtidigt som jag skrev det där om EU-Valet, så började tidningar, radio, tv o internet pumpa ut reklam o information... jaja, det var på tiden! Vet väl lite mer nu vad partierna vill... men varför kan inte någon (utom Sverigedemokraterna) våga uttala sig om Sveriges invandrarproblem? Det är ju ett stort problem, så varför bara blunda?

Dags för mig att köra till jobb strax... jobbar mellan 12-16 idag! Sen blir det en sväng på apoteket o förhoppningsvis gymmet!

Ha en bra dag!

RSS 2.0