Städning av garderoben!

PUST... precis städad/sorterat klart min garderob! Tänkt ett bra tag på att jag ska göra det, men kommer alltid något emellan... men idag så :) Gör ofta en sån här städning en gång om året eller nåt, men brukar mest leda till att jag viker alla kläder o lägger in det lite snyggare!

Men idag var jag på krigsstigen - jag var trött på att känna att min garderob är proppfull med kläder med jag har aldrig något att ha på mig!!
Insåg medan jag höll på att jag sparar många kläder för minnenas skull - min konfirmationsklänning, ett linne som jag hade på en viss fest, en kjol som jag alltid velat komma i o mina gamla favoritjeans för att nämna några saker... vissa kläder har jag inte haft på mig på över 10 år!!!!! Kläder som jag ALDRIG kommer ha på mig igen... så idag åkte de ut!! O eftersom det blev en hel del, bestämde jag mig för att skänka bort de kläderna som faktiskt är hela, snygga o någon annan kan ha nytta av!
Blev två sopsäckar med såna kläder o en halv med saker som åker i soporna!! O nu har jag sååå mycket mer plats i garderoben... känns underbart!!! Varför har jag inte gjort detta innan?

Nu är det dags att röja lite här hemma, ta en dusch o göra mig i ordning för i kväll! Ska äta på Elysée med Linda o Jenny :)

... o fortfarande inga Treo för min del :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0