Nagra rader fran Koh Samui!

Sitter just nu pa ett internetcafe nara vart hotell pa Koh Samui! O tro det eller ej, men just nu osregnar det utanfor - trodde knappat det kunde regna i Thailand, men joda!!

Kan val saga att jag hade all ratt att oroa mig infor denna resan - nastan allt som kunde ga snett har gjort det! Forst var planet fran Kopenhamn forsenat, vilket resulterade i att vi satt en bra stund pa Kastrup innan vi lyfte o efter det flog vi runt, runt ovanfor London! Det gjorde att vi mer eller mindre fick rusa till nasta plan o nar vi checkade in oss sa fick i biljetter i hela andra namn. Nar vi kom pa det sa skickade de oss till en annan gate som sen skickade oss tillbaka till den gaten dar vi forst stod. Men nar de sokte pa vara namn i datorn,  sa stod det att vart resebolag hade bokat av var resa i slutet av november?! Galet! Kom i alla fall med pa standby till Bangkok! Den 10 timmar langa flygresan var heller ingen hojdare da vi hade en unge bakom oss som skrek hysterisk, grat o sparkade i sattet nastan hela resan, sa det blev inte manga minuters somn dar!
Val framme i Bangkok dok inte vara vaskor upp - fick anmala dem forsvunna o sen ta nasta plan ut till Koh Samui! Kandes inte alls nagot vidare! Nu har vi varit har i nagra dagar - har fatt kopa nya grejer da vi stod har nastan utan nogot alls! O ringer o fragar om vara vaskor hela tiden, men har annu inget besked... forsoker njuta, men man har anda det hangade over sig som ett svart moln - vi vet inte om eller nar vi far tillbaka vara vaskor!?
Tack o lov for min alskade bror som ringt o fixat o kollat upp en massa till oss i alla fall!

Annars ar hotellet okej, det ar varmt o skont har o forhoppningsvis ordnar sig allting snart!

Ta hand om er sa hors vi snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0