Hej hej!

Da sitter man har pa ett internetcafe igen, svart att halla sig borta fram datorn trots att man sitter pa andra sidan jorden :)

Kan borja med att beratta att vara vaskor kom till ratta i fredags kvall, jag hoppade runt av gladje!! Undrar vart de har varit, men formodligen har det bara statt o vantat i Lonodn!

Det har regnat lite nastan varje dag sen vi kom hit. En kvall sprang vi till en restaurang nara hotellet som hade tak, da det regnade for fullt! Under tiden vi satt dar forvandlades huvudgatan till en flod, vi trodde knappt vara ogon! Det kom hur mycket vatten som helst! Men det forsvann lika fort igen nar det slutade att regna! Galet!

Har ju saklart hunnit fa lite sol ocksa - legat en del bade vid havet o poolen! Riktigt skont ar det! Brande oss dock lite igar sa idag tar vi det ganska lugnt! Ska ta en promenad langs stranden om en stund, lite omvaxling i stallet for att bara ligga i en solstol :)

Hunnit med att ha bade en kackelacka o en mus pa vart hotellrum ocksa - jag som avskyr alla kryp drommer konstiga drommar om natterna efter det det!! hehehe!

Vi far se om det blir nagon utflykt i morgon, men maste erkanna att det ar grymt skont att bara slappa! Precis det som vi behover!

Pa torsdag bar flyget av till Pattaya i alla fall! Sa far vi se vad som hander dar!

Kram pa er dar hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0