Inte skrivit på länge...

Jag vet att jag inte skrivit på länge - har börjat skriva flera gånger, men bara tagit bort det igen... På sista tiden har allt bara varit en enda soppa... normalt tycker jag om att skriva när jag är förvirrad, men denna gången kan jag inte sätta ord på alla tankar, för jag har faktiskt ingen som helst aning hur jag känner för allt det här! =/

Just nu har jag en lugn helg - är ledig i fyra dagar o har bestämt mig att hur dåligt jag än mår så får jag inte lov att äta värktabletter! Det går inte mer... 3-4 Treo om dagen fungerar inte... känner att det där magsåret är väldigt nära! Var två dagar på utbildning i Stockholm i veckan som gick - mådde hemskt, men eftersom det var så intensivt hela tiden hann jag inte ens tänka på att jag skulle ge upp... i stället slängde jag i mig värktabletter efter värktabletter o det hjälpte mig att orka lite till... men fick konstiga blickar o folk frågade vad jag höll på med... insåg då att detta inte håller så länge till...!

I veckan som kommer är det dags för första besöket hos kuratorn - ska bli intressant! Sen på onsdag o torsdag åker jag upp till Stockholm igen på utbildning, hoppas verkligen jag mår bättre denna gången! O på lördagen är det fest hos vår chef som precis flyttat till Västra Hamnen!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0