Uppdatering...

Har inte haft tid att skriva de senaste dagarna - haft fullt upp :)

I fredags var vi hemma hos Liza o Jimmy på kvällen o spelade Texas Hold em... det var riktigt skoj o jag var ganska nöjd - var trots allt mina allra första gång o mitt enda mål hade varit att inte göra bort mig alldelles ;)

I lördags passade jag på att storstäda medan Jimmy jobbade - något jag varken haft ork eller lust till på väääldigt länge, så det kändes bra! Sen blev den en sväng på Willys o förberedelser av maten... för på kvällen kom Gulli, Linda, Jimmy o Liza hit på middag! Drack gott o kvällen (natten) slutade med en hel massa karaoke :)

I söndags var man dock lite seg... blev sovmorgon o film i soffan innan vi gjorde oss i ordning o åkte ner till Trelleborg o grillade hos Jimmys föräldrar! Anna hade kommit hem från sjukhuset, så de var också där med lilla Linus - han är såå söt o lugn :)


I måndags bestämde jag mig för att det var dags att ta tag i mitt motionerade igen o begav mig ut i bokskogen på en 7 km runda... underbart! Efter det åkte Linda A o jag ut till mamma i stuugan, solade o fikade - mysigt!!

O idag har jag haft en fixar-dag... fått tid hos en sjukgymnast på fredag - ska ev. testa akupunktur! Sen fick jag tid i början av september hos en specialistläkare - skönt att ha fått bollen i rullning! Skaffade mig också en tid att fixa mina naglar o mitt i alltihopa ringer de från ett av jobben jag sökt - så nu ska jag dit på en mindre intervju i morgon :) Alltid en början i alla fall! Nu ska jag ner på ICA en sväng, sen ska jag slänga ihop några risbollar, verkligen sugen på det!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0