Ramlade ner för trappan...

Lördagen började som vilken dag som helst! Men eftersom det var regn o rusk ute så lockade mina varma, luddiga (...o hala!!!) strumpor. Höll på att städa undan lite eftersom Helena o Rickard skulle komma över på kvällen. Jag skulle bara hämta en ny glödlampa på ovanvåningen, men efter att ha hämtat den o var på väg ner igen, så försvinner benen under mig! Hann tänka "Jag kommer slå ihjäl mig" o "Måste skydda huvudet" innan jag brakade ner för trappan... fyyyyy faaaan vad jävla ont det gjorde!!!! Lyckades skydda huvudet o glödlampan höll, men mina ben o armar fick många smällar o blåmärke - fick en ordentlig sträckning i axeln o brännblåsor på ena handen, då jag desperat försökte klamra mig fast i räcket medan jag föll... men det största smällen fick min svanskota... kan inte tillräckligt många svordomar för att beskriva den smärtan! :(
Efteråt bad jag Jimmy slänga strumporna o jag berättade för honom flera gånger att jag aldrig mer ville se dem igen!!!! GRRRRRRRR!!!
Med mycket vilja klarade jag dock tillsammans med Jimmys hjälp att göra mig i ordning o fixa med maten till Helena o Rickard kom över på kvällen! O en hel del sprithaltig dryck gjorde att smärtan lindrades en del... o det blev en mycket trevlig kväll trots allt!
Hade väl hoppats på att smärtan skulle lätta lite... men igår blev det bara värre i svanskotan o varje gång jag rör mig, sätter mig ner o reser mig upp, nyser o böjer mig känns det som någon kör in en kniv i nedre delen av ryggraden på mig! AJJJJJJJ!
O efter lite sökande på google o ett samtal till sjukvårdsupplysningen, så känner jag mig inte direkt så positiv... detta kan ta allt från några veckor till några år att gå över helt!!!! Tack för det!! Precis vad jag behöver... *suck*
Valde att stanna hemma idag o lär väl få stanna hemma några dagar till o hoppas på att den värsta smärtan o svullnaden försvinner... typiskt när jag bara har tre veckor kvar i skolan! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0