Helgen...

Då var man tillbaka i Skåne igen (eller rättare sagt så kom vi hem i går kväll!)
Det har verkligen varit en helt underbar helg!! Körde upp i fredags... stannade tre gånger på vägen o var framme vid halv 7 tiden! Mötte upp Acke o Alexandra (som båda var väääldigt nervösa!). Fick lite instruktioner (då vi skulle bo i deras lägenhet!) - sen åkte de iväg o vi gick runt lite i Hammarby Sjöstad! Åt lite, köpte godis o såg en film innan vi stupade i säng!
På lördagen sen var det dags för bröllop... tillbringade stora delar av förmiddagen med att bråka med mitt hår (men det blev ganska bra till slut!). Väntade in Pelle o Erika som kom från Karlstad o som också skulle bo i lägenheten! De hade fastnat i trafiken på vägen o blev ganska sena... så det blev stressigt när vi skulle ta oss till T-centralen med tvärbana o tunnelbanan... men vi hann precis i tid till bussen som skulle ta oss till Adelsö :) Åkte en timmens buss o en båtfärd innan vi var framme...
Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss av bröllopet, var ju en rejäl blandning av människor - b.la. var där en gregoriansk munk, en kändis inflygen från Hollywood (Caroline Lagerfelt - b.la. känd som Serenas mormor i Gossip girl) o hennes söner, en adlig släkt med många persoligheter o framgångsrika människor, chefredaktören från Elle (Alexandras mamma), kända jurister, företagsledare, fotografer, studenter, ett gäng Värmläningar o ett gäng Skåningar... en ganska bra blandning alltså :) Men bröllopet var såå fint, maten var himmelsk, festen var grymt rolig o vilka underbara människor... :) (foto finns nu på http://annizzen.pixbox.se)
På söndagen blev det väääldigt lugnt... mycket vila, en promenad o var ute o åt med Alex o Alex på kvällen på restaurang Jimmy´s :) ... gillade verkligen Hammarby Sjöstad - o ska jag någonsin flytta till Stockholm, så tänker jag bo där!!!
Körde hem igår... o började vår resa strax efter nio... körde mott Ullared (vilket jag fått igenom med lite övertalning!!). Men när vi väl kom fram hade vi inte det minsta lust att ställa oss i "flera timmarskön" till Gekås - så gick en sväng i de andra butikerna innan vi åkte hem! ... blev ett stopp för mat i Halmstad på Max, sen bar det hemåt... har kört 131,5 mil totalt denna helgen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0