Äntligen lite svar...

Efter mötet igår kväll o ett låååångt mail till försäkringskärringen (som ringde o väckte mig i morse!), så har man äntligen fått lite svar!!! :)

Detta fick jag reda på under byggmötet: De håller just nu på att bygga ställningar runt hela huset, o ska täcka över taket inom kort! Efter det ska huset saneras ordentligt o sen börjar rivningsarbetet!
Först i augusti beräknar de att det börjar bygga - o då börjar de med taket o tre av etagelägenheterna ska byggas upp från stommen! (inte vår då!)
Sen ska alla lägenheterna ha möte tillsammans med byggarna o gå igenom vad som ska göras i var o en av lägenheterna! Beräknad inflyttning (framför allt för den andra trappan som är mest skadad...) är den 15 februari 2009...!

Av samtalet med Länsförsäkringar i morse fick jag svar på en hel del frågor - b.la. att vi får lov att bo kvar i lägenheten så länge vi vill, om vi inte kan bo här när de jobbar som mest så får vi titta på alternativt boende då!
Sen får vi ersättning för städningen vi gjort, för hotellboendet såklart, kläderna vi köpte helgen efter branden, maten o parkeringsavgifterna som vi legat ute med o vi får ersättning för att vi varit "trångbodda" den veckan vi bodde hos mamma o pappa!
De betalar självrisken på datorn som rasade förra veckan (eftersom vi tog ut den på en annan försäkring!) o det skulle några andra elektroniska prylar gå sönder på samma sätt så ersätter de dem!
Fick också svar på hur vi värderar vissa saker ute i vindsförådet som jag var osäker på... o hon har skickat över ärendet med ytterdörren till sin kollega, som skulle höra av sig inom kort!

Så känns ganska bra att veta lite mera...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0